TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Het Weekmenu
Jan Tournier bereidt gevulde tomaat met stro-aardappelen, videe met puree, een broodje kip curry met groentjes en macaroni met gehaktballen.
«
»
09:45 De Gezonde Goesting
Van hier naar daar en dan terug van daar naar hier. Vaak heb je geen tijd om gezond te eten. Daarom maakt healthy Steffi drie gerechtjes die je makkelijk op voorhand kan maken en kan vervoeren: een drankje, salade en koekjes voor on the go.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Zo Man Zo Vrouw
Jani maakt deze week kennis met een wel erg speciaal koppel. Lieke verdient deels de kost als zeemeermin en haar vriend Matthias heeft een erg apart gevoel voor stijl.
«
»
12:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:35 Peppe's Toscane
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
13:55 Piet Patron
Dries is de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Hij verwent de smaakpapillen van de klanten vandaag met een calderade-gerecht afgewerkt met verse bloemen en kruiden uit de moestuin van de patron himself.
«
»
14:20 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
14:35 Huizenjagers
Een droomhuis in de breedte gebouwd, met een grote tuin en plaats voor een extra garage waar een oldtimer in past: dat is de droom van Bo en Ruben.
«
»
15:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
16:45 Bake Off Vlaanderen
Vijf nieuwe bakkers proberen deze week hun zoete kunstwerken te verkopen aan de jury. Ze maken eetbare meesterwerken, een rolbiscuit met een rolpatroon én smaakjes die bij hen passen, en als spektakelstuk maken ze hun favoriete film in taart.
«
»
17:55 Komen Eten bij De Verhulstjes
De Verhulstjes nodigen hun collega's en de kijker uit bij hun thuis en geven elkaar punten op het eten, sfeer en gastvrijheid. Met Gert Verhulst, Viktor Verhulst, Marie Verhulst en Ellen Callebout.
«
»
19:00 Celebrity Klopjacht
Vijf bekende duo's gaan de uitdaging aan om zeven dagen lang uit de handen te blijven van een team topspeurders. Ze zijn het doelwit van een zenuwslopende klopjacht.
«
»
19:55 Harry Potter and the Order of the Phoenix
Harry Potter voegt zich bij een geheim genootschap als niemand gelooft dat Voldemort nog leeft. Zijn vrienden gaan met hem mee.
«
»
22:35 Het Parket
Melissa en Katlijn van het politieparket gaan ter plaatse bij een nachtelijke verkeersactie. Opnieuw lopen verschillende bestuurders tegen de lamp met een te hoog alcoholpercentage in hun bloed.
«
»
23:35 Axel in Amerika
In dit programma doorkruist Axel Daeseleire de Verenigde Staten. Van Texas over Florida tot Tennessee en New York. Axel reist met grote ogen door een land van extremen.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers