TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of je van de haren van wenkbrauwen een pruik kan maken.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop heeft heerlijke koeken gebakken. Klus wil de lekkernijen niet meteen opeten en stelt voor om een wedstrijd te houden.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus en Lui willen goochelen. Ze boren een gat in de vloer van Plops slaapkamer. Daarna laten ze een dun draadje zakken en maken er de emmer aan vast die in het midden van de melkherberg staat.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:10 Lang Leve Koning Julien
Door een klap op haar hoofd denkt Clover dat ze een personage is uit haar avonturenverhalen. De anderen moeten het spel meespelen om haar te redden van een vreselijk lot.
«
»
07:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:50 Dawn of the Croods
Eep wordt bewaker bij de drinkplaats, wat lang niet zo leuk is als ze dacht. Oma overtuigt iedereen ervan dat ze het weer kan bepalen.
«
»
09:10 Hallo K3
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven en gaat op zoek naar gezonde groentjes en recepten.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Femke betrappen een inbreker op heterdaad. Femke blijkt de verdachte zelf op het idee van de inbraak te hebben gebracht.
«
»
12:25 Lisa
Gert is jaloers op Sean Dhondt omdat die gecharmeerd is door Babette. Het komt tot een confrontatie en Gert slaat Sean een bloedneus. Hiermee haalt hij de toekomst van de campagne onderuit.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Niko probeert Mieke te overtuigen van zijn plannen. Bij VDB gaat de langverwachte modeshow door. Peter blijft bij zijn besluit om de uitbreiding van de Foodbar uit te stellen.
«
»
14:20 Wittekerke
Elke en Max hebben de zolderkamer opgeknapt voor Arne, die gezond is verklaard en het ziekenhuis mag verlaten. Bij zijn thuiskomst schittert Merel door afwezigheid.
«
»
15:25 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen Johnny Franz. Zijn vissersbedrijf kwam in financiële problemen terecht na het ontvangen van een torenhoge rekening voor een reddingsactie op zee.
«
»
16:45 Spoed
Sandra is acht maanden zwanger en werkt als poetsvrouw. Wanneer ze een vuilniscontainer in de dienstlift wil trekken, verliest ze het evenwicht en belandt onder het gevaarte.
«
»
17:45 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Robin en Tom begeven zich naar een bedrijf waar het inbraakalarm is afgegaan. Ze worden er echter opgewacht door een woeste waakhond.
«
»
18:25 Lisa
Mark eist dat Gert zich bij Sean Dhondt excuseert, wat hij met veel tegenzin doet. Sean wil dat Lisa de leiding van de opname op zich neemt. Zij aarzelt echter.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Iris krijgt een hypo op het werk, wat haar vrees alleen maar bevestigt. Zjef neemt een drastisch besluit. Peter is woedend op Véronique. Mathias doet een verrassende zet.
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
De ontknoping nadert. Vorige week wisten Joke, Edison, Grace, Nanou, Robin, Simon en Ilias al een plek te verzilveren in de halve finale. Vandaag zingen nog 7 toptalenten de longen uit hun lijf.
«
»
22:40 9-1-1
De 118 rukt uit voor een brand in een flatgebouw. Athena reageert ondertussen op een oproep van een auto-ongeval, en daar blijkt al gauw meer aan de hand te zijn.
«
»
23:45 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen Johnny Franz. Zijn vissersbedrijf kwam in financiële problemen terecht na het ontvangen van een torenhoge rekening voor een reddingsactie op zee.
«
»
00:35 Drive
Een heleboel interessante weetjes en een eigenzinnige, positieve blik op de belangrijkste bijzaak ter wereld: de auto.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop heeft uit een blok hout een muziekinstrument gesneden. Hoe hard hij ook blaast, muziek maakt hij niet. Hoe kan dat nu?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers