TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van JoŽl Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
06:10 Bal National
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
06:40 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
07:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
07:30 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
08:00 Bal National
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
08:30 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
09:00 Vlaanderen Kookt
Chris Vannoorden is een vrouw van de wereld. Ze spreekt maar liefst 7 talen en ze woonde 7 jaar in AustraliŽ als vertaalster.
«
»
09:20 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
09:45 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
10:20 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
10:40 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
11:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuÔge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
11:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de zoete badboy en getatoeŽerde braverik: Persoone Dominique!
«
»
11:50 Lekker Lang Leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
12:20 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
12:40 De Wereld op je Bord
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder het altijd doet.
«
»
13:00 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
13:30 Vlaanderen Kookt
De 28-jarige Mieke Schurgers woont met haar man Tom en hun kersvers dochtertje June in Balen. Samen met Jan maakt Mieke een vrolijk dessertbordje.
«
»
13:45 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Rome en maakt de onvervalste Italiaanse cocktail Negroni.
«
»
13:55 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
14:20 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
14:45 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
15:15 De hofleverancier
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
15:40 De Zomertafel
Steffi Vertriest en Roger van Damme maken zomerse gerechten.
«
»
16:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi! Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ.
«
»
16:45 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
17:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Tapenade / Johan Segers - Champignonsaus / Julie Baekelandt - Fruityoghurt / Bart Desmidt - Cafť glace.
«
»
17:30 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
18:00 De Gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens ťťn van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met MichaŽl Vrijmoed.
«
»
18:45 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
19:15 Comfort Food
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
19:30 Tot op de graat
Vandaag staat er een minder bekende vis op het menu van Johan Segers: de hondshaai. Deze kleine jaws leeft in onze Noordzee, maar ondanks zijn fijne smaak staat hij minder frequent op de kaart.
«
»
19:50 Toasted!
De IJslandse schone Dagny Ros bereidt haar fameuze Roast Beef Wrapper en Dominique zet iedereen in vuur en vlam met zijn Geitenbreier.
«
»
20:15 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
20:40 Urban Barbecue
In deze aflevering trekt chef MichaŽl Vrijmoed een wereldse kaart. We gaan een beetje culinair reizen met lekkers uit verschillende uithoeken.
«
»
21:10 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
21:40 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
22:10 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
22:45 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
23:05 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:20 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
23:50 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
00:20 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt vis, spinazie en mousselinesaus in 20 minuten.
«
»
00:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om een smeuÔge risotto te maken met kabeljauw en gegrilde asperges in 20 minuten.
«
»
01:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de zoete badboy en getatoeŽerde braverik: Persoone Dominique!
«
»
01:30 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
02:05 Ware delicatessen
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
02:35 Urban Barbecue
In deze aflevering trekt chef MichaŽl Vrijmoed een wereldse kaart. We gaan een beetje culinair reizen met lekkers uit verschillende uithoeken.
«
»
03:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
03:25 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
03:50 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
04:25 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
04:40 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
04:50 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
05:25 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
05:55 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Batman en commissaris Gordon slaan de handen in elkaar met openbaar aanklager Harvey Dent om de georganiseerde misdaad in Gotham een halt toe te roepen. Ze lijken in hun opzet te slagen, tot een nieuwe misdaadkoning ten tonele verschijnt: de sadistische Joker.

'The Dark Knight', film uit 2008 met oa. Christian Bale en Heath Ledger, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers