TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
08:30 Fingerfood
Niets is plezanter dan lekkere hapjes eten met je handen. Heb je een feestje in het verschiet of heb je gewoon zin om duimen en vingers af te likken?
«
»
08:50 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Dogs Behaving Badly
Hondenfluisteraar Graeme Hall wordt gevolgd terwijl hij oplossingen zoekt voor honden met aanhoudende gedragsproblemen.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Lekker licht
Een burger waarvan je zoveel mag eten als je wil. Een droom die Chiara doet uitkomen. Ze gebruikt wel de traditionele ijsbergsalade en kip, maar verwerkt het tot een leuk ogend gerechtje.
«
»
15:35 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
15:45 Peppe's Toscane
Peppe trekt naar Toscane om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
16:10 De Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede dag in de chalet. Dominique bereidt tortilla's, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
16:40 Huizenjagers
Boezemvrienden Jonas en Sybren werden er door hun vrouwen op uitgestuurd om een huis te zoeken waar ze kunnen co-housen met de twee gezinnen. Budget: 700.000 euro.
«
»
17:35 Huizenjagers
Fien en Emmanuel zoeken een woning met praktijkruimte in Wevelgem. Een parking voor de klanten van Fien is dus heel belangrijk. Voor henzelf wensen ze drie slaapkamers en een tuin.
«
»
18:30 Huizenjagers
Rani en Lowi zoeken een instapklaar huis in Deerlijk met 3 slaapkamers, een badkamer met bad en douche en een tuin. Maar het mag zeker niet aan een drukke baan liggen. Budget: 350.000 euro.
«
»
19:25 Huizenjagers
Fauve en Gilles zoeken een charmant huis met twee slaapkamers, een dressing en een kleine tuin. Ze zoeken in de regio tussen Roeselare en Kuurne en vinden voldoende opbergruimte belangrijk.
«
»
20:25 Fantastic Beasts and Where to Find Them
De jonge tovenaar Newt Scamander is een verzamelaar van magische wezens. In 1926 reist hij naar New York, maar daar loopt het mis wanneer hij zijn mysterieuze lederen koffer kwijtspeelt.
«
»
22:55 Sports Late Night
Met een verslag van de dertiende speeldag in de Jupiler Pro League: Charleroi - KAS Eupen, Standard - KV Kortrijk, Beerschot - RFC Seraing en STVV - Club Brugge.
«
»
23:50 Temptation Island: Love or Leave
Aylin ontwaakt met nieuws dat de vrouwenvilla op z'n grondvesten doet daveren. Nico en Laure tillen hun prille verliefdheid naar een hoger niveau, maar dat blijft niet zonder gevolgen.
«
»
00:55 Sports Late Night
Met een verslag van de dertiende speeldag in de Jupiler Pro League: Charleroi - KAS Eupen, Standard - KV Kortrijk, Beerschot - RFC Seraing en STVV - Club Brugge.
«
»
01:55 Sports Late Night
Met een verslag van de dertiende speeldag in de Jupiler Pro League: Charleroi - KAS Eupen, Standard - KV Kortrijk, Beerschot - RFC Seraing en STVV - Club Brugge.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers