TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Eva en Robert bereiden zich voor op de geboorte van hun kind, binnen enkele weken. Tijdens een wandeling met Franzi denkt Eva echter dat de bevalling begonnen is.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 The Sweetheart: Sex, Lies and Deception of a Con Man
De pas gescheiden Samantha valt als een blok voor de charmes van kinesist Brian, die haar tienerdochter Jane behandelt. Jane vermoedt echter al snel dat Brian niet te vertrouwen is.
«
»
16:15 How I Met Your Mother
Robin is werkloos en zit al een tijdje in de put. Lily heeft medelijden met haar en besluit haar mee te nemen naar het verjaardagsfeestje van een collega. Barney heeft geweldig nieuws voor Ted.
«
»
16:45 How I Met Your Mother
Ted probeert de sleur te doorbreken en de draad van zijn liefdesleven opnieuw op te pikken: hij spreekt af met een meisje dat hij toevallig in de lift leerde kennen.
«
»
17:15 How I Met Your Mother
Ted dreigt betrokken te raken bij zijn allereerste straatgevecht wanneer zijn barman het aan de stok krijgt met enkele lastige klanten.
«
»
17:40 Modern Family
Phil komt plots op het idee om met Claire een spontane trip naar Parijs te maken. Het enige probleem is dat ze erg moe zijn. Cams zus Pam verblijft in het huis sinds haar man haar verlaten heeft.
«
»
18:10 Modern Family
Manny en Luke babysitten op Lily, zodat de volwassenen een vrije dag hebben. Claire en Gloria trekken naar een kuuroord, en Phil en Mitch gaan naar de bioscoop. Maar dan gaat thuis het brandalarm af.
«
»
18:40 Modern Family
Claire vindt een zwerfhond en wil dat de kinderen haar helpen om de hond te verbergen voor Phil, terwijl zij naar het baasje zoekt.
«
»
19:05 Single Parents
Graham en Rory acteren in de schooluitvoering van de musical Grease.Graham kreeg de hoofdrol, Rory een veel kleinere rol.
«
»
19:35 Single Parents
Will moedigt Angie aan om zich in te schrijven voor gitaarlessen en op die manier opnieuw werk te maken van haar passie voor heavymetalmuziek. Poppy voelt onmiddellijk een band met een muzikant.
«
»
20:10 Single Parents
Will is verheugd dat hij tijdens het eerste oudercontact zijn 'anti-smartphone'-idee kan promoten dat ouders ertoe aan moet zetten te wachten met het kopen van zo'n toestel tot hun kind 14 is.
«
»
20:40 Double Daddy
De zeventienjarige Amanda ontdekt dat een meisje op school zwanger is van haar vriendje Connor. Het drama is compleet wanneer ze ontdekt dat ook zij zelf zwanger is.
«
»
22:25 The Interview
Talkshowhost Dave Skylark en zijn producer Aaron Rapaport strikken de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un voor een interview. De CIA schakelt het duo echter in om de dictator uit de weg te ruimen.
«
»
00:30 Bless This Mess
De dames trekken naar Omaha voor hun jaarlijkse check-up bij de gynaecoloog. Mike besluit Rudy en Beau een handje te helpen, maar krijgt daar al gauw spijt van.
«
»
00:55 Bless This Mess
Mike wil de lokale krant nieuw leven in blazen en ontdekt zo verrassende weetjes over enkele dorpsbewoners. Kay en Beau staan voor de uitdaging om Jacob seksuele voorlichting te geven.
«
»
01:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers