TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Dharma & Greg
Dharma krijgt een visioen over een baby en vindt dat de tijd meer dan rijp is dat zij en Greg aan een gezinnetje beginnen.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 According to Jim
Wanneer Jim in de kerk valsspeelt bij een spelletje bingo voor het goede doel, begint zijn geweten al snel te knagen.
«
»
06:35 According to Jim
Wanneer Cheryl aan Jim vertelt dat haar vriendin een juweel van haar man heeft gekregen, is Jim ervan overtuigd dat de man zijn vrouw heeft bedrogen en dat hij het probeert goed te maken.
«
»
07:05 According to Jim
Jim en Cheryl willen dat de meisjes de waarde van geld leren en moedigen hen aan om limonade te verkopen in een eigen kraampje.
«
»
07:35 According to Jim
Om het huiswerk van Ruby wat te verlichten, vertelt Jim aan Ruby's leerkracht dat Cheryl niet kan lezen.
«
»
08:00 Tiny House Nation
Dusty en Ashley hebben een paar jaar de wereld rondgereisd en willen zich nu in een tiny house settelen. Zack en John moeten een huis bouwen met als thema's luchtvaart en felle kleuren.
«
»
08:55 Tiny House Nation
Kledingontwerpers Greg en Frances zijn nog jong, maar ze hebben grote plannen voor de toekomst. Ze willen dat Zack en John een tiny house voor hen bouwen dat ook kan dienstdoen als pop-upshop.
«
»
09:50 Tiny House Nation
Kyle en Jennifer zijn technisch onderlegd en houden van modern. Ze hebben John en Zack om een ultramodern tiny house vol gadgets gevraagd. Zack moet uitvogelen hoe hij alles met elkaar verbindt.
«
»
10:40 Tiny House Nation
Sarah en Tabatha genieten van hun eenvoudige leven op de boerderij en willen tiny gaan wonen. John en Zack moeten een huisje bouwen dat bestand is tegen het boerenbestaan en tegen ijskoude winters.
«
»
11:35 Shark Tank
Een ondernemer met een platte make-uptas, ondernemers met een scheerclub voor vrouwen, functionele kattenmeubels en een moeder met comfortabele en stijlvolle jurken voor moeders met jonge kinderen.
«
»
12:30 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
13:30 Shark Tank
Een elf met een database waarmee mensen de kerstman in kunnen huren; ondernemers hebben een idee om ski's hellingen op te dragen en een ondernemer met een bar waar je zelf havermoutgerechten maakt.
«
»
14:30 Shark Tank
Ondernemers introduceren een jacuzzi tegen pijntjes. Als ouders een beloningssysteem voor kinderen pitchen, nemen de kinderen het over en een apparaat voor de mooiste foto's met je beste vriend(in).
«
»
15:25 Shark Tank
Een decadente ontbijttraktatie, een milieuvriendelijk online kledingruilplatform voor vrouwen om geld te besparen, een idee voor een handig en betaalbaar zwembad en een product voor drukke moeders.
«
»
16:25 Below Deck
Kate en Josiah troosten Caroline die kapot is van slecht nieuws van thuis. Kapitein Lee en de hele bemanning van de MY Seanna hebben genoeg om handen als een terugkerende gast misnoegd arriveert.
«
»
17:20 Below Deck
Kapitein Lee hoort verontrustend nieuws over hoe Chandler het dekteam behandelt. De bemanning van de MY Seanna vermoedt dat een romance opbloeit. Caroline vangt een gesprek op dat haar zeer raakt.
«
»
18:10 Below Deck
Rhylee en Chandler hebben nog steeds ruzie. De bemanning verwelkomt een groep investeerders die geobsedeerd is met sociale media. Kate heeft moeite haar vreemde gasten te bedienen.
«
»
19:05 Below Deck
Het dekteam wordt gek van Chandlers beslissingen en Rhylee en Ashton willen een andere bootsman. De gasten overwinnen hun angst door met zeeroofdieren te zwemmen. Kapitein Lee confronteert Chandler.
«
»
20:00 Below Deck
Een grote groep gasten met twee kinderen vormen een uitdaging. Kok Adrian doet alles om hen te behagen. De gewonde Caroline probeert haar plek terug te krijgen, maar Adrian baalt van haar houding.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Terwijl Wade, Sebastian en Danny in het mortuarium zijn voor de autopsie van een man die op natuurlijke wijze overleden zou zijn, worden ze gegijzeld door een gewapende man.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Een officier wordt het slachtoffer van een carjacking, terwijl zijn dochtertje op de achterbank zit.
«
»
22:45 Nancy Drew
Wanneer Nancy vast komt te zitten in een alternatieve realiteit, zoekt de Drew Crew wanhopig naar een manier om haar terug te krijgen.
«
»
23:35 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew volgen de laatste aanwijzing rondom de moord op Lucy Sable, terwijl ze tegelijkertijd werken aan het ontdekken van de poging tot moord op iemand in hun gemeenschap.
«
»
00:30 Fantasy Island
Tragikomische serie.
«
»
01:20 Fantasy Island
Tragikomische serie.
«
»
02:10 Make You Laugh Out Loud
Kerst zoals je het nog nooit hebt gevierd met vals zingende zangers, een kerstman die vastzit, ondankbare kinderen en ontploffende kerstpuddingen.
«
»
03:00 The X-Files
Een ontsnapte veroordeelde lijkt het vermogen te hebben gekregen om door vaste voorwerpen en ook door mensen heen te gaan.
«
»
03:45 The X-Files
Een nieuwe bewoner in Mulders flat is schrijver en geobsedeerd door Scully. Hij schrijft een roman over liefde en een serie moorden, maar dan beginnen de moorden werkelijkheid te worden...
«
»
04:30 The X-Files
Mulder stuit op een verhaal rond een getalenteerde alien honkballer, die zich in de jaren '40 schuilhield in een zwart team in Roswell, New Mexico.
«
»
05:10 The X-Files
Als de Lone Gunmen willen infiltreren in een bijeenkomst van leveranciers van Defensie, stuiten ze op de vermiste Susanne Modeski, die 10 jaar geleden voor het laatst door Mulder en Scully is gezien.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers