TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:00 Blauw bloed
In Koninklijk Theater Carré vierde koningin Máxima woensdagavond alvast haar vijftigste verjaardag met haar gezin en schoonmoeder prinses Beatrix.
«
»
08:40 Vroege Vogels
Het team trotseert de hagel, regen en wind om maar een glimp op te vangen van de otter. In het Friese Beekdal Koningsdiep beleven we vier seizoenen in twee dagen.
«
»
09:30 Brommer op Zee
Chris de Stoop vertelt over 'Het boek Daniël', een waargebeurd verhaal over de moord op zijn oom. Hanna Bervoets praat over 'Een modern verlangen', haar bundel met veertien korte verhalen.
«
»
10:30 Podium Witteman
KCO-leden spelen delen uit werk van Mahler. * De Belgische sopraan Elise Caluwaerts heeft zich gestort op de liederen van Alma Mahler.
«
»
11:35 Iedereen Verlicht
Narsingh ontmoet David Mangene, Daniëlle van Driel en bioboer Ruben.
«
»
12:10 Mari staat op
Waarom leven mensen met en zonder handicap eigenlijk in gescheiden werelden? Mari logeert een aantal dagen in Het Dorp, een woongemeenschap en zorginstelling voor mensen met een handicap.
«
»
12:50 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:15 Tiende van Tijl Special: Mahler
Waar Mahler in eigen land, of elders in Europa, nauwelijks erkenning kreeg, werd hij in Nederland wél omarmd. Willem Mengelberg haalde Mahler voor het eerst naar Nederland.
«
»
13:55 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:20 Max Maakt Mogelijk - Special
Duizenden ouderen in Oost-Europa vechten elke winter tegen de meedogenloze kou. Zonder hulp zijn de gevolgen hiervan rampzalig.
«
»
14:35 College Tour
Tijdens de piek van de coronacrisis gaf ziekenhuisbestuurder en hoogleraar geneeskunde Marcel Levi leiding aan zeventien ziekenhuizen in Londen en stond hij zelf aan de bedden als arts.
«
»
15:30 Fryslân DOK
In de landelijke politiek is de regio sterk ondervertegenwoordigd. Fryslân DOK onderzoekt de mogelijkheden voor een 'nieuwe democratie' op het platteland, waarbij burgers veel meer betrokken worden.
«
»
16:05 Mijn pelgrimspad
Annemiek Schrijver 'op pad' langs religieus erfgoed in de provincie. Door veen en heide, langs kerken en kapellen, in de voetsporen van broeder Bartholomeus.
«
»
16:10 Geloofsgesprek
De bisschop van bisdom Groningen-Leeuwarden is Brabander met hart en ziel, maar nu al een paar jaar Groninger met de Groningers, Fries met de Friezen en Drent met de Drenten.
«
»
16:25 Roderick Zoekt Licht
Roderick maakt een persoonlijke pelgrimage naar Santiago de Compostella, langs pelgrimsroutes uit het verleden.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
We zijn op bezoek in Protestantse Gemeente van Bergen, waar gemeenteleden zich inzetten om die hoop handen en voeten te geven.
«
»
17:35 Metterdaad
Artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer zorgen in de Congolese bush voor de allerarmsten. In Congo betalen patiënten zelf voor hun zorg (overheidssteun is er niet).
«
»
18:10 Nederland zingt
Samen zingen met Sela vanuit de schitterende Bergkerk in Deventer. Over de Geest van God, de Trooster, die is gekomen en wil wonen in mensen.
«
»
18:35 BinnensteBuiten
Aandacht voor een brocante boerderij in Leveroy en Leon proeft de plantaardige shoarma van Pascal in Zuid-Schermer.
«
»
19:00 NOS Sport: EK Zwemmen
Liveverslag van de EK Zwemmen.
«
»
20:00 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
20:40 Hier zijn de Van Rossems
De Van Rossems varen Kampen binnen in een kogge. Dit schip speelde een grote rol bij de bloei van Kampen in de late middeleeuwen. Een passende entree in een stad die graag meer toeristen zou trekken.
«
»
21:15 Nu te Zien!
Directeur van het Amsterdam Museum Margriet Schavemaker bekijkt een weinig verteld modeverhaal: de rol van zwarte ontwerpers in de modegeschiedenis.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 Efterforskningen
Wanneer een fietser een lugubere vondst doet, komt het forensisch onderzoeksteam in actie om uit te zoeken of de Zweedse journaliste Kim Wall dood is, en of er sprake is van een misdrijf.
«
»
23:30 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
23:45 Toni Erdmann
Het perfect ingerichte maar vreugdeloze leven van zakenvrouw Ines komt op z'n kop te staan wanneer haar hinderlijke vader plotseling voor de deur staat.
«
»
02:15 De Nachtzoen
Tim Knoote, gepassioneerde twintiger, grijpt zijn kans en laat het kaartenhuis instorten door grote vragen te stellen. Wat maakt een ervaring tot psychose, en is dat echt enkel een vloek?
«
»
02:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
03:10 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers