TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
06:30 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijjjk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
06:55 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
07:35 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab ? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
08:00 Toasted!
No more bokes met choco 's morgens, want vandaag tonen Dominique Persoone en zijn Scandinavische keukenprinses Dagny Ros hoe je anders, beter en vooral gekker kan ontbijten.
«
»
08:25 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijjjk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
08:55 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
09:40 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
10:00 Lekker Lang Leven
MichaŽl Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
10:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crŤme.
«
»
10:55 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
11:20 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
11:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een chef die zelden kookt met mayo: Bakker Syrco! Hij bakt een pizza die hij belegt met wulken en Spaanse worst. Vlees, vis, ItaliŽ, Spanje,... hij legt het allemaal op ons bord in 20 minuten.
«
»
12:20 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
12:45 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
13:05 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
13:30 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
13:55 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
14:10 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
14:45 Peppe's SiciliŽ
1 bakker, 1 kapper, 1 bakkerij, 1 apotheek en 1 slager. Dat is Siculiana. Daar liggen de roots van chef Peppe. Vandaag stopt hij bij de slager voor verse worst.
«
»
15:05 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
15:55 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
16:25 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
16:45 De Dagschotel
Ook vegetariŽrs verdienen op tijd en stond een dagschotel. Dat vindt ook Jan Tournier. Hij maakt vandaag groene asperges die hij zelf gaat roken en serveert er nog een eitje en een aardappelcrŤme bij.
«
»
16:55 Bal National
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man met een enorm groot en gul hart: Desmidt Bart! Hij kiest voor een rode kerrie met een goed stuk varkensvlees van bij ons.
«
»
17:55 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
18:10 De Wereld op je Bord
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder het altijd doet.
«
»
18:30 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
19:05 Vlaanderen Kookt
De 28-jarige Mieke Schurgers woont met haar man Tom en hun kersvers dochtertje June in Balen. Samen met Jan maakt Mieke een vrolijk dessertbordje.
«
»
19:25 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
19:45 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Rome en maakt de onvervalste Italiaanse cocktail Negroni.
«
»
19:50 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
20:15 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag staat Jeroen de Pauw achter de kookpotten. Hij maakt een dikke bloemkoolsoep met croutons van peperkoek en gerookte eend. Een kommetje gezelligheid dus dat bovendien klaar is in 20 minuten.
«
»
21:00 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
21:25 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
22:05 Come a Peppe
Peppe Giacomazza geeft inspiratie voor onder meer zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en gaat ook helemaal back to the roots van de lasagne.
«
»
22:10 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
22:35 De hofleverancier
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij zorgt voor een zelfgemaakt flatbread dat hij belegt met gegrilde minisla en halloumi.
«
»
23:25 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
23:55 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van JoŽl Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
00:25 Bal National
Wim rolt vegan balletjes op basis van rode bonen en lijnzaad en serveert ze 'chili style' met een frisse groentensalasa erbij.
«
»
01:00 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
01:25 Vlaanderen Kookt
Chris Vannoorden is een vrouw van de wereld. Ze spreekt maar liefst 7 talen en ze woonde 7 jaar in AustraliŽ als vertaalster.
«
»
01:45 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
02:15 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag staat Jeroen de Pauw achter de kookpotten. Hij maakt een dikke bloemkoolsoep met croutons van peperkoek en gerookte eend. Een kommetje gezelligheid dus dat bovendien klaar is in 20 minuten.
«
»
03:05 A la carte
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
03:25 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
04:00 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
04:20 De hofleverancier
Driesterrenchef Gert De Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
04:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de eeuwige kapoen: De Pauw Jeroen! Hij zorgt voor een zelfgemaakt flatbread dat hij belegt met gegrilde minisla en halloumi.
«
»
05:05 De sterrenkaart
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
05:35 Peppe's Pasta
Italiaanse pasta op z'n best! Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie op ons bord.
«
»
05:45 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van JoŽl Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eťn.

Dossiers