TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Life Sentence
Stella gaat op pad met dr. Grant in de hoop Sadie deel te kunnen laten nemen aan een klinisch onderzoek.
«
»
07:05 Life Sentence
Stella en Wes krijgen onverwacht nieuws te horen.
«
»
07:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Criminal Minds
Dr. Reid krijgt een jongeman over de vloer die vreest dat hij een seriemoordenaar in wording is. Hij beschrijft in detail zijn fantasieën over het vermoorden van prostituees.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Criminal Minds
Morgan wordt gearresteerd op verdenking van enkele moorden wanneer hij in Chicago aankomt. Het team reist af naar Chicago om de lokale autoriteiten te helpen de echte moordenaar te vinden.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Criminal Minds
Gideon wordt geconfronteerd met de meest beangstigende en gruwelijke moord uit zijn carrière. Al snel komt het team de sadistische moordenaar op het spoor.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Criminal Minds
Hotchner en het BAU-team worden ingezet om de moord op een rijk koppel te onderzoeken. Ze komen er al snel achter dat er mogelijks verschillende daders aan het werk zijn.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Friends
Joey probeert van Ross vergiffenis te krijgen, omdat hij zonder medeweten van Ross Rachel ten huwelijk heeft gevraagd.
«
»
14:05 Friends
Rachel belt Emma's kinderarts voortdurend op en de man is het grondig beu. Intussen denkt Chandler erover na om te verhuizen naar Tulsa, Oklahoma.
«
»
14:35 Friends
Chandler is voor zijn werk naar Tulsa vertrokken. Wanneer Monica hem op zijn hotelkamer komt verrassen, vreest ze dat haar man een fetisj heeft voor haaien.
«
»
15:05 Friends
Phoebe is jarig. Samen met Joey wacht ze in het restaurant op de komst van haar vrienden. Rachel, Ross, Monica en Chandler worden echter opgehouden.
«
»
15:35 Friends
Rachel heeft een oppas gekozen voor haar dochter Emma. Ross is niet blij met haar keuze. Hij vindt de overgevoelige, mannelijke babysit Sandy maar niets.
«
»
16:15 Friends
Ross heeft eindelijk een doeltreffende manier gevonden om baby Emma te laten slapen. Maar hij wil zijn methode geheimhouden voor Rachel.
«
»
16:45 Friends
Op de vooravond van Thanksgiving verpest Amy, het jongere, eigenwijze en egoïstische zusje van Rachel, de feestmaaltijd met haar onbeschofte opmerkingen.
«
»
17:20 Friends
Rachel en Phoebe zijn van plan om samen de bloemetjes buiten te zetten. Terwijl de vrouwen op stap zijn, passen Ross en Mike, het vriendje van Phoebe, samen op Emma.
«
»
17:50 Friends
Chandler moet tijdens de kerstperiode in Tulsa blijven omdat hij gigantisch veel werk heeft. Wanneer Monica verneemt dat hij het gezelschap krijgt van zijn knappe collega Wendy, vreest ze het ergste.
«
»
18:20 Friends
Rachel toont vol trots haar dochter Emma aan haar collega's. Wanneer ze kennismaakt met de knappe Gavin, die tijdens haar afwezigheid haar taken heeft overgenomen, neemt ze een belangrijke beslissing.
«
»
18:50 Friends
Phoebe kan haar vriendje Mike overhalen om samen met haar voor enkele ratjes te zorgen die in haar kast geboren werden.
«
»
19:20 Op Een Ander
Voor de eerste keer wisselen een man en een vrouw en die eer is voor Stef en Ruby. De Gentse Ruby is eerder chaotisch, terwijl Stef en zijn partner Fabio zorgen voor orde en structuur binnen hun gezin
«
»
20:25 Two Weeks Notice
De knappe advocate Lucy Kelson werkt voor de rijke en opdringerige rokkenjager George Wade. Wanneer die steeds meer van haar gaat eisen, neemt Lucy ontslag.
«
»
22:25 Help, mijn borsten staan online
Sexting is voor jongeren geen taboe meer, erover praten wel. Nochtans kan iedereen hier het slachtoffer van worden. Evi tast de grenzen af, praat met slachtoffers, daders, ouders en specialisten.
«
»
23:25 Dress to impress
Drie modebewuste concurrenten nemen deel aan een shopping-showdown om een ¶¶blind date te winnen met een stijlbewuste singleton.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers