TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:10 De Wereld op je Bord
Thali is de pikantere, Indische versie van kleine smakelijke gerechtjes. Deze aflevering van De wereld op je bord is geschikt voor foodies die genieten van een iets spannendere, vurigere keuken.
«
»
08:30 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
08:45 Nuances
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
09:15 That '70s Show
Kelso besluit Jackie om haar hand te vragen. Hij krijgt echter een job als veiligheidsagent in de Playboyclub in Chicago aangeboden.
«
»
09:40 Geen uitzending
«
»
11:45 Old Sheldon
Sheldon heeft een doorbraak wanneer hij bij de tandarts zit om een tand te laten trekken.
«
»
12:10 Old Sheldon
Sheldon ontdekt dat Mary iets heeft achtergehouden over zijn toekomst en Meemaw is woedend wanneer ze hoort dat George is ontslagen door Dale.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
15:35 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
16:10 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
16:25 Vlaanderen kookt
De Italiaanse Pina Cimino bereidt voor Jan gnocci, een soort pasta gemaakt van aardappelen. Hierbij serveert Pina een zelfgemaakte saus van echte Italiaanse tomaten.
«
»
16:45 Stukken van mensen
De dealers krijgen onder andere een werk van de bekende straatkunstenaar ROA, een antieke grijpkast en een stoel van Fabiaan Van Severen onder ogen.
«
»
17:55 Bartel in het wild
Bartel bedwingt samen met Goedele Wachters en Bill Barberis een vulkaan in de tropische hitte van Nicaragua.
«
»
18:55 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels behandelt de relatie tussen de Belgen en sport. Hij heeft het onder andere over klassiekers als veldrijden, voetbal en de duivensport.
«
»
19:40 Patiënt Pedro
Schrijver en tv-maker Pedro Elias worstelt constant met angsten. Hij vindt dat niet meer leefbaar en gaat in therapie. Anderhalf jaar laat Pedro zich volgen in zijn therapeutisch traject.
«
»
20:35 Dunkirk
1940. De geallieerde troepen worden geëvacueerd uit Duinkerke. Belgische, Britse en Franse soldaten worden door het Duitse leger tegengewerkt op het strand en in de haven. Een bloederige strijd volgt.
«
»
22:45 Sports Late Night
Met de hoogtepunten van speeldag 18 in de Jupiler Pro League: Seraing - Eupen, AA Gent - Standard en KV Mechelen - Cercle Brugge.
«
»
23:25 The Sky Is the Limit
Yves kocht het domein De Lindehoeve in 2014 en gaf het een complete make-over. Het fungeerde een tijdje als B&B, maar is nu volledig privé. Nu wil hij van de kamers paardenstallen maken.
«
»
00:35 In het spoor van de dader: Natascha Kampusch
Natascha Kampusch vertelt openhartig over haar 8,5 jaar durende gevangenschap, nadat zij op haar tiende werd ontvoerd.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
04:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»
05:35 DIY (Do It Yourself)
Rijstpap, knäckebröd, pickles, aardbeienconfituur.
«
»
05:55 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers