TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Lekker Licht
Kookprogramma waarin chef Chiara van Emrik gezonde, snelle en creatieve gerechten met de kijker deelt.
«
»
09:10 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij. Er zijn ook nog langoustines en patatjes.
«
»
09:35 Karola's Kitchen
Iedereen kent wel de drukte in de ochtend. Daarom zet Karolien twee voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en zelfs paprika, en ook ontbijtmuffins van appel. Het is perfect om vooraf voor te bereiden.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 The Nanny
Fran hoort van een plastisch chirurg dat haar voeten nog fors in grootte zullen toenemen naarmate ze ouder wordt en ze maakt zich zorgen over de geplande reünie van voetmodellen. Haar vrees om te verouderen verandert al snel in een ware obsessie.
«
»
12:30 The Nanny
Elizabeth Taylor komt op bezoek en Fran is vastberaden haar idool op haar wenken te bedienen. Elizabeth vraagt haar een koerier te bellen om een parelmoeren halsketting op te laten halen, maar Fran besluit het juweel zelf af te leveren.
«
»
12:55 Friends
Phoebe is wanhopig als haar broer wil gaan trouwen met een vrouw die twee keer zo oud is. Monica werkt als serveerster en krijgt van een aanbidder een fooi die een klein vermogen waard is. Door een hypnosebandje gedraagt Chandler zich als een vrouw.
«
»
13:25 Friends
Rachel gaat voor het eerst uit sinds de breuk met Ross. Monica gaat uit met Pete, hoewel ze zich nog steeds niet tot hem aangetrokken voelt.
«
»
13:50 Open Vuur
Nick en Kevin trappen de dag af met perfect rosé geroosterd kalfsvlees, bereid op de plancha en gekruid met een unieke koffierub. Ondertussen sturen ze Tom en Dominque naar houtbewerker Steven voor een boomstam voor hun gerookte forel.
«
»
14:35 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
14:45 Veggie!
Philippe van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groenten.
«
»
15:00 The Simpsons
Comic Book Guy en zijn vrouw Kumiko overwegen kinderen te krijgen na een bezoek aan de Simpsons. Ondertussen wordt duidelijk dat zijn eigen jeugd vrij onconventioneel was.
«
»
15:25 The Simpsons
Bart vindt het dagboek van zijn oude leraar en ontdekt een verrassend geheim dat van grote invloed is op zijn leven. Maar dan ontdekt Lisa een nog grotere verrassing.
«
»
15:50 Man With a Plan
Adam en Andi proberen hun sociale leven wat meer pit te geven door nieuwe vrienden te maken. Ze bevinden zich vervolgens echter al snel in het gezelschap van een aantal ongewone mensen.
«
»
16:15 Man With a Plan
Adam moet Kate leren autorijden omdat ze eindelijk haar rijbewijs kan halen. Adam heeft er echter zo weinig vertrouwen in, dat hij niet meer gelooft in het succes van zijn dochter omdat ze absoluut geen rijvaardigheid heeft.
«
»
16:35 The Sky is the Limit
Guy wil Sona verrassen met een nieuwe SUV, en zijn vaste dealer heeft het neusje van de zalm in voorraad. Nicolas beklimt de Kilimanjaro en wordt er geconfronteerd met zichzelf. Bij zijn thuiskomst is Sarah onder de indruk van zijn avontuur.
«
»
17:35 Huizenjagers
In deze aflevering gaan de kandidaten opzoek naar een nieuw huis in de regio Westhoek.
«
»
18:40 Viva la Feta
In de eerste aflevering ontvangen Otto-Jan en Jani stand-upcomedian Serine Ayari. Twee dagen lang halen ze alles uit de kast om haar een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
«
»
19:45 Geubels en de Belgen
Komisch televisieprogramma met Philippe Geubels. Elke aflevering bevat een uniek thema, van liefde en eten, tot opgroeien en sport.
«
»
20:30 The Lord of the Rings: The Return of the King
Het genootschap bereidt zich voor op de laatste strijd tegen Sauron. Terwijl Frodo de ring probeert te vernietigen, leidt Aragorn zijn leger tegen de orks van Sauron.
«
»
00:05 Opvoeden Doe Je Zo
Met deze keer: Jeroom Snelders, Jeroen Meus, Willie Wartaal, Ella Leyers.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers