TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De wereld op je bord
Deze keer staat een masterclass Turkse mezze tabagi centraal. Ideaal voor een tafel vol superlekkere hapjes. Hanne wordt helemaal ingewijd in de echte hummus, muhammara, sigara boregi, mucver, patlican-biber salatasi en arnavut cigeri.
«
»
09:20 A la carte
Hobbykok Joris herinnert zich de lekkere steak met Stroganoffsaus, die hij vroeger elke zaterdag met zijn ouders ging eten in het lokale restaurantje in Hasselt. Zijn vraag aan Johan om dit lekkere gerecht voor hem te reconstrueren.
«
»
09:45 Op hete kolen
Er worden varkensribbetjes op de hete kolen gegooid voor een zeer sappig resultaat.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Nanny
Maxwell zoekt acteurs voor zijn nieuwste musical: Oliver. C.C. stelt voor de jonge tv-ster Jack Walker te casten als hoofdrolspeler. Dat ziet Maxwell eerst niet zitten, maar besluit hij hem toch naar New York te halen.
«
»
12:55 The Nanny
Fran ontdekt dat ze een bontjas van haar overleden groottante Mimma Fayga heeft geërfd.
«
»
13:25 Friends
Ross weet niet wie hij moet kiezen tussen Julie en Rachel en de anderen sporen hem aan alle voor- en nadelen op te schrijven. Rachel ontdekt de lijst waarop Ross een vergelijking heeft gemaakt tussen haar en Julie.
«
»
13:50 Friends
Phoebe probeert haar echte vader op te sporen voor een familiereünie met kerst. Rachel en Monica geven een kerstfeest.
«
»
14:15 Lekker Licht
Chiara maakt vandaag een salade, maar dan zonder dikmakers en zelfs zonder sla. Een alternatief voor de gewone salades met geitenkaas of kip, én boordevol vitaminen. Een half uur, meer heb je niet nodig om deze smaakvolle salade op tafel te zetten.
«
»
14:25 Urban Barbecue
Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad en naast het lekker stukje lamsvlees maken de chefs er ook ratatouille, bulgur en een smakelijk garnituur met aubergine.
«
»
14:55 Karola's Kitchen
Het is tijd voor een heerlijke avondmaal waar alle gasten blij mee zijn. Karolien maakt een courgettelasagne. Dit zit boordevol groenten en smaak. Als dessert is er een luchtige kaastaart in een potje.
«
»
15:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:05 The Nanny
Op de vooravond van de première van zijn nieuwste musical neemt Maxwell het hele gezin mee naar het openingsgala. Wanneer Fran en Maxwell een meningsverschil hebben, wordt het incident breed uitgesmeerd in de pers.
«
»
16:35 The Nanny
Maxwell brengt een mysterieuze gast mee naar huis, die volledig in verbanden is gewikkeld. Zijn geheimzinnig gedrag over de identiteit van hun gast wekt de interesse op van Fran, die ervan overtuigd is dat het om niemand minder dan Cher gaat.
«
»
17:05 Friends
Nadat hij heeft besloten te stoppen met acteren, krijgt Joey een rol aangeboden in een soap. Rachel datet met een man genaamd Russ, die opvallend veel op Ross lijkt.
«
»
17:40 Friends
Ross helpt Susan en Carol om hun trouwplannen weer op schema te krijgen. De moeder van Rachel maakt haar nieuwe plannen bekend, tot schrik van de anderen.
«
»
18:15 De Verhulstjes
In het nietsvermoedende Saint-Tropez verwachten De Verhulstjes twee eregasten. James en Dorian komen op bezoek en ze hebben het lelijkste cadeau ooit bij. Maar dan trekken er plots wel heel donkere wolken over de villa.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Er komen weer buitengewone items voorbij, waaronder een Porsche 911 Targa uit 1971, een rekwisiet uit één van de Bond-films en een vintage jurkje van Paco Rabane, aangeboden door niemand minder dan Tiany Kiriloff.
«
»
21:15 Viva la Feta
Jani en Otto-Jan ontvangen Brandon Wen, artistiek directeur van de Antwerpse Modeacademie.
«
»
22:25 Gent West
Kat maakt opnieuw haar opwachting in de B-vleugel en dat zorgt voor een gespannen sfeer. Sam besluit om haar handen ervan af te trekken en af te wachten tot Veronique en Kat hun strijd beslecht hebben.
«
»
23:30 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:40 Stukken van mensen
Er komen weer buitengewone items voorbij, waaronder een Porsche 911 Targa uit 1971, een rekwisiet uit één van de Bond-films en een vintage jurkje van Paco Rabane, aangeboden door niemand minder dan Tiany Kiriloff.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers