TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Likoké on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken op Bali.
«
»
09:10 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke kabeljauw met mousseline.
«
»
09:40 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist. Op het menu staan gegrilde oesters, een gerookte zalm, een Caraďbische Kip Jerk en een overheerlijke Baba als dessert.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:45 Smossen Mag
Roger van Damme maakt samen met drie jonge gasten TV-food. Cel, Thomas en Luca behoren vandaag tot de gelukkigen en samen met Roger maken ze chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en natuurlijk popcorn.
«
»
14:10 Soep!
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
14:25 Op hete kolen
Hippe chef Michaël kiest vandaag voor een op en top zomers barbecue gerecht: geroosterd buikspek met verse guacamole. Hierbij serveert hij nog een fris slaatje met rucola en laat hij zien hoe je de mayonaise een echte barbecue rooksmaak geeft.
«
»
14:55 Friends
Ross belandt met zijn Valentijn-date in hetzelfde restaurant als Susan en Carol.
«
»
15:20 Friends
Monica bereidt een heerlijke maaltijd voor een restauranthouder die een nieuwe kok zoekt, maar hij blijkt helaas stoned te zijn.
«
»
15:45 The Nanny
Wanneer Maggie, Brighton en Grace op hetzelfde ogenblik geveld worden door een acute griepaanval, wordt het geduld van Fran en Niles danig op de proef gesteld. Als de dokter vervolgens Fran onderzoekt, moeten haar amandelen eruit.
«
»
16:10 The Nanny
Fran merkt dat haar huisgenoten bijzonder gespannen zijn en ze stelt voor om samen op vakantie te gaan. Onderweg naar het vliegveld, raken ze de weg kwijt en belanden Fran en de Sheffields in Queens, bij de ouders van Fran.
«
»
16:35 De Verkiezingstafel
Vandaag is Raoul Hedebouw (PVDA) te gast.
«
»
17:55 Don't Worry, Be Happy
Vandaag leert Miel zijn eerste stappen te zetten met zijn prothese, Steve en Karin vieren hun huwelijksverjaardag en Louis en Hubert genieten van hun oude dag.
«
»
19:00 Friends
Joey valt op Phoebe's tweelingzus, waardoor Phoebe zich genegeerd voelt. Ross heeft zijn twijfels over het ouderschap wanneer hij met Carol en Susan naar zwangerschapgym gaat. Eerste deel van een dubbele aflevering.
«
»
19:30 Friends
Wanneer Rachel haar enkel verstuikt, krijgt ze Monica zo ver om van identiteit te wisselen zodat ze haar verzekering kan gebruiken. Phoebe's tweelingzus breekt Joey's hart en Phoebe probeert het te lijmen. Tweede deel van een dubbele aflevering.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Blind gekocht
Met hulp van een makelaar en interieurarchitect wordt er gezocht naar een droomhuis voor mensen. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experts het voor hen hebben gekocht.
«
»
22:30 De Verkiezingstafel
Vandaag: Bart De Wever (N-VA).
«
»
23:45 Nonkels
Wanneer Delphine en Willy trouwen, is iedereen welkom behalve verrader Luc. Luc krijgt thuis een ingeving die de kaarten in de golfoorlog grondig kan herschudden en de plooien met Willy gladstrijken. Maar dan moet hij wel eerst actie ondernemen.
«
»
00:30 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers