TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Lekker Licht
Chiara maakt een gevulde tomaat met gamba, haar eigen variant op de klassieke tomaat crevette.
«
»
09:10 Urban Barbecue
Bart Desmidt en sous-chef Philip Vandamme bereiden gegrilde asperges met wulken. De chef geeft alvast een gouden tip: de groenten eerst voorgaren voor een perfect resultaat. Er is ook kip met perzik en een slaatje op basis van buffelmozarella.
«
»
09:30 Karola's Kitchen
Karolien is dol op groenten en het leuke is dat ze zo kleurrijk zijn. Eén van haar favorieten is de wortel. Als ode aan deze groente, maakt ze er een ovengerecht mee dat tegelijkertijd ook een heerlijk en voedzame snack is: de carrot cake.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 The Nanny
Op aandringen van Fran gaat Maggie aan de slag als vrijwilliger in het ziekenhuis. Wanneer ze echter een belangrijk afspraakje met haar vriendje heeft gepland, vraagt ze Fran om om één dag voor haar in te vallen.
«
»
12:35 The Nanny
Maxwell geeft zijn butler Niles een rol in zijn show. Fran heeft al meteen dé ideale vervanger om Niles' taken in de keuken over te nemen: haar zus Nadine, die onlangs door haar man in de steek werd gelaten.
«
»
13:00 Friends
Joey komt erachter dat het niet handig is om op te scheppen. Zijn rol wordt uit de serie geschreven. Phoebe helpt Chandler met zijn nieuwe huisgenoot.
«
»
13:30 Friends
Chandler wil dat zijn irritante nieuwe huisgenoot vertrekt, maar verder instemmen gaat het niet. Joey heeft moeite nu hij zijn rol uit de serie geschreven is en de verandering in levensstijl die dat met zich meebrengt.
«
»
13:55 Open Vuur
De laatste dag van de week besluit het Open Vuur gezelschap een Ribs en Beer night te organiseren. Tom en Dominique gaan op zoek naar een lekker, Drents biertje en iedereen maakt op eigen wijze een bereiding met ribbetjes klaar.
«
»
14:35 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Johan zorgt ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten.
«
»
14:50 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een quiche met witlof, peer en blauwe kaas.
«
»
15:00 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
15:40 Man With a Plan
Vader Adam gaat een meer actieve rol spelen in het ouderschap als zijn vrouw na dertien jaar weer aan het werk gaat. Hij komt er snel achter dat het vader-zijn een stuk ingewikkelder is dan het lijkt.
«
»
16:05 Man With a Plan
Andi weet niet dat Adam een boot heeft gekocht om het haar naar haar zin te maken. Maar aangezien hij de boot al bezit, wil hij zijn vrouw de voordelen hiervan laten zien en mogelijke problemen vermijden.
«
»
16:35 The Sky is the Limit
Nicolas is een ambitieuze dokterszoon die al op zijn achttien jaar de schoolbanken vaarwel zei. Zijn ambitie: de rijkste van de familie worden en Frederik heeft grootse plannen: hij wil voor zijn superbeton een nieuw hoofdkwartier bouwen.
«
»
17:45 Viva la Feta
Te gast is Paul De Grande.
«
»
19:00 Auwch_
Tijdens een uit de hand gelopen feestje gaat een dronken Ben een CD met Smurfen-muziek halen.
«
»
19:45 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over de grote verdiensten en kleine kantjes van uw vrienden. Vrienden die nooit trakteren, vrienden met kwetsende bijnamen, vrienden van zijn vrouw met wie hij zelf niet overweg kan.
«
»
20:30 Ocean's Thirteen
Danny Ocean en zijn crew komen samen om de plannen van een casino-eigenaar te dwarsbomen. Deze heeft namelijk vroeger een van Danny's vrienden verraden.
«
»
22:45 Opvoeden Doe Je Zo
Elke week krijgen twee kinderen tussen de zes en negen jaar de kans om iets te doen wat ze bij hun eigen geboorte niet konden: hun eigen bekende ouders kiezen. Gedurende 45 minuten krijgen de BV-ouders de voogdij over het kind in kwestie.
«
»
23:55 OEP Z'N BAKKES
Podcast die helemaal in het teken staat van MMA (Mixed Martial Arts). Pedro Elias, Robin Pront, Andries Beckers en Jan Quaeyhaegens fileren en analyseren de voorbije MMA-fights en blikken vooruit op de komende UFC-events en match-ups.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers