
TVgids - njam!
Andere zender »
02:50 | Loďc: Zot van Koken |
Vandaag op de barbecue: gegrilde asperges in een jasje van Prosciutto di Parma. Daarbij serveert Loďc op de grill gebakken zalm met een lekker citroenroomsausje. De kruidensalade maakt van dit gerecht een topper!
«
»
03:05 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
04:35 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
09:15 | Open Vuur |
«
»
10:50 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
14:50 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
19:35 | Het Weekmenu |
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
22:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw vis op ons weekmenu. Hij gaat voor mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips. De klassieker mosselen met friet dus, maar dan net iets anders.
«
»