TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Open Vuur
Vandaag maken Nick en Kevin het zich gemakkelijk met een 'curanto', een culinair avontuur uit Zuid-Amerika. Het gerecht wordt een hele dag langzaam gegaard onder de grond. Ondertussen genieten de mannen van een reeks Waaslandse drankspecialiteiten.
«
»
09:45 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
10:00 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een lasagna van aubergines.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Man With a Plan
Adams schoonmoeder, Alice, brengt een onverwacht bezoek en onthult schokkend nieuws. Adam heeft er ondertussen genoeg van om altijd de tussenpersoon te moeten zijn en spreekt zich uit.
«
»
12:15 Man With a Plan
Wanneer Adam en Andi hun gebruikelijke straf gebruiken als reactie op Teddy's slechte cijfers, overrompelt zijn onverwachte reactie hen. Adam en Andi dreigen met militaire school als straf.
«
»
12:40 The Simpsons
Lisa noemt haar juf, mevrouw Hoover, een knol en weigert zich te verontschuldigen. Maar dan ontdekt ze een persoonlijk probleem van mevrouw Hoover.
«
»
13:05 The Simpsons
Het is hartje zomer in Springfield wanneer een televisiezender naar de stad verhuist om een kerstfilm op te nemen. Ondertussen wordt Skinner verliefd.
«
»
13:30 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
13:50 De Smaaktoerist
Onze garnaalkroket verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
14:20 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt heerlijke recepten op zijn barbecue. Dit keer maakt hij naanbrood met yoghurt, komkommer en appel, kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
14:40 The Nanny
Fran maakt kennis met Tony Tortori, de gescheiden vader van één van Graces klasgenootjes. Ze voelt zich meteen aangetrokken tot hem. Fran aanvaardt zijn uitnodiging om samen iets te gaan eten, maar ze weet niet dat Tony een beruchte maffiabaas is.
«
»
15:05 The Nanny
Maxwell laat Fran de kostuums van een musical voor het goede doel ontwerpen. Zonder dat hij één ontwerp met eigen ogen kan aanschouwen, vreest hij al snel een fout te hebben gemaakt. Hij komt er namelijk achter dat Fran door haar neef wordt geholpen.
«
»
15:30 Friends
Ross is heel jaloers en besluit als 'verrassing' langs te gaan op het kantoor waar Rachel werkt., omdat haar collega haar allemaal lieve dingen toefluistert. Monica vindt een kelner leuk.
«
»
16:00 Friends
Monica en Richard lopen elkaar tegen het lijf in een videotheek en Monica moet zich bedwingen. Joey laat zich overhalen om 'Little Women' te gaan lezen.
«
»
16:35 The Sky is the Limit
Guy wil Sona verrassen met een nieuwe SUV, en zijn vaste dealer heeft het neusje van de zalm in voorraad. Nicolas beklimt de Kilimanjaro en wordt er geconfronteerd met zichzelf. Bij zijn thuiskomst is Sarah onder de indruk van zijn avontuur.
«
»
17:45 Blind Gekocht NL
Ferdi, Karlijn en hun dochter Sare wonen in een huurhuisje in Zwolle. Hun zoektocht naar een grotere eengezinswoning verloopt allesbehalve soepel. Ze willen graag een huis met drie slaapkamers en een ruime tuin.
«
»
19:05 Blind gekocht
Bart en Els uit Ternat verwachten binnenkort hun eerste kindje. Daarom zijn ze op zoek naar een wat grotere woning. Anton en Roxane zijn dan weer op zoek naar een Pipi Langkous-huis.
«
»
20:10 Stukken van mensen
De eerste die het strijdtoneel betreedt is niemand minder dan frontman van dEUS Tom Barman. Hij is een grote fan van het programma en komt een beetje rock-n-roll toevoegen aan 'Stukken van Mensen'. Dat doet hij met een radio en platenspeler.
«
»
21:15 Huizenjagers
Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben.
«
»
22:10 Geubels en de Belgen
Komisch televisieprogramma met Philippe Geubels. Elke aflevering bevat een uniek thema, van liefde en eten, tot opgroeien en sport.
«
»
22:55 Stukken van mensen
De eerste die het strijdtoneel betreedt is niemand minder dan frontman van dEUS Tom Barman. Hij is een grote fan van het programma en komt een beetje rock-n-roll toevoegen aan 'Stukken van Mensen'. Dat doet hij met een radio en platenspeler.
«
»
00:05 Huizenjagers
Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers