TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Constanze blijft Josie plagen met haar gevoelens voor Paul. Josie is het helemaal zat en verzint dat ze een vriend heeft. Ariane probeert Robert ervan te overtuigen dat ze onschuldig is.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Valentine's Again
Katherine beleeft de ergste Valentijnsdag van haar leven. Op weg naar huis komt ze een mysterieus figuur tegen die een spreuk over haar uitspreekt waardoor ze valentijn elke dag opnieuw beleeft, tot ze de ware liefde tegen het lijf is gelopen.
«
»
16:30 Breeders
Het gezinsleven staat onder druk als Ally de week doorbrengt in Berlijn en de weekenden in Londen. Paul, Luke en Ava proberen het zonder haar te doen, maar de kinderen willen niet meer slapen en dat heeft invloed op Paul.
«
»
17:00 White Collar
Neal en Peter nemen een zaak aan van het Museum of Natural History, wanneer het skelet van een dinosaurus plotseling verdwijnt.
«
»
17:55 Modern Family
Het is de dag van de schokkende ontdekkingen. Mitchell weet een van Jay's mooiste golfmomenten te verpesten, Phil hoort iets waardoor z'n kijk op z'n kleine meid voorgoed kan veranderen en Gloria ontdekt Claire's gevaarlijke geheimpje.
«
»
18:25 Modern Family
Cameron is jarig op schrikkeldag en aangezien dit maar weinig voorkomt, is de druk voor Mitchell om er iets leuks van te maken erg groot. Phils schrikkeldagplannen worden gedwarsboomd door de vrouwen.
«
»
18:50 The Simpsons
In `The Diving Bell and the Butterball' wordt Homer gebeten door een uiterst giftige spin, waardoor hij zich niet meer kan bewegen. In `Dial D for Diddy' krijgt Ned Flanders de opdracht van God om mensen te vermoorden.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa's wetenschapsproject wordt overschaduwd door Barts mechanische zeehondje. Homers nieuwe assistente Roz wil zijn baan stelen. Ze verklapt aan Mr. Burns dat Homer en Barney tijdens de werkuren naar de bioscoop zijn geweest.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het team bindt de strijd aan met kinderhandelaars. Net dan vindt er een zware aardbeving plaats in Los Angeles. Jim Street vindt het moeilijk om te wennen aan het leven als agent.
«
»
20:40 9-1-1: Lone Star
Owen en de 126 schieten te hulp wanneer Catherine op het kantoor van de gouverneur een pakket ontvangt dat mogelijk een biologisch gevaar bevat. Ondertussen werken Grace en Carlos samen om een valse 9-1-1-oproep te onderzoeken die dodelijk wordt.
«
»
21:35 9-1-1: Lone Star
Owen vreest dat het verleden hem achtervolgt wanneer een stalker hem en Catherine op het spel zet. Tommy en Nancy worden geconfronteerd met de gevolgen wanneer Nancy het leven redt van een vrouw die een 'niet reanimeren'-armband draagt.
«
»
22:35 The Talented Mr. Ripley
Tom wordt naar Italië gestuurd om rijkeluiszoon Dickie terug naar Amerika te halen. Wanneer hij Dickie en zijn verloofde ontmoet, ziet Tom het leven waarvan hij altijd heeft gedroomd. Hij vermoordt Dickie en neemt zijn hele leven over.
«
»
01:05 Better Things
Sam huurt een nieuwe manager in om haar te helpen bij het herbouwen van haar carrière en ze moedigt Lala en Lenny aan om proactief te zijn in hun scheidingsprocedure. Jeff helpt Sam met het bouwen van een Chinchilla-kooi.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Greatest Dancer van Vlaanderen' (Eén)

Het moment waar iedereen naar uitgekeken heeft is eindelijk aangebroken: de grote finale van 'The Greatest Dancer van Vlaanderen'! Week na week waagden de meest uiteenlopende danstalenten hun kans in de auditierondes. Na twee knallers van shows zijn we beland bij de finale, waar de laatste vijf acts zullen strijden om de felbegeerde titel van winnaar. Samen met hun coaches halen ze een laatste keer alles uit de kast om te tonen aan het publiek waarom zij 'The Greatest Dancer van Vlaanderen' zijn. Wie kroont zich tot ultieme winnaar?

'The Gretaest Dancer van Vlaanderen', om 20.30 uur op Eén.

Dossiers