TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Chicago Med
Het ziekenhuis gaat in lockdown wanneer een man met een pistool medisch personeel gegijzeld houdt.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Emma Fielding Mysteries 2: Past Malice
Archeologe Emma Fielding wordt gevraagd om een collega te schaduwen. De man wordt echter dood aangetroffen in een geheime kamer van een kasteel. Samen met FBI-agent Jim Connor start Emma een onderzoek
«
»
16:15 Better Things
Sam vraagt aan psychisch medium Toby D'Angelo om de aanwezigheid van haar overleden vader in het huis te onderzoeken en begeleidt Frankie naar haar optreden op het poëzie-evenement Get Lit.
«
»
16:45 Bless This Mess
Het is Halloween en Mike jaagt Rio de stuipen op het lijf met zijn jaarlijkse Scare Night. Rio wil de rollen omdraaien, maar dat loopt fout af wanneer Mike gebeten wordt door een vleermuis.
«
»
17:15 Bless This Mess
Donna probeert Mike en Rio te overtuigen om haar te helpen bij het oogsten. Constance wordt gek van haar zoon.
«
»
17:45 Timeless
Flynn belandt in het Chicago van 1931, waar hij de krachten bundelt met gangsterbaas Al Capone. Lucy, Wyatt en Rufus doen op hun beurt een beroep op opsporingsambtenaar Eliot Ness.
«
»
18:40 The Ugly Truth
Tv-producer Abby Richter heeft geen geluk in de liefde. Wanneer de kijkcijfers van haar ochtendshow kelderen, moet ze samenwerken met de oppervlakkige Mike Chadway, de rijzende ster van de omroep.
«
»
20:25 Deepwater Horizon
In april 2010 bestaat er geen grootschaliger olieboorplatform dan Deepwater Horizon in de Golf van Mexico. Het booreiland wordt echter geplaagd door technische problemen.
«
»
22:25 The Rezort
Na een uitbraak van een zombievirus heeft de mens de controle over de aarde eindelijk weer terug. De ondoden worden naar een eilandresort gebracht, waar toeristen op de zombies kunnen jagen.
«
»
00:15 Mr. Robot
Het is kerst. Elliot en Mr. Robot keren terug. Darlene worstelt met echte problemen. Tyrell verveelt zich. Dom ziet spoken.
«
»
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers