TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Puur oosters: Japans
In deze aflevering maakt chef Ivan Verhelle twee noedelgerechten klaar die allebei erg sober, maar heel typisch zijn voor de Japanse keuken.
«
»
07:35 Njamma Mia!
De lasagne bolognese. Dat is één van dé klassiekers uit de Italiaanse keuken. En die is geboren en getogen in de hoofdstad van de regio Emilia-Romagna: Bologna.
«
»
07:50 Roger van Damme desserts
Op basis van telkens één basisingrediënt maakt topchef Roger van Damme zijn heerlijke variatie op een populair dessert klaar.
«
»
08:05 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme bewees zich al als topdessertenman. Maar ook met de deegroller en de oven kan hij als geen ander overweg. Vandaag toont hij ons hoe we een croissant maken.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 De ambachter
De smid 1 - Ep. 9 - In 'De Ambachter' volgen we mensen die als job of hobby een ambacht uitoefenen. In deze aflevering zien we een smid aan het werk die toont hoe hij metaal bewerkt.
«
»
10:40 De ambachter
De smid 2 - Ep. 9 - In 'De Ambachter' volgen we mensen die als job of hobby een ambacht uitoefenen. In het tweede deel van deze aflevering zien we hoe de smid zijn project verder afwerkt.
«
»
10:50 Zelf gedaan, goed gedaan
Slaapkamermuur metselen
«
»
11:00 Het zelfbouwhuis
De omheining zetten - deel 1
«
»
11:20 Het zelfbouwhuis
De omheining zetten - deel 2
«
»
11:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 De gezonde goesting
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
15:10 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
15:35 Peppe's pasta
Wat betekent die mysterieuze al dente eigenlijk en hoe geef je kleur aan je pasta? Onze Italiaanse smakenverleider Peppe Giacomazza legt het je allemaal uit, van a tot z, van pasta tot peppe!
«
»
15:55 Huizenjagers
Nele en Maarten zijn pas getrouwd en gaan op zoek naar hun eerste huisje samen.
«
»
16:55 Huizenjagers
Elise en Wout zijn op zoek naar een instapklare, lichtrijke woning met drie slaapkamers, een dressing en een tuin. Bovendien willen ze geen huis waar ooit binnen werd gerookt.
«
»
17:50 Huizenjagers
Christine lijdt aan stralingsziekte en is op zoek naar een pand ver weg van elektronische boosdoeners zoals hoogspanningsmasten of Wi-Fi.
«
»
18:45 Huizenjagers
Logopediste Sien en kinesist Koen zijn op zoek naar een ruime, moderne woning met plek voor twee praktijkruimtes. Geen makkelijke opdracht.
«
»
19:45 Come Dance with Me
Elf jonge danstalenten dagen hun ouders uit om deel te nemen aan een danscompetitie, maar mama en papa zijn geen sterren op de dansvloer. Jury: Jeny Bonsenge, Jan Kooijman en James Cooke.
«
»
21:20 Blind gekocht
In het vierde seizoen verwelkomt Play4 naast zeven nieuwe koppels, ook een nieuwe presentator: Jani Kazaltzis.
«
»
22:35 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over de grote verdiensten en kleine kantjes van uw vrienden.
«
»
23:25 Sports Late Night
Met een uitgebreide samenvatting van de laatste speeldag in de Europe play-offs: KV Mechelen - KRC Genk en KAA Gent - Charleroi.
«
»
23:55 Tweedehands deluxe
Een botsauto-verzamelaar is op zoek naar een lening en brengt een bezoekje aan de winkel. Hij stelt een onvoorziene testrit voor.
«
»
01:00 Sports Late Night
Met een uitgebreide samenvatting van de laatste speeldag in de Europe play-offs: KV Mechelen - KRC Genk en KAA Gent - Charleroi.
«
»
01:30 Sports Late Night
Met een uitgebreide samenvatting van de laatste speeldag in de Europe play-offs: KV Mechelen - KRC Genk en KAA Gent - Charleroi.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers