TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
07:45 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
08:10 Roger van Damme: Bakken
Vandaag maakt Roger van Damme iets typisch Nederlands, maar even fel gesmaakt door de Belgen: poffertjes.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 De douane in actie
Op Eindhoven Airport zijn Greg en Annet extra alert op mogelijke witwassers die met grote geldbedragen reizen. Ton speurt naar het illegaal gebruik van rode diesel.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 De Dagschotel
Dagny Ros - Spaghetti met courgette en crème van cashewnoten
«
»
14:40 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
15:00 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
15:30 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
15:45 Komen eten
De VIER-klassieker 'Komen Eten' blijft ook in 2016 een vaste waarde op de zender. Herman Verbruggen zal ook nu weer versteld staan van de culinaire verrassingen die kokend Vlaanderen presenteert.
«
»
16:40 Komen eten
Vlaanderen maakt vandaag kennis met Kristof (39) uit Elsene. Hij is modeontwerper en denkt graag buiten de lijntjes terwijl hij kleren maakt.
«
»
17:30 Komen eten
De VIER-klassieker 'Komen Eten' blijft ook in 2016 een vaste waarde op de zender. Herman Verbruggen zal ook nu weer versteld staan van de culinaire verrassingen die kokend Vlaanderen presenteert.
«
»
18:20 Komen eten
Benjamin is 40 jaar oud en de bekendste Buffalo ter wereld. Hij is de man die als indiaan de supporters opzweept voor en tijdens de wedstrijden van AA Gent.
«
»
19:10 Blind Gekocht
In de laatste aflevering van dit seizoen krijgen Kristine, Lara, Lizi, Yanna en Desmond hun afgewerkte nieuwbouw te zien. Ook Sophie en Jelle trekken in hun nieuwe huis.
«
»
20:25 Men of Honor
Carl Brashear wil koste wat het kost de eerste zwarte man zijn die het tot duiker schopt. Maar hij wordt op alle mogelijke manieren tegengewerkt door zijn collega's en oversten.
«
»
22:55 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over hobby's die hij graag doet (op café gaan) en over hobby's die hij minder graag doet (al de rest).
«
»
23:40 World's Most Luxurious
Alleen de allerrijksten kunnen zich een superjacht permitteren. De luxueuze details en extravagante afwerking maken deze schepen pas echt one of a kind.
«
»
00:40 Tweedehands deluxe
James Constantinou richt zich op steenrijk cliënteel, dat exclusieve producten aan hem probeert te slijten.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Miguel' (Eén)

'Never give up'. Dat is het levensmotto van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme (27). Hij kreeg in 2016 te horen dat hij leukemie heeft. In de special Miguel volgt Eric Goens zijn traject van nabij. Na zijn diagnose volgt een periode van genezen, hervallen, genezen en opnieuw hervallen. Samen met zijn vrouw Kyana blijft Miguel zonder aarzelen voor genezing gaan. Er volgen jaren van chemo, ondraaglijke pijn en slapeloze nachten. Maar er zijn ook mooie momenten. Zo wordt Miguel in 2020 vader van een dochtertje, Camille. Een mirakel na alle chemo die zijn lichaam heeft moeten ondergaan. En nadat zijn contract afloopt, biedt Cercle Brugge hem een nieuw aan. De vereniging en de supporters blijven Miguel steunen. Dit jaar staat hij mee op de ploegfoto.

'Miguel', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers