TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Splitting up together
Lena geeft toe dat ze gevoelens heeft voor Martin, maar is in de war door zijn reactie.
«
»
07:55 Splitting up together
Lisa's onverwachtse zwangerschap is ingewikkelder dan Lena en Martin verwacht hadden. Lena besluit Lisa toch te helpen ondanks dat ze niet te betrokken wil zijn.
«
»
08:15 Splitting up together
Martin is achterdochtig over Lena's gedrag als ze het huis begint uit te sluipen om Lisa te helpen met de baby.
«
»
08:40 Splitting up together
Lena en Martin vertellen de kinderen dat de baby van Lisa hun halfzus is. Mason vangt het gesprek op over de financiële situatie waarin Lena en Martin zich bevinden en besluit actie te ondernemen.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 FBI: Most Wanted
Een verdachte komt op vrije voeten en gaat aan het moorden. Het team slaat de handen in elkaar met Jackie Ward, een zogenaamde borgtochtgeldschieter, om de man op te sporen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 FBI: Most Wanted
Het team verwelkomt een nieuwe collega. Het is vervolgens alle hens aan dek wanneer ze een recidivist moeten opsporen nadat die een kind ontvoerde en diens moeder vermoordde.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Instinct (2018)
Een verjaardagsfeestje kent een dodelijke afloop wanneer de stiefmoeder van de jarige ten val komt en sterft. Ondertussen krijgt Lizzie goed nieuws.
«
»
13:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Instinct (2018)
Een lijk spoelt aan met alleen het hoofd, de handen en de voeten zichtbaar. De rest van het lichaam zit een in een kist. Het lichaam blijkt van een advocaat te zijn die heel wat vijanden had.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 New Amsterdam (2018)
Het is nationale hiv-(test)dag en Max heeft ervoor gezorgd dat alle hiv-patiënten die naar New Amsterdam komen gratis zorg kunnen krijgen. Iggy wacht vol spanning op de terugkeer van een vriend.
«
»
16:05 Prodigal Son
Malcolm neemt steeds meer afstand van Martin, terwijl Jessica net het tegenovergestelde doet. Dr. Vivian wordt steeds wantrouwiger ten opzichte van Martin. De NYPD onderzoekt een passiemoord.
«
»
16:55 Criminal Minds
De jacht op een seriemoordenaar wordt voor het BAU-team erg persoonlijk wanneer Reid door de gezochte crimineel wordt ontvoerd.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team reist naar een chique wijk in New York om een seriemoordenaar te vinden van wie ze vrezen dat hij racistische motieven heeft.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team reist naar Houston om een reeks moorden te onderzoeken op bouwwerven die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben.
«
»
19:40 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt of er weer een seriemoordenaar actief is in New Orleans. De politie dacht dat de dader tijdens orkaan Katrina om het leven was gekomen omdat de moorden toen plots ophielden.
«
»
20:35 FBI: Most Wanted
Het team maakt jacht op een seriemoordenaar die onverwacht verrassend uit de hoek komt. Hana gaat terug aan het werk. Er bloeit iets moois tussen Jess en Sarah.
«
»
21:25 FBI: Most Wanted
Een ex-medesoldaat van Crosby raakt gewond tijdens een mislukte drugsdeal. Het team gaat op zoek naar antwoorden en stuit al gauw op een web van samenzweringen.
«
»
22:25 Instinct (2018)
Dylan en Lizzie onderzoeken een bijzondere zaak. Ondertussen zit Ryan een verdachte in een moordonderzoek op de hielen.
«
»
23:20 Instinct (2018)
Dylan en Lizzie gaan undercover in de onderwereld van New York. Ondertussen maakt een oude liefde haar opwachting in het leven van Julian.
«
»
00:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers