TVgids - Play 4

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Het weekmenu
PaŽlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
08:10 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
08:30 The Block Australia
Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Replay
Humoristische show waarin Jeff en Pieterjan van het YouTube-kanaal 'Supercontent' de beste fragmenten uit het rijkgevulde archief van VT4, VIER en Play4 vanonder het stof halen
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Njamma Mia!
Met onze Italiaanse charmeur Peppe de kookpotten induiken is altijd een festijn. Vandaag vind je er risotto uit Veneto.
«
»
15:45 Roger van Damme desserts
Vandaag staat eiwit als ingrediŽnt centraal. Roger maakt er bokkenpootjes mee. Je zal dit koekje vast en zeker herkennen.
«
»
16:05 Puur oosters: Japans
Het is niet alleen in ůnze keuken een succes, ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediŽnten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren.
«
»
16:20 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
16:45 De Cooke & Verhulst Show: Weekoverzicht
Praatprogramma.
«
»
18:10 De Redders
June, Elisabeth, Nino en Daan, die samen de vaste reddersgroep vormen, zijn heel benieuwd naar de twee nieuwkomers en dan vooral naar de nieuwe postoverste, Noah.
«
»
18:45 Chateau Meiland
Erica en Martien moeten een tandje bijsteken want Maxime gaat voor een paar dagen naar Nederland. Erica verzint een list om oma naar het chateau te krijgen.
«
»
19:40 Huizenjagers
Wenting en Alexander, allebei financieel adviseur, zijn verloofd. Makelaars Clint, Stijn en Tinne gaan voor hen op zoek naar een modern, ruim huis in regio Dijleland.
«
»
20:35 Da's Dikke Liefde
Raf & ZoŽ, Dilly & Jens, Jessica & Xavier en Sofie & Frť zijn begonnen aan het avontuur dat hen in zes maanden tijd fysiek gezonder zal maken en ook hun relatie een boost zal geven.
«
»
21:45 De ambassade
De consuls en ambassadeurs komen al meteen in actie om landgenoten in alle uithoeken van de wereld uit de nood te helpen. Van verloren papieren tot huwelijksaanvragen.
«
»
22:50 Zo Man Zo Vrouw
Tiffany en Sam houden van elkaar, maar niet van elkaars kledingstijl. Zal Jani erin slagen om dit koppel de charmante uitstraling te geven die het verdient?
«
»
23:35 Huizenjagers
Wenting en Alexander, allebei financieel adviseur, zijn verloofd. Makelaars Clint, Stijn en Tinne gaan voor hen op zoek naar een modern, ruim huis in regio Dijleland.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers