TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:05 Driven
Indycar-kampioen Beau Brandenburg krijgt met Jimmy Bly een te duchten tegenstander voor de nieuwe wereldtitel.
«
»
14:10 The A-Team
Grenswachter Jack Taggart heeft een lucratieve bijverdienste gevonden. Elke maand brengt hij een lading mensen naar Los Angeles waar ze in onmenselijke omstandigheden worden tewerkgesteld.
«
»
14:55 The A-Team
Het team vertrekt naar Arizona om een kudde wilde mustangs van het slachthuis te redden.
«
»
15:45 The Nanny
C.C. verheugt zich op een weekendje in Boston met Maxwell. Maar haar romantische plannen worden ernstig in de war gestuurd wanneer blijkt dat Maxwell zijn kinderen meeneemt.
«
»
16:15 The Nanny
Maxwells' bazige moeder Elizabeth komt op bezoek. C.C. probeert haar tegen de kinderoppas op te zetten waardoor Elisabeth het ontslag van Fran eist. Maxwell kan dit niet aanvaarden.
«
»
16:40 The Gifted
In een poging om Reeds krachten te stabiliseren, gaan Reed, Caitlin en Lauren naar dr. Risman. Polaris beschermt Dawn tegen de Inner Circle.
«
»
17:30 Midnight, Texas
Manfred en Kai werken samen tegen een gemeenschappelijke vijand. Olivia en Bobo proberen Fiji terug aan hun kant te krijgen. Joe krijgt verrassend bezoek.
«
»
18:20 Chicago P.D.
Het team trekt op onderzoek uit nadat er verschillende zelfmoordaanslagen plaatsvinden, waarbij de lokale islamitische moskee betrokken lijkt te zijn.
«
»
19:10 Chicago P.D.
Het team trekt op onderzoek uit naar een drugshandelaar. De zaak escaleert wanneer Atwater ontdekt dat zijn vriendin bij de zaak betrokken is. Dawson krijgt steeds meer pijn in zijn schouder.
«
»
20:05 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen.
«
»
20:40 Game of Thrones
De heren van Winterfell krijgen de koninklijke familie op bezoek. Eddard krijgt een aanbod van de koning dat hij niet kan weigeren.
«
»
21:50 Game of Thrones
Het lot van Bran blijft onzeker. Ned verlaat Winterfell in het gezelschap van zijn dochters Sansa en Arya, terwijl Catelyn thuis blijft om zich over Bran te ontfermen. Jon Snow trekt naar het noorden.
«
»
22:55 Game of Thrones
Jon slaagt erin om indruk te maken op Tyrion in Castle Black. Ned wordt geconfronteerd met zijn toekomst en zijn verleden in King's Landing. Daenerys twijfelt aan de aanpak van haar broer Viserys.
«
»
00:05 Foute vrienden
Jeron, Thomas, Begijn en Christophe blikken terug op hun roadtrip voor de film van 'Foute vrienden'.
«
»
00:45 Foute vrienden
Jeron, Thomas, Begijn en Christophe blikken terug op hun roadtrip voor de film van 'Foute vrienden'.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers