TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Cťline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Puur Oosters
Wie al in het restaurant van QuyÍn ging eten, heeft ze ongetwijfeld al geproefd: de befaamde lenterolletjes met scampi. QuyÍn laat zien hoe je deze rolletjes heel makkelijk thuis kan maken en ze geeft haar recept voor het krokantje van scampi prijs.
«
»
09:10 Nuances
Thierry Theys laat zien hoe Yellowfin tonijn op verschillende manieren klaargemaakt kan worden.
«
»
09:35 Peppe's SiciliŽ
Peppe gaat op pad in het groen, langs de zee en over de bergen op zoek naar wilde asperges.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:15 Njamma Mia!
Charmeur Peppe kent de Italiaanse keuken als geen ander en heeft zijn hart 'n beetje verloren aan SardiniŽ. Daar zetten ze vaak vis op het menu en de bekendste specialiteit zijn de spaghetti met venusschelpen, die hij klaarmaakt.
«
»
13:30 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme draagt een heerlijk dessert op aan de professionele snowboarder Seppe Smits.
«
»
13:55 Lekker Lang Leven
Je hoeft volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels niet altijd voor chips te kiezen bij het aperitief. Hij maakt een gezond alternatief met heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
14:20 Friends
Ross steekt de draak met de overgevoelige mannelijke nanny die Rachel voor Emma heeft uitgekozen. Phoebe moet kiezen tussen haar vriend Mike en een ex. Chandler voelt zich bedreigd wanneer Monica het heeft over een collega die geestiger is dan hij.
«
»
14:50 Friends
Ross ontdekt bij toeval dat het zingen van de ongepaste tekst van Baby Got Back de enige manier is om Emma in slaap te krijgen, maar hij durft Rachel de truc niet te vertellen. Intussen weet Phoebe geen indruk te maken op Mike's stijve ouders.
«
»
15:15 Two and a Half Men
Charlie en Rose lijken nog steeds romantische gevoelens voor elkaar te koesteren. Ondertussen neemt de poging van Alan, om geld te lenen voor de uitbreiding van zijn praktijk, een verrassende wending.
«
»
15:40 Two and a Half Men
Rose ontdekt wat Alan van plan is en dreigt zijn familie op de hoogte te brengen. Maar dan komt Alan ook achter gevoelige informatie over Rose en haar zogenaamde 'echtgenoot'.
«
»
16:05 Het Beste Bod
Zes experten en zes bekende Vlamingen schuimen verschillende rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Door het tactisch steekspel van tegen elkaar opbieden, proberen ze de verkoper te overtuigen.
«
»
16:40 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
17:55 Bompa Bockie
Bockie twijfelt over zijn keuze om geschminkt verder te gaan in het woonzorgcentrum. Temidden van zijn twijfels leert hij waardevolle lessen over vriendschap op late leeftijd en het belang van een potje Rummikub.
«
»
18:55 Friends
Het is de avond voor Thanksgiving en Rachels egocentrische zusje verpest het feestelijke diner met haar botte opmerkingen. Monica beschermt haar bruiloftsservies en Joey vergeet om met zijn collega's mee te doen aan de Thanksgiving-optocht.
«
»
19:25 Friends
Rachel geeft impulsief haar telefoonnummer aan een knappe jongen, maar is bang dat hij zal bellen op het moment dat Ross in de buurt is.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Don't Worry, Be Happy
Niet voor iedereen is the sky the limit, niet iedereen heeft het breed. Deze levenskunstenaars leven heel zuinig, maar toch voelen ze zich de koning te rijk. Het leven is mooi, als je het maar wil zien. Maar hoe doe je dat zonder veel geld?
«
»
22:15 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
23:20 Blind gekocht
Pieter en Mevin gaan op zoek naar een nieuwe woning voor hun gezinnetje van drie. Ze wonen momenteel in de studentenbuurt rond de universiteit van Hasselt en dat zorgt soms voor wat overlast.
«
»
00:30 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers