TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Dominique Persoone bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:45 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food. Dat weet Jeroen de Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan. En er is ook een dessert. Dat wordt een chocoladeroompap met petit-beurrekoekjes.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:35 Puur Oosters
Iedereen is er gek op en overal ter wereld kan je het eten: kip met curry. Vandaag laat Quyên zien hoe je op haar manier kip met curry en kokosmelk maakt.
«
»
13:45 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys maakt een overheerlijk Holstein rund met auberginecrème klaar.
«
»
14:15 Peppe's Sicilië
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabije havenstad. En daar gaat ook Peppe deze keer naartoe. Peppe koopt er een kratje sardienen en maakt ze vervolgens helemaal op zijn Siciliaans klaar.
«
»
14:35 Man With a Plan
Don moedigt Adam aan om zijn garage op te ruimen en ze om te toveren tot een echte mannenkamer. Adam raakt in paniek als hij denkt dat hij één van Andi's kostbare souvenirs heeft gedoneerd.
«
»
15:00 Man With a Plan
Adam wil het Thanksgivingfeest organiseren. Andi vindt het moeilijk om afzijdig te blijven.
«
»
15:20 Two and a Half Men
Alan zet een grote stap in zijn relatie met Lyndsey door bij haar in te trekken. Ondertussen heeft hij, in het geheim, een ontmoeting met Melissa in het huis van Charlie.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Het huis van Lyndsey en Eldridge brandt, door toedoen van Alan, plat. Hierdoor besluiten de twee daklozen bij Alan en Charlie in te trekken.
«
»
16:05 Achter de schermen
Clouseau-broers Kris en Koen Wauters doen hun boekje open over veertig jaar Clouseau, de jargonwagon wordt wederom gevuld, en de gasten lichten géén tipje van de sluier op over de klankman.
«
»
17:05 De Mol
Een spel waarbij verschillende kandidaten samen moeten werken om geld voor een pot te verdienen. Echter is één van hen 'de Mol', degene die het spel in het geheim probeert te saboteren. De rest moet erachter komen wie deze saboteur is.
«
»
18:20 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
19:05 Friends
Rachel wordt steeds humeuriger wanneer de baby op zich laat wachten. Ze wil er alles aan doen om de bevalling op gang te helpen. Intussen besluit Joey om Chandler uit te nodigen als zijn enige gast op de première van zijn film.
«
»
19:30 Friends
De weeën zijn begonnen en Rachel ligt in het ziekenhuis te wachten met een nerveuze Ross. Chandler en Monica krijgen zin om zelf een kind te verwekken en Phoebe vraagt Joey om als dr. Drake Ramoray informatie over een knappe patiënt los te krijgen.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Bompa Bockie
Nieuwsgierig naar de ups en downs van het ouder worden duikt Bockie een maand lang als bewoner een wzc in. Om zijn medebewoners te leren kennen organiseert Bockie een housewarming maar dat blijkt een uitdaging te zijn.
«
»
22:10 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over zijn eerste slow, over zijn verleden als gabber en over grote fouten in het oeuvre van Clouseau en André Hazes. Tussendoor praten bekende Belgen als Kim Clijsters en Sam Gooris gezellig met hem mee.
«
»
22:55 Assisen: De Insulinemoord
Wat is er echt gebeurd in de vroege ochtend van 9 juli 2022, toen Luna Laeremans dood werd aangetroffen in de stal van haar lievelingspaard? De waarheid komt aan het licht. Heb je na deze aflevering nood aan een gesprek? Bel gratis en anoniem 106.
«
»
23:55 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers