TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
09:05 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke steak met verse béarnaise.
«
»
09:35 Lekker Licht
Een burger waarvan je zoveel mag eten als je wil. Chiara gebruikt wel de traditionele ijsbergsalade en kip, maar verwerkt het tot een leuk gerecht die goed smaakt. Laat dat bezoekje aan die fastfoodketen voor een keer maar links liggen.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 The Nanny
Sylvia vreest dat Fran haar verblijf bij de familie Sheffield ervoor zorgt dat ze geen nieuwe mannen ontmoet en ze spoort haar dochter aan om in te trekken bij Val. Fran aanvaardt deze uitdaging, maar daar krijgt ze al snel spijt van.
«
»
11:10 The Nanny
Fran ontdekt dat haar ex-vriendje op het punt staat te trouwen en laat haar koopwoede de vrije loop. Grace maakt zich zorgen over de koopverslaving van Fran en ze smeekt haar vader om professionele hulp voor de kinderoppas te zoeken.
«
»
11:35 The Nanny
Maxwell wordt halsoverkop verliefd op Sydney, de aantrekkelijke dochter van een oude zakenrelatie. Fran ontdekt dat Sydney echter lesbisch is. Fran moet nu kiezen: of ze vertelt haar baas de waarheid, of ze laat hem die zelf ontdekken.
«
»
12:00 The Nanny
Wanneer Maxwell en C.C. naar Boston moeten voor zaken, overtuigt Niles zijn baas ervan om Brighton en Grace mee te nemen. Hij steekt hiermee een spaak in het wiel van C.C. en zorgt er tegelijk voor dat hij samen met Fran een knalfuif kan organiseren.
«
»
12:25 Leven als vakman
Een kijkje in een doorsnee dag van Mathieu, die actief is als schilder op zelfstandige basis.
«
»
12:45 Leven als vakman
Een kijkje in een doorsnee dag van Mathieu, die actief is als schilder op zelfstandige basis.
«
»
13:00 Zo doe je het!
Dobbit TV laat zien hoe je allerlei klusjes het beste aan kunt pakken en geeft handige tips.
«
»
13:15 Het zelfbouwhuis
Voor de bovenliggende verdieping is een trap nodig en er wordt gekozen voor een houten trap.
«
»
13:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de IJsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt. Ze vormen de perfecte ingrediënten voor een BBQ.
«
»
14:05 De wereld op je bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu. Kip tandoori is ongetwijfeld één van de succesvolste en bekendste Indiase klassiekers. Net zoals het versgebakken naanbrood.
«
»
14:25 Urban Barbecue
Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst zijn op post en starten met een frisgekoelde gin-tonic met een cool hapje van tomaat-garnaal consommé. Daarna serveert Michaël geschroeide kalfsfilet en auberginekaviaar.
«
»
14:55 Young Sheldon
Sheldon krijgt een vreemd verzoek van een vriendin, Paige. Wanneer Meemaw en Dale het uitmaken, raken George Sr. en Mary er onbedoeld bij betrokken. Georgie besluit volkomen eerlijk te zijn tegen Mandy.
«
»
15:20 Young Sheldon
Sheldon probeert om te gaan met het verlies van één van zijn grote helden wanneer deze het leven laat. Missy biedt haar diensten aan als babysitter, en Georgie worstelt nog steeds met zijn grote geheim.
«
»
15:45 Friends
Ross raakt in paniek als hij ziet dat zijn zoon heel graag met Barbies speelt. Chanlders bindingsangst komt weer bovendrijven in zijn relatie met Janice.
«
»
16:10 Friends
Phoebe krijgt bezoek van haar halfbroer Ralph en wil hem de mooie dingen van de stad laten zien. Ross schrijft de namen op van vijf vrouwen met wie hij zou willen daten. Een van de vrouwen die hij moest schrappen loopt Central Perk binnen.
«
»
16:35 Friends
Door een vraag van Janice denkt de groep terug aan onderlinge relaties drie jaar eerder. Phoebe woonde nog samen met Monica. Chandler was op zoek naar een huisgenoot en dat werd Joey. Ross ontdekte dat Carol lesbisch was.
«
»
17:00 Friends
Monica koopt een nieuw bed, maar de verkeerde wordt bij haar thuis afgeleverd. Joey ziet Janice zoenen met haar man en probeert dit aan Chandler te vertellen. Rachels vader botst met Ross.
«
»
17:30 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
18:15 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken.
«
»
19:00 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
19:45 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur lang van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken.
«
»
20:30 Blind Gekocht NL
Ferdi, Karlijn en hun dochter Sare wonen in een huurhuisje in Zwolle. Hun zoektocht naar een grotere eengezinswoning verloopt allesbehalve soepel. Ze willen graag een huis met drie slaapkamers en een ruime tuin.
«
»
21:45 The Sky is the Limit
Guy wil Sona verrassen met een nieuwe SUV, en zijn vaste dealer heeft het neusje van de zalm in voorraad. Nicolas beklimt de Kilimanjaro en wordt er geconfronteerd met zichzelf. Bij zijn thuiskomst is Sarah onder de indruk van zijn avontuur.
«
»
22:50 De Verhulstjes
Gert - of beter SuperGert- verbaast vriend en vijand door zijn prestaties op de crosstrainer. Meer dan 1000 calorieën verbranden op een uur zonder dood te vallen. Zijn record verbreken wordt dé uitdaging voor Viktor.
«
»
00:00 Chasing Beauty
De borstvergroting en BBL van Jada is geslaagd maar ze reageert heftig op de narcose. Ze beseft dat haar jeugd een diepe impact heeft nagelaten op haar huidige denkpatroon en haar huidige zelfbeeld.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers