TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 According to Jim
Dana geeft aan Cheryl toe dat ze geen kerstcadeau kan betalen voor Jim.
«
»
06:40 According to Jim
De familie Devlin doet een bod op het huis tegenover dat van Jim en Cheryl. Zij zijn daar absoluut niet gelukkig mee.
«
»
07:05 Tiny House Nation
Het lukt de Moore's bijna nooit om met hele gezin bij elkaar te zijn. Gezocht: een tiny house met ruimte om drie jongens thuisonderwijs te geven en met logeergelegenheid voor nog twee zoons.
«
»
08:00 Tiny House Nation
Kyle en Whitney hebben geleerd dat je weinig nodig hebt om van het leven te kunnen genieten. Ze willen tiny gaan wonen, maar Whitney heeft zo veel hobby's dat ze er een paar zal moeten opgeven.
«
»
09:00 Tiny House Nation
Jose is militair en zwaait binnenkort af. Als het zover is, willen hij en zijn vrouw Stacy hun twee dochters in een tiny house zien opgroeien. Stacy houdt van retro, terwijl Jose een mancave wil.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Michelle en Blake kaarten en drinken graag thuis met vrienden. Ze willen een tiny house bouwen met ruimte voor gasten en voor hun twee honden. Daar gaan John en Zack nog een hele kluif aan hebben.
«
»
10:40 Tiny House Nation
De fotografen Anna en Aaron willen een tiny house om van Denver naar warmere oorden te verhuizen, zodat ze het hele jaar door trouwfoto's kunnen maken. Het huisje moet veilig zijn voor hun zoontje.
«
»
11:35 Shark Tank
Een oplossing tegen telemarketeers en oplichters; een 3D-printer voor kinderen om speelgoed te maken; een online platform voor kinderen om geld te sparen; ethisch verantwoord vlees bestellen.
«
»
12:35 Shark Tank
Natuurlijke lekkernijen om zelf te maken; een product voor vrouwen met krullen, een unieke variant op yoga met behulp van een bijzondere bron en een product om ongezien in het openbaar te douchen.
«
»
13:30 Shark Tank
Een sociaal interactief spel; een op maat gemaakt huishoudelijk product dat de veiligheid waarborgt, een herbruikbaar apparaat om flessen leeg te maken en een gezond alternatief voor frisdrank.
«
»
14:30 Shark Tank
Een ondernemer met een snack uit z'n thuisland Argentinië, een product om indringers buiten te houden, iets om drankjes te vervoeren en koud te houden en een online tool voor spotgoedkope uitjes.
«
»
15:20 Shark Tank
Een lekkernij die twee desserts combineert; een modern alternatief voor pinautomaten; een kledinglijn die twee trends samenbrengt en een hyperallergeen slaapmiddel.
«
»
16:15 Below Deck
Chandler botst met kapitein Lee en het dekteam als gasten zonder basisbenodigheden stranden. De luau van Kate en Adrian dreigt te mislukken als een gast gewond raakt door een fout van Chandler.
«
»
17:15 Below Deck
Caroline moet een besluit nemen over haar plek bij MY Seanna. Tijdens een avondje uit doet Ashton het goed bij de plaatselijke dames. Kapitein Lee confronteert Kate over een gevoelig onderwerp.
«
»
18:10 Below Deck
MY Seanna probeert een succesvolle reis te organiseren na het dramatische vertrek van bemanningsleden Chandler en Caroline. Vervangers Tyler en Laura zorgen voor reuring op het schip.
«
»
19:05 Below Deck
De bemanning is van streek door Ashtons ongeluk. Met een bemanningslid minder worstelt Laura met haar rol als derde steward en haar baas Kate. Adrians comfort food voor de gasten pakt verkeerd uit.
«
»
20:00 Below Deck
Adrian is in de war van Laura's geflirt nadat ze met Ashton in het kraaiennest heeft gelegen. Laura vindt dat Kate haar slecht behandelt en dat leidt tot geschreeuw tijdens het opdienen van het diner.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
LaSalles broer Cade roept de hulp in van het NCIS-team wanneer hij het lichaam van zijn vriendin aantreft in de koffer van zijn auto. Hij kan zich niets meer herinneren van de avond voordien.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Baitfish vermoordt iemand die banden heeft met het NCIS-team met de bedoeling een duidelijke boodschap over te brengen richting Pride.
«
»
22:45 Nancy Drew
De tijd dringt voor Carsons hoorzitting, en Nancy wendt zich tot bovennatuurlijke bronnen in een laatste poging aanwijzingen te vinden om haar vader vrij te pleiten.
«
»
23:30 Nancy Drew
Nancy ontrafelt wat er op de avond van Lucy's dood is gebeurd. Terwijl haar speurwerk in sommige opzichten slaagt, onthult het ook een verwoestende waarheid.
«
»
00:25 Chucky
Wanneer de 14-jarige beginnende kunstenaar Jake Wheeler een vintage Good Guy-pop koopt op een rommelmarkt, zal zijn jonge leven voor altijd veranderen - ten goede en ten kwade.
«
»
01:25 Chucky
Op Halloween-avond richt Chucky zich op een van Jake's vijanden op een rockend kostuumfeest, waardoor Jake wordt gedwongen de moordende pop te stoppen, of hem te helpen.
«
»
02:10 Make You Laugh Out Loud
Deze senioren bewijzen dat sierlijk oud worden soms vrijwel onmogelijk is.
«
»
03:00 The X-Files
'The Amazing Maleeni' is een magiër die tijdens zijn act zijn hoofd 360 graden kan draaien. Wanneer men zijn lichaam vindt, zonder hoofd, starten Mulder en Scully een onderzoek.
«
»
03:45 The X-Files
Een kerkganger, die giftige slangen inzet om andere kerkgenoten te testen op hun moraal, wordt slachtoffer van zijn eigen praktijken.
«
»
04:25 The X-Files
Mulder onderzoekt de verdwijning van een meisje. Dit wordt hem obsessief omdat er meerdere meisjes in exact dezelfde omstandigheden verdwenen.
«
»
05:05 The X-Files
Mulder ontmoet een man wiens zoon jaren geleden verdween. Volgens hem hebben 'walk-ins' de geest van zijn zoon en die van Samantha Mulder genomen.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers