TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Herhalingslus
«
»
11:00 Trends Talk
Magazine.
«
»
11:36 Z-Weekoverzicht
Magazine.
«
»
12:15 Alle Zaken op een Rijtje
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Deze week duiken we in de wereld van schadeherstel, horen alles over duurzame leningen en we bespreken hoe de wetgever ondernemen kan aanmoedigen.
«
»
12:35 Business Branding Vanderbauwhede
Business Branding Vanderbauwhede
«
»
12:40 Z-Cocktail Plus Recht & Geld 2021
«
»
12:45 Z-Cocktail Captains of Industry Nieuwpoort Sailingcup (1)
«
»
13:00 Z-Digital Transformation
Bpost een internationale groep geworden, die naast de traditionele brievenpost en de pakjeslevering ook actief is in de logistieke afhandeling van e-commerce in Europa en de Verenigde Staten. Het bedrijf telt intussen 37.
«
»
13:15 Business Branding Proximus 2021
Business Branding Proximus
«
»
13:20 Business Branding Schneider
«
»
13:25 Z-Cocktail Captains of Industry Nieuwpoort Sailingcup - OpenMotics/Renson
«
»
13:35 Transport TV
Voor het vijfde jaar op rij mocht Transportmedia de LCV-community uitnodigen voor een dag vol netwerkmomenten, interessante debatten en testritten en demonstraties met de nieuwste modellen en ontwikkelingen in de bestelwagenwereld.
«
»
14:10 Z-Cocktail Trends Gazellen 20 jaar
«
»
14:15 Z-Cocktail Captains of Industry Nieuwpoort Sailingcup (2)
«
»
14:30 Fleet TV
In deze FLEET.TV alles over het Mercedes EQ gamma met de voorstelling van het vlaggenschip, de EQS. Ook het elektrisch paradepaardje van Ford, de Mustang Mach-e. Verder Koreaanse superioriteit met de Hyundai Ioniq 5 en de dreamcar is licht en klein maar supersnel!
«
»
15:00 Herhalingslus
«
»
16:45 Herhalingslus
«
»
21:00 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers