TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:40 Relic Hunter
Een set tarotkaarten die Sydney heeft ontvangen van een pas overleden vriend, brengt haar op het spoor van de Kroon van Rome, een oude zigeunerschat.
«
»
13:30 Relic Hunter
Sydney's vader roept haar hulp in om een groep monniken te overtuigen plaats te ruimen voor een dam.
«
»
14:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Voorspellingen van een zware storm kunnen Tim en George niet uit hun lood slaan. Ze besluiten hun tocht verder te zetten, ondanks de barre omstandigheden en de weinig optimistische weersverwachtingen.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Op vraag van een jonge vrouw snelt Xena een dorpje ter hulp dat door de troepen van Thelmadeus wordt verwoest.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Michaels verbeelding slaat op hol wanneer hij in de rugzak van zijn dochter Claire een pakje condooms vindt.
«
»
16:40 The Nanny
Nadat hij Maggie met haar vriendje heeft betrapt, besluit Maxwell haar met vakantie naar een Zwitsers klooster te sturen. Fran moet haar op de hoogte brengen.
«
»
17:05 Relic Hunter
In New Orleans verdwijnt een stel studenten spoorloos tijdens hun zoektocht naar het Haïtiaanse kruis van Utu. Sydney and Nigel onderzoeken de zaak.
«
»
18:00 The A-Team
Nadat het team kolonel Decker tegen het lijf loopt, besluiten ze voor een tijdje onder te duiken in een klein dorp. Ze ontdekken er dat heel de gemeenschap afhankelijk is van een zekere Ted Jarret.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Door het onvoorspelbare weer is de Atigun Pass in een ware ijspiste veranderd. De sneeuw valt er met bakken uit de lucht en het risico op lawines is gigantisch groot.
«
»
19:50 Last Man Standing
Vanessa ontdekt dat Mandy een spelletje speelt met Kyle. De plannen van Mike en Chuck om een hersteldienst voor auto's op te starten, vallen in het water.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Beverly Hills Cop III
Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles.
«
»
22:40 Driven
Indycar-kampioen Beau Brandenburg krijgt met Jimmy Bly een te duchten tegenstander voor de nieuwe wereldtitel.
«
»
00:45 My Wife and Kids
Jay vindt uitwerpselen van muizen in het huis. Ze vraagt Michael om iemand in te huren die de muizen kan verdelgen. Maar Michael is vastbesloten om het zelf af te handelen. Jay houdt haar hart vast.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Buitenland' (VIER)

Harold en zijn zoon Viktor uit Wetteren zoeken een extra vakantiehuisje in een surfparadijs want Viktor is een fervente surfer. Budget: 160.000 euro. 'Huizenjagers Buitenland' zit deze week in Portugal? Vinden de makelaars hét droomstulpje voor de deelnemende duo's?

'Huizenjagers Buitenland', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers