TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Op de Rooster
Johan Segers en Vlaams Minister President Kris Peeters leggen zalm, mosselen en tarbot op de grill.
«
»
09:20 De wereld op je bord
De Griekse keuken kent ook zijn klassiekers en dan liefst met veel heerlijke Griekse olijfolie. Chef Terry schotelt Hanne een lightversie van moussaka voor. Geen schotel badend in de olijfolie, maar lekker licht op z'n Grieks.
«
»
09:40 Tot op het Bot: Het Rund
Johan Segers gaat bezig met de ossenstaart om te laten zien dat er meer dan soep mee te maken is.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:20 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
14:10 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Gene Bervoets. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
14:30 Friends
Phoebe vreest dat ze haar nieuwste potentiële vriendje, Mike, kwijtraakt. Haar twijfel wordt nog verergerd door de opmerkingen van Ross. Intussen is Monica ten onrechte bezorgd dat Chandler een fetisj voor haaien heeft.
«
»
14:55 Friends
Phoebe en Joey doen alle moeite om hun mooie tafel in een chic restaurant te behouden in afwachting van hun vrienden die samen met hen Phoebe's verjaardag zouden komen vieren, maar Rachel, Ross, Monica en Chandler hebben allemaal oponthoud.
«
»
15:20 Two and a Half Men
Lyndsey is jarig, en Alan haalt alles uit de kast om haar een onvergetelijk verjaardagscadeau te kunnen geven.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Charlie is helemaal ondersteboven van zijn breuk met de schone Courtney. Hij brengt een bezoekje aan dokter Freeman om hem te helpen met zijn problemen.
«
»
16:10 Het Beste Bod
Zes experten en zes bekende Vlamingen schuimen verschillende rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Door het tactisch steekspel van tegen elkaar opbieden, proberen ze de verkoper te overtuigen.
«
»
16:45 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
18:00 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
19:05 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over zijn eerste slow, over zijn verleden als gabber en over grote fouten in het oeuvre van Clouseau en André Hazes. Tussendoor praten bekende Belgen als Kim Clijsters en Sam Gooris gezellig met hem mee.
«
»
19:50 Nonkels: Terugblik Seizoen 1
In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen van Nonkels een terugblik op wat er zich afspeelde in het eerste seizoen.
«
»
19:52 Nonkels
Innocent volgt een integratiecursus bij Anke, waar hij verliefd wordt op een medecursiste. Dat veroorzaakt paniek bij Pol, die er alles aan doet om de schijn van het schijnhuwelijk op te houden.
«
»
20:35 The White Lotus
Ex-veteraan Quentin nodigt Tanya uit en Portia mag zijn neefje een dagje zien te vermaken. Harper komt opgelucht thuis van haar tripje met Daphne maar stuit op bewijs van Ethans avond uit.
«
»
21:40 The White Lotus
Harper weet niet goed wat ze aanmoet met Ethan en Tanya en Portia besluiten om met Quentin en Jack naar Palermo te gaan. Albie kampt met een probleem met Lucia en Valentina maakt een keuze.
«
»
22:55 Don't Worry, Be Happy
Terwijl Sugar Jackson incasseerde in de ring, incasseerden andere mensen zijn geld in hun zakken.
«
»
00:00 Auwch_
Ben en Axel hebben via Jean-Marie Pfaff felbegeerde VIP-tickets kunnen bemachtigen voor een wedstrijd van de Rode Duivels, maar hun secretaresse is vergeten de uitnodiging te bevestigen.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers