TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Dharma & Greg
Greg laat zich inspireren door de oorlogsverhalen van zijn vader en besluit zich aan te melden voor het Amerikaanse reservistenleger.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 According to Jim
Wanneer de bevalling van Dana vroegtijdig wordt ingezet en Ryan niet op tijd ter plaatse geraakt, ziet het ernaar uit dat Jim de baby ter wereld zal moeten brengen.
«
»
06:35 According to Jim
Jim en Ryan gaan een namiddag met de kinderen en de baby op stap. Al snel loopt alles helemaal uit de hand. In een museum breken ze per ongeluk het skelet van een dinosaurus.
«
»
07:05 Zombie House Flipping
Het nieuwste project is een kast van een huis in een van Orlando's beste buurten. Het team ziet het ondanks de hoge prijs als een goede investering, omdat het huis nieuw is en in goede staat verkeert.
«
»
08:00 Zombie House Flipping
Het team koopt een veelbelovend zombiehuis, maar het blijkt een instinker. De riolering moet worden vervangen en de constructie is ondeugdelijk.
«
»
08:55 Zombie House Flipping
Justin verrast het team met een zombiehuis dat hij al gekocht heeft. Het is een kleine bungalow die in een week klaar kan zijn. Het team denkt met een uitbouw zelfs nog meer te kunnen verdienen.
«
»
09:50 Zombie House Flipping
Duke stuit op een vervallen huis van halverwege de vorige eeuw waaraan andere verbouwers al waren begonnen.
«
»
10:40 Zombie House Flipping
Als een stel gaat scheiden midden in een verbouwing, ziet het team zijn kans schoon. Het team houdt zich aan de keuzes van de vorige eigenaars en voegt alleen een nieuwe grote slaapkamer toe.
«
»
11:35 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
12:30 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
13:30 Shark Tank
Een automatisch systeem om hondenpoep op te rapen en op te bergen, ondernemers met een app om makkelijk fooi te geven en een uitvinding die vocht opneemt en bezwete kleding met deodorant besprenkelt.
«
»
14:25 Shark Tank
Een ondernemer met vernuftig keukengerei tegen spetters; een ondernemer met een kinderwagen waarmee je kunt trainen en ondernemers met, naar eigen zeggen, de beste herenkleding.
«
»
15:25 Shark Tank
Een ondernemer presenteert vernieuwende kopjes en borden; een ondernemer die een hazenslaapje naar een hoger plan tilt en een ondernemer die zijn superhydrofobe spray tegen vlekken wil verkopen.
«
»
16:25 Below Deck
Francesca neemt eindelijk een beslissing over de toekomst van Elizabeth aan dek. Ondertussen eisen Rachels gevoelens ten opzichte van het interieur hun tol bij de bemanning.
«
»
17:20 Below Deck
Als het seizoen begint, verwelkomt een onbekend gezicht de bemanning van My Seanna aan boord, wat iedereen verbijstert. Hoofdstewardess Heathers frustraties nemen toe.
«
»
18:10 Below Deck
Als het seizoen begint, verwelkomt een onbekend gezicht de bemanning van My Seanna aan boord, wat iedereen verbijstert. Hoofdstewardess Heathers frustraties nemen toe.
«
»
19:05 Below Deck
Kapitein Seans stijl van leidinggeven blijft Eddie frustreren wanneer het personeel hard werkt om een uitgebreide strandpicknick voor de gasten tot een goed einde te brengen.
«
»
20:00 Below Deck
Kapitein Lee legt de regels op terwijl de bemanning zich klaarmaakt om hun tweede chartergroep aan boord van My Seanna te verwelkomen. Eddie is vastbesloten om Jake te promoveren tot hoofddekman.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Het team vindt een gestolen explosieve stof terug in een loods die gebruikt wordt voor de opslag van cocaïne. Een jeugdvriendje van Sonja blijkt aan het hoofd van de drugsbende te staan.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Een marinekapitein wordt vermoord terwijl hij live te horen is tijdens een radiouitzending. Prides dochter Laurel keert terug naar huis om het over haar toekomstplannen te hebben.
«
»
22:45 Nancy Drew
De jonge Nancy Drew maakt plannen om na de middelbare school haar geboortestad te verlaten en naar de universiteit te gaan, maar raakt verwikkeld in een bovennatuurlijk moordmysterie.
«
»
23:40 Nancy Drew
De jonge Nancy Drew maakt plannen om na de middelbare school haar geboortestad te verlaten en naar de universiteit te gaan, maar raakt verwikkeld in een bovennatuurlijk moordmysterie.
«
»
00:25 Tokyo Vice
Tozawa woont een vredestop van de yakuza bij en ontdekt dat hij niet boven vernedering staat. Jake reageert op een onverwachte tip van Ishida.
«
»
01:45 Make You Laugh Out Loud
De schattigste puppy's die o zo ondeugend zijn.
«
»
02:30 Make You Laugh Out Loud
Deze kleine hartendiefjes halen allerlei kattenkwaad uit en zetten het hele huis op stelten.
«
»
03:20 The X-Files
Een ontsnapte veroordeelde lijkt het vermogen te hebben gekregen om door vaste voorwerpen en ook door mensen heen te gaan.
«
»
04:00 The X-Files
Een nieuwe bewoner in Mulders flat is schrijver en geobsedeerd door Scully. Hij schrijft een roman over liefde en een serie moorden, maar dan beginnen de moorden werkelijkheid te worden...
«
»
04:45 The X-Files
Mulder stuit op een verhaal rond een getalenteerde alien honkballer, die zich in de jaren '40 schuilhield in een zwart team in Roswell, New Mexico.
«
»
05:30 Storage Wars
De opslag heeft ook zijn griezelige kanten. Barry huurt twee helderzienden in om te 'zien' wat er in de boxen in Gardena ligt. De twee hebben er geen goed gevoel bij. Jarrod en Brandi nemen een gok.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers