TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
«
»
07:45 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
08:10 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker.
«
»
08:30 Puur oosters
Toen Quyên nog een klein meisje was en in Vietnam woonde, maakte ze met de overschotjes uit haar vaders visnet vaak een vissoep klaar voor haar familie.
«
»
08:45 Geen uitzending
«
»
10:45 De ambachter
De Ambachter - In De Ambachter volgen we mensen die als job of hobby een ambacht uitoefenen.
«
»
11:05 Het zelfbouwhuis
Het aanleggen van een PU-gietvloer 1.
«
»
11:30 Het zelfbouwhuis
Het aanleggen van een PU-gietvloer 2.
«
»
11:50 Geen uitzending
«
»
14:55 De smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
15:30 A la carte
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
15:55 The art of making cocktails
Vandaag schotelt hij Brandy Crusta - Bellini - Gin Fizz voor.
«
»
16:15 Huizenjagers vakantiehuizen
Makelaars Jonas, Maïté en Erik zetten koers naar het prachtige Wallonië. Ellen en Michael zoeken samen met hun dochters Anna, Marthe en Lisa een plekje waar ze volledig kunnen genieten van de natuur.
«
»
17:15 Huizenjagers vakantiehuizen
Katrien en Dirk zijn op zoek naar een houten chalet of Ardens huisje met een hoek af.
«
»
18:05 Huizenjagers vakantiehuizen
Koen en Griet vormen samen met hun twee kinderen een sportief gezin. Ze houden van de stad, maar zijn op zoek naar rust en meer ruimte.
«
»
19:00 Huizenjagers vakantiehuizen
Marleen en Paul zijn al een tijdje op zoek naar iets in de Ardennen. Een plekje waar ze kunnen genieten van elkaar, hun kinderen en hun kleinkinderen.
«
»
20:05 Bohemian Rhapsody
Het verhaal van de legendarische Britse rockband Queen en frontzanger Freddie Mercury, in de aanloop naar hun beroemde optreden in 1985 op Live Aid.
«
»
22:45 Sports Late Night
Met een uitgebreid verslag van de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League: Oostende - STVV, Genk - Cercle Brugge en Antwerp - Union.
«
»
23:15 The Last Dance
Van Air Jordan en Be Like Mike tot de NBA-finale van 1992 en het Olympische Dream Team: Michael wordt wereldwijd een ongekend cultureel icoon.
«
»
00:25 Sports Late Night
Met een uitgebreid verslag van de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League: Oostende - STVV, Genk - Cercle Brugge en Antwerp - Union.
«
»
00:55 Sports Late Night
Met een uitgebreid verslag van de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League: Oostende - STVV, Genk - Cercle Brugge en Antwerp - Union.
«
»
04:50 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers