TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 My Kitchen Rules
In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place in the Sun: Summer Sun
Realityreeks.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 My Kitchen Rules
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
«
»
12:10 Mystery Diagnosis
Realityreeks.
«
»
13:05 BBQ Street
Grillmaster Peter laat zien hoe je thuis de lekkerste gerechten kunt bereiden met een barbecue. Of het nu gas, elektrisch of met houtskool is, hij zorgt voor de mooiste en lekkerste gerechten.
«
»
13:35 Bride & Prejudice: The Forbidden Weddings
Reality-show.
«
»
14:50 House Rules NL
In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De huiseigenaren kunnen alleen een paar 'huisregels' achterlaten.
«
»
15:50 My Kitchen Rules
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
«
»
17:00 Sturm der Liebe
Paul ontdekt de waarheid over de dood van Romy. Christoph wil de confrontatie aangaan met Annabelle. Nadja beseft dat ze iets moet verzinnen en vertelt Tim dat ze de zwangerschap wil afbreken.
«
»
18:00 Home and Away
Jasmine bezorgt Tori een fotoalbum met foto's van haar en Grace. Op het politiekantoor maakt Colby kennis met Angelo, die de zaak van Ross zal onderzoeken.
«
»
18:30 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay hielp in het verleden al tal van restaurants uit de problemen. Een tijdje geleden boog hij zich over 'Café Hon'. Vandaag keert Gordon terug om te kijken hoe het uitbater Denise vergaat.
«
»
19:30 Ambulance
Dom en Sue worden naar een gewelddadige vrouw geroepen, gevolgd door een heroïneverslaafde. Jordan en Katie krijgen te maken met de 21-jarige Stephen, die geprobeerd heeft van een brug te springen.
«
»
20:40 The Mechanic
Wanneer zijn mentor Harry wordt vermoord, besluit huurmoordenaar Arthur Bishop zijn leven om te gooien. Maar dan vraagt Harry's zoon Steve om hem de kneepjes van het vak te leren.
«
»
22:25 Spoed Londen
Xintong had aan hoge snelheid een ongeluk met een gocart en werd uit het voertuig geslingerd. De dokters vrezen dat haar ruggengraat beschadigd is geraakt.
«
»
23:30 Crime Doc: Catching a Killer
Bij de Thames Valley Police wordt een moeder van drie kinderen als vermist opgegeven. Ze heeft al ruim 48 uur geen contact gehad met haar partner, haar kinderen of andere familie.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Buitenland' (VIER)

Harold en zijn zoon Viktor uit Wetteren zoeken een extra vakantiehuisje in een surfparadijs want Viktor is een fervente surfer. Budget: 160.000 euro. 'Huizenjagers Buitenland' zit deze week in Portugal? Vinden de makelaars hét droomstulpje voor de deelnemende duo's?

'Huizenjagers Buitenland', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers