TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een kat en een muis, een kameleon speelt met een ananas. Het Boekenmeisje maakt een zandbak.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem doodslaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
«
»
06:20 Ollie
Een race met papieren bootjes wordt heel competitief wanneer Ollie and Charles zich niet aan de regels houden.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee en Mo besluiten in de tuin te kamperen, maar Tee kan maar moeilijk in slaap vallen.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Simon heeft plezier met Ferdinand, die zijn nieuwe truck heeft meegebracht.
«
»
06:45 Simon
Simon bouwt een kasteel met Ferdinand, maar Gaspard maakt 'm per ongeluk kapot. Simon biedt aan om verstoppertje te spelen.
«
»
06:50 Odo
De vogels maken een film over het kamp. Odo filmt het niet goed, maar laat wel iets speciaals zien.
«
»
06:55 Emmy & GooRoo
Harry heeft vrij van zijn studie als goochelaar omdat zijn leraar een dagje vrij heeft. Maar wanneer iemand plotseling hulp nodig heeft van een goochelaar, besluit Harry als plaatsvervanger aan de slag te gaan.
«
»
07:10 Sarah: Sokpop en Doosje
Sokpop raadt wat er in Doosje zit. Iedereen mag proberen om met Sokpop mee te raden.
«
»
07:13 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft een ei. Hij wil aan Bobientje laten zien dat hij daar goed voor kan zorgen. Maar als Samson niet in de buurt is, breekt Marie het eitje per ongeluk. Ze vervangt het ei door een ander, in de hoop dat Samson niets merkt.
«
»
07:30 Samson en Marie
Samson en Marie doen mee aan de wedstrijd voor het mooiste busje van het dorp. De prijs: een vakantie op Ibiza. Alleen is hun busje een beetje saai. Ze moeten iets doen om het flitsender te maken. Maar de twee hebben totaal andere ideeŽn.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Een keer per jaar wordt er gevist naar de gouden vis. Degene die hem vangt, mag een wens doen.
«
»
07:45 STIP IT
Rafil getuigt over hoe hij als kind heel lang gepest geweest is. Sarah kruipt met Rafil in de studio om een antipestlied op te nemen en de jongeren trekken de coolste stippenlijn tegen pesten.
«
»
08:00 De Hoppers
De kinderen willen directrice Dezeure verslaan.
«
»
08:15 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:20 Galactic Agency
Tijdens het knutselen maakt K vlekken op zijn enige T-shirt. Zed vindt dat hij een nieuwe nodig heeft. Op naar Carla Girlfriend. De modeontwerpster maakt van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe machine op hem te testen.
«
»
08:30 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
08:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
08:55 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:05 Zouk
Oma Zak is op weg om haar dochter en kleindochter te bezoeken en de ontvangst moet volgens traditie zijn: geef haar bij aankomst een spreuk cadeau.
«
»
09:15 Masha en de Beer
Masha en Panda laten zich te veel meeslepen door hun verbeeldingskracht in een valsspeelwedstrijd.
«
»
09:25 Masha en de Beer
De koelkast van de beer is in gevaar. Iemand is het huis ingegaan om daar te blijven, maar de beer zal alles doen om zijn voorraad te beschermen.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:40 De Smurfen
Gargamel vangt Klungelsmurf en verleidt hem met een amulet dat hem van zijn onhandigheid afhelpt.
«
»
09:50 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Koning Uther krijgt een prachtig en kostbaar wandtapijt cadeau. Hij hangt het vrolijk op in zijn slaapkamer, zonder door te hebben dat het tapijt eigenlijk een magisch portaal is. De Tintagels zijn van plan om het te gebruiken om Excalibur te stelen.
«
»
10:00 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
De zusjes Tintagel sturen een vleermuis naar koning Uther om hem bang te maken. Arthur en Sagremor moeten de monsterlijke beer Henwen onder ogen komen en wat haren van zijn vacht verzamelen om de koning te helpen.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio hebben geen zin om hun wiskunde huiswerk te maken en schakelen hulp in.
«
»
10:25 Het betoverde dorp van Pinokkio
Alle ouders mogen op school komen vertellen over hun werk. Maar Pinokkio schaamt zich een beetje voor Geppetto, de simpele timmerman.
«
»
10:35 Presto's magische school
In Wonderland beseffen de kinderen dat Truman verliefd is op Emily. Helaas is de jongen het toppunt van onhandigheid, dus helpen Dylan en Nica Truman met een truc om indruk te maken op Emily. De magie van de liefde.
«
»
10:45 Presto's magische school
Violet wordt verscheurd tussen haar twee passies: magie en het bespelen van de harp. Alhoewel Violet vindt dat ze in beide goed is, heeft haar recente focus op magie ervoor gezorgd dat ze veel van haar vaardigheden als harpspeler heeft verloren.
«
»
11:00 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eťn voor allen en allen voor ťťn.
«
»
11:10 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eťn voor allen en allen voor ťťn.
«
»
11:25 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
De zusjes Tintagel sturen een geest naar Camelot om het zwaard Excalibur te stelen. De kinderen proberen de geest te vangen door magie te gebruiken, maar dat blijkt niet zo eenvoudig.
«
»
11:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Een kijkje naar de springhaas uit Zuid-Afrika, de pad uit BelgiŽ en de Indische neushoorn uit India.
«
»
12:20 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
12:25 De regels van Floor
Jan heeft een metaaldetector gekocht. Volgens Floor heel triest, maar Kees vindt het fantastisch. Hij en zijn vriend Jeroen doen er stiekem een bijzonder gevaarlijke vondst mee op het speelveldje.
«
»
12:35 Goed gezien!
In Huanchaco in Peru gaan Sarah en Birva vissen met een `zeepaardje', een rieten bootje dat de golven kan trotseren. Vissen is niet gemakkelijk met hoge golven, daarom is het zeepaardje uitgevonden.
«
»
13:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:15 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een Indiaans amulet, die de krachten van een roofvogel biedt.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met de elektrische gitaar van de boswachter en laten de hut schudden.
«
»
13:30 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Arthur heeft Gwen beloofd om een theaterstuk dat zij geschreven heeft met haar op te voeren. Dat is ter ere van de nieuwe bondgenoot van de koning. Hij heeft echter ook een andere belofte gedaan.
«
»
13:40 Rox
Als de dochter van de gouverneur ontvoerd wordt door een motorbende, komt team Rox in actie.
«
»
14:05 Masha en de Beer
Masha betrekt de Beer in haar spelletjes en het verslechtert zijn relatie met vrouwelijke Beer. De situatie wordt absurd en wordt pas opgelost als het spel voorbij is.
«
»
14:10 Masha en de Beer
De serie volgt Masha, een ondeugend peutermeisje, en haar beste vriend Mishka, een ontsnapte beer uit het circus. Samen beleven ze allerlei avonturen.
«
»
14:20 Zouk
Zouk moet haar moeder helpen bij de bereiding van een toverdrank en gaat op missie naar het Blauwe Land om het hoofdingrediŽnt te bemachtigen: de traan van een blauwe reus.
«
»
14:30 Zouk
Zouk en haar vrienden komen oog in oog te staan met een oger die ze moeten verslaan. Het monster eet alle bomen in de stad op, waardoor veel kleine dieren geen thuis meer hebben.
«
»
14:40 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:50 Mega Mindy
Als de krant een foto belooft te plaatsen van degene die het meeste afval opruimt, wil de commissaris die prijs graag winnen. Omdat hij zelf zo lui is, moeten Mieke en Toby het werk voor hem doen.
«
»
15:15 Prinsessia
De stijlvolle Roos is helemaal geobsedeerd met zen meditatie en sleept de andere prinsessen mee. Iedereen wordt steeds minder prinsesachtig.
«
»
15:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil meedoen aan een kleurwedstrijd voor kleutertjes georganiseerd door Samson en Marie. Hij besluit zich te vermommen als zijn kleine broertje, maar zijn plannetje loopt uiteraard mis.
«
»
15:40 De Smurfen
Smurfin en Smurfbloesem proberen Moppersmurf aan het lachen te maken door hem mee te nemen op een kampeertrip.
«
»
15:50 Interstellar Ella
Animatiereeks over de avonturen van het zevenjarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.
«
»
16:00 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Koning Uther wordt ervan beschuldigd een fee opgesloten te hebben, wat voor spanning met het feeŽnkoninkrijk zorgt. De gevangen fee blijkt de naam van Uthers erfgenaam te weten.
«
»
16:10 Galactic Agency
The Galactic Agency krijgt de prijs voor beste klusjesman van het jaar. Maar tijdens de ceremonie kaapt Dany de prijs en rijdt per ongeluk Kriss Tens assistente omver, terwijl ze de show steelt van Stacy en Lindsay.
«
»
16:30 Nachtwacht
Sacha maakt kennis met Jim, een leuke jongen. Maar Wilko vertrouwt hem helemaal niet. Hij verbergt iets in de oude schuur, nabij het bos.
«
»
16:55 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:40 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
17:45 STIP IT
In Koninklijke Basketbalclub De Panne vertellen Poppy en Emilia hoe zij samen met de andere meisjes van de ploeg zijn opgekomen voor teammaatje Anna, die zwaar gepest werd. Brahim neemt de meisjes mee naar een optreden van Camille.
«
»
18:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:10 12 is veel
Voor Han uit Halle kan de zomervakantie niet snel genoeg beginnen. Eindelijk heeft hij tijd om twee maanden lang te doen wat hij zelf wil: skaten, skaten en nog eens skaten. Zonder gezeur van zijn ouders of zijn juf, want school vindt hij maar niks.
«
»
18:25 #LikeMe
De klas gaat naar een pretpark. Vince kan niet mee, want hij gaat een rugbyschool in Engeland bezoeken. Hij ontdekt dat het iets voor hem is, maar vreest voor de reactie van Caro. Maria ontdekt de waarheid over Camille en haar familie.
«
»
18:50 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 STIP IT
In Koninklijke Basketbalclub De Panne vertellen Poppy en Emilia hoe zij samen met de andere meisjes van de ploeg zijn opgekomen voor teammaatje Anna, die zwaar gepest werd. Brahim neemt de meisjes mee naar een optreden van Camille.
«
»
19:30 Buck
Door een experiment van Buck valt Laura over een bananenschil. Ze maakt handig gebruik van het schuldgevoel van Buck. Dylan heeft het `prismashot' gestolen, maar leraar Allaerts neemt het in beslag. Elias en Stan hebben een plan om het te heroveren.
«
»
19:45 4eVeR
Na een hoogoplopende ruzie heeft Robin Sofie onverwacht gekust. Ondertussen lucht Lore haar hart bij Emma, want zij begint het heel raar te vinden dat Robin niks meer van zich laat horen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
21:20 Onze natuur
Om te voorzien in zijn levensonderhoud heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor was ruimte nodig die vaak met vuur werd gewonnen op het bos. Open ruimte waarin gewassen kunnen groeien dankzij het licht en de warmte van de zon.
«
»
22:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar ťn haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers