TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:20 Last Man Standing
Wanneer Boyd een onderzoek moet voeren voor school, veroorzaakt dat heel wat deining. Mike stelt daarop voor hulp te vragen aan zijn buurvrouw die zetelt in de schoolraad, Carol Larabee.
«
»
06:50 Last Man Standing
Er wordt een boeket rozen afgeleverd bij de Baxters. Vanessa weet zeker dat ze niet voor haar bestemd zijn omdat Mike een hekel heeft aan dit soort geschenken.
«
»
07:15 Last Man Standing
Chuck Larabee, buurman van de Baxters, komt langs met zijn Duitse herder. Hij is helemaal van slag en beweert dat Muffin, de hond van de Baxters, zijn hond zwanger heeft gemaakt.
«
»
07:45 Last Man Standing
Eve heeft een nieuwe vriend. Wanneer ze op kampeertrip moet, plagen haar zussen haar omdat ze dan met hem alleen moet zijn.
«
»
08:10 American Pickers
De mannen krijgen een tip van een collega-verzamelaar, maar is hij een vriend of een tegenstander? Dan is de grootste hindernis een deal sluiten met 'the Godfather of Junk'.
«
»
09:10 American Pickers
De mannen bezoeken een indrukwekkende plek in Kentucky met een racebaan die een oude rivaliteit doet herleven. Een winkel in North Carolina lijkt een strop, tot ze een unieke televisie-reliek vinden.
«
»
09:55 American Pickers
In een antiekwinkel die al sinds de jaren 70 is gesloten onderhandelen Mike en Frank tot de laatste cent met de eigenaars. En de mannen stuiten op een historisch vliegtuig met een fantastisch verhaal.
«
»
10:50 American Pickers
De deur van een garage in Indiana leidt naar een auto uit de jaren 1950 die Mike móet hebben, mits hij een goede deal kan sluiten. En de mannen zijn op een boerderij met meer dan kippen en biggen.
«
»
11:45 American Pickers
Mike en Frank zijn verzamelaars die de hele VS doorreizen en letterlijk overal heen gaan als ze denken mooie oude spullen te zullen vinden.
«
»
12:35 American Pickers
Mike en Frank zijn verzamelaars die de hele VS doorreizen en letterlijk overal heen gaan als ze denken mooie oude spullen te zullen vinden.
«
»
13:30 Millionaire Matchmaker
Frank Stiles is plastisch chirurg en een perfectionist. Paaldansinstructrice Emma Ridley van 38 is al drie keer gescheiden en zoekt een zorgzame man, maar haar persoonlijkheid staat in de weg.
«
»
14:30 Millionaire Matchmaker
Patti begeleidt twee zelfhulpgoeroes die zelf een helpende hand nodig hebben in hun zoektocht naar liefde. Steve G. Jones en Gary Coxe willen de liefde van hun leven leren kennen.
«
»
15:25 Millionaire Matchmaker
Oude bekende Ayinde Alakoye duikt weer op, één van de liefste miljonairs die Patti in haar klantenbestand heeft. Haar tweede klant, Mitch Gordon, is een lieve gescheiden papa van drie kinderen.
«
»
16:25 Millionaire Matchmaker
Patti helpt twee broers met elk hun eigen problemen. Abe en David zijn bodybuilders met een eigen kledinglijn en gaan samen op zoek naar de perfecte vrouw.
«
»
17:20 Millionaire Matchmaker
Patti zoekt de ware voor haar twee jongste klanten ooit. Bill Clerico ontmoet weinig vrouwen in de computersector. Skylar Hauswirth is een arrogante miljonair met een carrière in het uitgaansleven.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
LaSalles broer Cade roept de hulp in van het NCIS-team wanneer hij het lichaam van zijn vriendin aantreft in de koffer van zijn auto. Hij kan zich niets meer herinneren van de avond voordien.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Baitfish vermoordt iemand die banden heeft met het NCIS-team met de bedoeling een duidelijke boodschap over te brengen richting Pride.
«
»
20:00 The Walking Dead
Onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper-aanval, terwijl anderen vechten tegen Moeder Natuur in Alexandrië.
«
»
21:00 Dr. Death
Duntsch staat terecht nadat 33 van zijn 38 patiënten zijn overleden of blijvend gehandicapt zijn geraakt. Ondertussen worstelen Henderson en Kirby met de hiaten in het medisch systeem waardoor hij niet meteen kon worden tegengehouden.
«
»
22:10 CSI: NY
Mac en zijn collega's leiden het onderzoek naar de moord op een bediende van een informaticabedrijf.
«
»
23:10 Nine Perfect Strangers
Met de belofte van een totale transformatie arriveren negen zeer verschillende mensen in Tranquillum House, een afgelegen toevluchtsoord dat wordt geleid door de mysterieuze wellness-goeroe Masha.
«
»
00:00 Nine Perfect Strangers
Als de genezing begint, beginnen de gasten te twijfelen aan de onconventionele methoden van de retraite. Ze kwamen voor massages en ontspanning, niet om hun eigen sterfelijkheid onder ogen te zien.
«
»
01:00 Paranormal Caught on Camera
Een beveiligingscamera in een Ierse school legt klopgeestactiviteiten vast. Twee Russen zien in Siberië mogelijk een sasquatch, en in Australië wordt op klaarlichte dag een ufo gespot.
«
»
01:55 Make You Laugh Out Loud
Dit zijn de grappigste filmpjes van wetsovertreders en losers, van bungelende inbrekers tot mislukte overvallen.
«
»
02:45 Make You Laugh Out Loud
De meest hilarische filmpjes van parkietjes (en andere vogels) op aarde.
«
»
03:30 The X-Files
Mulder en Scully doen onderzoek naar een monster in Los Angeles, en worden daarbij door een cameraploeg gevolgd.
«
»
04:10 The X-Files
'The Lone Gunmen' hebben samen met een computerspelbedrijf een VR-spel gemaakt. De virtuele wereld werd overgenomen door een vrouwelijk personage dat niet meer enkel in die virtuele wereld leeft.
«
»
04:50 The X-Files
Een prominente dokter vindt het lichaam van zijn schoonvader. Op de muur staat in bloed het woord "Theef". Mulder vermoedt dat de familie geteisterd wordt door hekserij.
«
»
05:35 Storage Wars
Twee gezworen rivalen gaan de confrontatie aan omwille van een opslagruimte van 20.000 pond, en Jarrod en Brandi krijgen ruzie als Jarrod een dubieuze eenheid koopt.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers