TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Coroner
Terwijl Jenny een uiteengereten lichaam onderzoekt, gevonden in Crother's Woods, worstelt Ross met de dood van zijn vader.
«
»
07:35 Coroner
Jenny probeert om een moordenaar te stoppen die een bloedig spoor achterlaat in de stad.
«
»
08:15 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Oklahoma geroepen om de zaak te onderzoeken van een moordzuchtige clown die het stadje Guymon terroriseert.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Chicago om onderzoek te voeren naar een man die verschillende moorden heeft gepleegd en telkens rode rozen op zijn slachtoffers legt.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Criminal Minds
Er vindt een gijzeling plaats in het advocatenkantoor in Washington waar ook de vrouw van Simmons werkt. Het team komt in actie.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Prodigal son
Wanneer een lijk wordt gevonden dat op professionele wijze werd gebalsemd en geconserveerd, werkt de NYPD samen met Edrisa om undercover te gaan op een conventie voor begrafenisondernemers.
«
»
13:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Prodigal son
Wanneer een overval door een motorbende uitmondt in een moord, worden Malcolm en het team op de zaak gezet. Terwijl hij bezig is met zijn onderzoek komt Malcolm een oude schoolvriend tegen.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 The Rookie
Nolan beleeft een heel slechte dag nadat hij ontdekt dat zijn identiteit werd gestolen.
«
»
16:10 The Rookie
Bradford en Chen worden opgeroepen om een kijkje te gaan nemen bij de audities van een zangwedstrijd.
«
»
17:00 The Rookie
De vertrouwensband tussen Nolan en zijn informante komt onder druk te staan wanneer hij ontdekt dat ze opnieuw drugs dealt. Ook de vriendschap tussen Lucy en Jackson staat onder druk.
«
»
17:55 The Rookie
Nolan en Harper moeten vier delinquente jongeren begeleiden. De situatie loopt al snel uit de hand. Nolan twijfelt aan zijn relatie met Grace.
«
»
18:50 The Rookie
Hun opleiding zit er bijna op en dus worden Nolan, Chen en West harder dan ooit op de proef gesteld. Zijn ze klaar voor het echte werk?
«
»
19:40 The Rookie
Nolans ontdekking heeft zware gevolgen en vormt een gevaar voor zijn carrière en leven.
«
»
20:35 Coroner
Jenny geeft een Thanksgivingetentje bij haar thuis met haar vader en schoonmoeder. Wanneer het sanitair het begeeft, botst haar werk met haar privéleven op de meest verschrikkelijke manier.
«
»
21:30 Coroner
Jenny voert haar eerste onderzoek uit naar een schietpartij door de politie, waarbij racisme mogelijks aan de basis ligt. McAvoy gaat ondertussen de confrontatie aan met 'de blauwe broederschap'.
«
»
22:25 Criminal Minds
Het BAU-team wordt opgeroepen als blijkt dat enkele mysterieuze sterfgevallen in Virginia waarschijnlijk het gevolg zijn van bioterrorisme. Garcia bezoekt haar stiefbroer Carlos.
«
»
23:20 Criminal Minds
Het team moet naar Taos om er een moordenaar te vangen die het op de hersenen van zijn slachtoffers voorzien heeft.
«
»
00:15 Criminal Minds
Reid stuit in een opslagloods op Owen Quinn, een voormalig special agent van de FBI. Het BAU-team trekt de geloofwaardigheid van de man in twijfel.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers