TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Dharma & Greg
Dharma heeft sinds kort een vriendschapsband met agenten Bill en Ellen. Wanneer haar vader dit verneemt, wordt hij heel kwaad.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 According to Jim
Jim is niet tevreden over de manier waarop Dana op het werk wordt behandeld. Hij doet zijn beklag bij de baas, maar dat zorgt ervoor dat Dana haar baan verliest.
«
»
06:45 According to Jim
Cheryl is doodsbang als ze naar de tandarts moet en vraagt aan Jim bij haar te blijven tijdens de behandeling.
«
»
07:10 Tiny House Nation
Kelsey en Matt zijn al jaren vrienden en huisgenoten, maar onlangs is de liefde opgebloeid. Nu willen ze samen een tiny house bouwen, maar het delen van een kamer is nog een brug te ver.
«
»
08:05 Tiny House Nation
Matt en Emma houden van feestjes geven en gasten ontvangen. Nu Emma weer gaat studeren, willen ze de garage tot tiny house ombouwen en het grote huis verhuren om de terugval in inkomsten op te vangen.
«
»
09:00 Tiny House Nation
Lauren en Liam kregen verkering op hun 17e en zijn sinds 2013 getrouwd. Ze willen een tiny house op nautische grondslag. Na een lange dag lesgeven verlangt het stel naar rust en ruimte.
«
»
09:55 Tiny House Nation
De familie Setliff wil in de weekenden het jachtige stadsleven en alle elektronische apparaten achter zich laten. Daarom moet er een tiny house komen waarin de Setliffs zich kunnen terugtrekken.
«
»
10:40 Tiny House Nation
De Grahams maken zich op voor een verhuizing naar de andere kant van het land en beginnen aan het volgende familieavontuur.
«
»
11:35 Shark Tank
Ondernemers met een product voor een unieke obsessie; een stel met een dienst om eten met kinderen stressvrij te maken voor ouders en een ondernemer met een fitnessprogramma geënt op Bollywood-dansen.
«
»
12:35 Shark Tank
Zussen met waterproof hoezen voor handtassen; een ondernemer met een geautomatiseerde reisdienst waarmee je goedkoop vakanties boekt en een onderneemster met een thuispakket voor gezonde drankjes.
«
»
13:30 Shark Tank
Een echtpaar met oplosbare proteïne; een ondernemer met een ontwerp om waardevolle spullen veilig op te bergen en neven met de oplossing om bierflesjes koud te houden.
«
»
14:30 Shark Tank
Ondernemers met een apparaat dat een alternatief is voor de loopband; een tiener met een apparaat om thuis de perfecte koffie te zetten en een moeder met een babyzitje dat je op je heup draagt.
«
»
15:25 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
16:25 Below Deck
Kate en kapitein Lee voelen de druk van de laatste reis van het seizoen. Jen krijgt hevige kritiek nadat ze de hele bemanning boos heeft gemaakt, met name van haar baas Kate.
«
»
17:20 Below Deck
De spanningen lopen hoog op op de laatste avond, als iedereen hard werkt aan een feest voor Timothy Sykes' gasten. Nico maakt het uit met Brianna, en Jen probeert het bij te leggen met Kate.
«
»
18:10 Below Deck
De bemanning van The Below Deck haalt herinneringen op aan alles wat er in seizoen 5 is gebeurd.
«
»
19:05 Below Deck
De MY Seanna vaart met nieuwe bemanningsleden naar Tahiti. Chandler heeft het druk met het trainen van een ex-visser die nu dekknecht is. Niemand is klaar voor de terugkeer van Foam Party Steve.
«
»
20:00 Below Deck
Er zijn scheurtjes te zien tijdens een druk diner op de boot. Tijdens het vieren van hun eerste avond in Tahiti bewijst Ashton dat hij een ladies' man is. Chandler heeft een aanvaring met Rhylee.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Pride is ervan overtuigd dat 'Baitfish' teruggekeerd is naar New Orleans. In een poging zijn aartsvijand op te sporen laat hij het team overal in en rond New Orleans aanwijzingen uitpluizen.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Een matroos wordt vermoord aangetroffen in een striptent. Het moordwapen blijkt ook al in enkele andere onopgeloste moorden opgedoken te zijn. Brody krijgt bezoek van haar ex-verloofde.
«
»
22:45 Nancy Drew
Als Nancy's streven om Carsons naam te zuiveren botst met Owens streven naar gerechtigheid voor de slachtoffers van de Bonny Scot, moet ze beslissen hoever ze wil gaan om haar vader vrij te krijgen.
«
»
23:30 Nancy Drew
Als Nancy's streven om Carsons naam te zuiveren botst met Owens streven naar gerechtigheid voor de slachtoffers van de Bonny Scot, moet ze beslissen hoever ze wil gaan om haar vader vrij te krijgen.
«
»
00:25 Fantasy Island
Een boekenwurm gaat terug in de tijd om haar favoriete auteur te ontmoeten, en een competitieve avonturier leert dat de ultieme uitdaging iets is waar hij niet voor getraind heeft.
«
»
01:20 Fantasy Island
De jonge kunstenaar Ramon wil zijn mentor Jasper weer zien en Jasper realiseert zich dat hij misschien niet de beste invloed op Ramon heeft gehad.
«
»
02:10 Make You Laugh Out Loud
Dit zijn de grappigste filmpjes van wetsovertreders en losers, van bungelende inbrekers tot mislukte overvallen.
«
»
02:55 The X-Files
Mulder en Scully moeten in quarantaine nadat ze met Cassandra in contact zijn geweest. Een plan van alien hybriden wordt onthuld.
«
»
03:40 The X-Files
Mulder en Scully gaan als man en vrouw undercover in een idyllische gemeenschap die door een monster in gijzeling wordt gehouden, maar iedereen zwijgt.
«
»
04:25 The X-Files
De agenten maken jacht op een legendarische wilde hond die ervan wordt verdacht dat hij verschillende mensen zou hebben gedood.
«
»
05:05 The X-Files
Een ontsnapte veroordeelde lijkt het vermogen te hebben gekregen om door vaste voorwerpen en ook door mensen heen te gaan.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers