TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Dharma & Greg
Dharma heeft het moeilijk met Gregs gedrag. Hij loopt onophoudelijk te zeuren over pietluttigheden en voert ellenlange betogen, net alsof hij zich in de rechtszaal bevindt.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Last Man Standing
Boyd krijgt problemen op school omdat hij trefbal speelt.
«
»
06:30 Tiny House Nation
Michele en haar zoon zijn klaar voor het volgende avontuur: wonen in een tiny house. Ze zijn van plan om met de woning te gaan reizen, en dus leert John Michele hoe je met zo'n huisje rijdt.
«
»
07:15 Tiny House Nation
Aaron en Meredith en hun twee honden zijn net verhuisd naar Austin, Texas, om daar hun wijnbedrijf uit te breiden. Ze zijn op zoek naar een tiny house dat bij hun manier van leven past.
«
»
08:10 Tiny House Nation
De muzikale familie Rempis wil een tiny house, maar terwijl Cally en Steve van horror en gothic houden, houdt dochter Miura van pastel en parels. John en Zack moeten aan beide stijlen tegemoet komen.
«
»
09:05 Tiny House Nation
Een hecht gezin is op zoek naar een tiny house voor lange vakanties. John en Zack moeten een hightech huis ontwerpen dat het gezin van afstand kan benaderen om het weer in de lange winters te checken.
«
»
10:00 Tiny House Nation
Justin en Melissa zijn docenten die kinderen uit de binnenstad middels hun bedrijf InspireOut een kans willen bieden om iets over de natuur te leren. Ze zoeken een huis als basis voor hun bedrijf.
«
»
10:55 Shark Tank
Broers met een speurtocht in steden in heel Amerika; ondernemers met kleding waarbij bij elke aankoop een kind een schooluniform krijgt en neven met een milieuvriendelijk product voor je billen.
«
»
11:45 Shark Tank
Een ondernemer met lijm voor kinderen, bedacht door een kind; ondernemers met de oplossing voor plastic rietjes en echtpaar dat met hun kampeerkookgerei mensen buiten anders wil laten eten.
«
»
12:40 Shark Tank
Een moeder en dochter met gezonde vegan-soep en kinderen presenteren het product van hun vader, een brandweerman die overleed voor hij z'n product kon pitchen in The Tank.
«
»
13:30 Shark Tank
Broers hebben iets tegen dierenharen; een ondernemer heeft iets om een kinderzitje te vervoeren; een onderneemster heeft iets voor vrouwen met grote borsten en een luxe versie van een bekende snack.
«
»
14:30 Shark Tank
Een vader en zoon introduceren corrigerende mannenkleding; een Vietnamese immigrant pitcht zijdezachte overhemden in de hoop z'n Amerikaanse droom te realiseren en heeft een bekende partner mee.
«
»
15:30 Below Deck
Nico en Brianna's band word hechter, ondanks dat Nico een vriendin heeft in Chicago. Na een bericht neemt Matt vrij en bezat zich. Kate stelt Jen en Brianna op de proef, met onverwachte gevolgen.
«
»
16:25 Below Deck
Er komen acht grote ego's uit Texas aan boord. Het organiseren van een strandpicknick blijkt wellicht te veel voor Bruno. Kate wil Jen beschermen tegen handtastelijke gasten.
«
»
17:20 Below Deck
Vanwege slechte weersomstandigheden moet kapitein Lee lastige keuzes maken. Door een ongeluk is de vraag of Nico het seizoen af kan maken. Bruno wil indruk maken op Kate, maar kan niet tegen haar op.
«
»
18:10 Below Deck
Door een speciale gast ziet de bemanning een andere kant van kapitein Lee. Een bekend gezicht van vroeger verrast hen en heeft direct een oogje op Jen. Een groep vrouwen maakt het Kate en Captain Lee.
«
»
19:05 Below Deck
Matt wordt op de proef gesteld als 'souschef' Bruno met de vrouwen gaat eten. Jen denkt een vriend te hebben in Kyle, maar die wil iets anders. Ze wordt fysiek na een rampzalig dinertje.
«
»
20:00 Hawaii Five-0
Het team voert onderzoek naar een beruchte crimineel die nog nooit op foto is vastgelegd. Kono twijfelt aan haar toekomst met Adam.
«
»
20:55 Hawaii Five-0
Het team onderzoekt de moord op een journalist. Ze moeten zijn recente verslaggeving gebruiken om een Congolese oorlogsmisdadiger op te sporen die dood geacht werd.
«
»
21:50 Hawaii Five-0
Het team voert onderzoek naar een pyromaan die het gemunt heeft op koppels op Oahu. Ze krijgen daarbij hulp van een agent uit Californië.
«
»
22:50 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew zoeken wanhopig naar de vermiste zus van George, Ted, wiens ontvoering een griezelige afspiegeling is van het onderzoek waarmee Nancy's speurderscarrière begon.
«
»
23:40 Nancy Drew
Nancy en de Drew Crew zoeken wanhopig naar de vermiste zus van George, Ted, wiens ontvoering een griezelige afspiegeling is van het onderzoek waarmee Nancy's speurderscarrière begon.
«
»
00:25 Fantasy Island
Nisha wil dat het eiland haar helpt te kiezen tussen trouwen met de door haar ouders voorgestelde man Savin, of haar oude vriend Josh.
«
»
01:20 Fantasy Island
Wanneer oude vriendinnen Nettie, Camille en Margot naar het eiland komen om hun 50e verjaardag te vieren, leggen hun fantasieën breuklijnen in hun vriendschap bloot.
«
»
02:15 Make You Laugh Out Loud
Deze senioren bewijzen dat sierlijk oud worden soms vrijwel onmogelijk is.
«
»
03:05 The X-Files
Mulder en Scully zitten vast in een spookhuis met twee geesten die erop gebrand zijn om aan te tonen hoe eenzaam kerst kan zijn.
«
»
03:50 The X-Files
Mulder maakt jacht op een man in wie hij een duivel herkent die een kind wil verwekken.
«
»
04:35 The X-Files
De agenten doen onderzoek naar een man die beweert dat hij het weer naar zijn hand kan zetten.
«
»
05:15 The X-Files
Skinner is besmet met een mysterieuze ziekte waaraan hij binnen 24 uur zal doodgaan. Mulder en Scully proberen zijn leven te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers