TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Last Man Standing
Haar grote dag nadert en Mandy ontpopt zich tot een ware bridezilla: ze ontslaat haar huwelijksplanner, zet haar hele familie aan het werk en heeft een conflict met Kyle over schoenen.
«
»
06:35 Last Man Standing
Mike is vastbesloten de oldtimer te kopen die Chuck heeft geërfd van zijn overleden vader.
«
»
06:55 Last Man Standing
Mandy kiest lokale-beroemdheid Mike om te spreken op haar Business School afstudeerceremonie.
«
»
07:15 Last Man Standing
Nu Vanessa haar job als lerares kwijt is, gaat ze om de haverklap op bezoek bij de famile en die worden daar gek van.
«
»
07:35 Last Man Standing
Eve laat tijdens het traditionele kerstdiner haar familie voor het eerst kennismaken met haar nieuwe vriend.
«
»
07:55 Last Man Standing
Mike en Vanessa weigeren Eve geld te geven voor de aankoop van studiomateriaal, waarna Kristin in de bres springt en het geld voorschiet. Dit gebaar valt echter niet in goede aarde bij Mike.
«
»
08:15 Last Man Standing
Mike is in de wolken nu hij een aanbod van een bekend museum heeft gekregen voor een van zijn kunstwerken.
«
»
08:35 Last Man Standing
Mike en Vanessa hebben het gehad met het gezoen en geknuffel van jonggetrouwden Kyle en Mandy. Het kersverse paar begint dan maar een zoektocht naar een nieuwe verblijfplaats.
«
»
08:55 Last Man Standing
Mike zet zijn zoons tegen elkaar op in de hoop dat ze zo eindelijk eens klusjes opknappen in huis.
«
»
09:15 Last Man Standing
Eve verrast Mike en Vanessa met haar studiekeuze.
«
»
09:40 American Pickers
Als de mannen een vriend een gunst verlenen, wordt iets wat een slechte deal leek een verrassende win-winsituatie. En ze kijken achter een deur die in geen jaren is geopend.
«
»
10:25 American Pickers
Frank viert zijn verjaardag door als een dolle spullen te kopen. De mannen laten de droom van een vrouw uitkomen met een deal ter ere van haar overleden man.
«
»
11:10 American Pickers
Mike probeert een enorm vintage bord los te krijgen en de mannen sluiten een onmogelijke deal met de 'Sign Boss'. In Iowa gaat Danielle met Frank mee voor een laatste ritje in een Chevy uit 1956.
«
»
11:55 American Pickers
De beste 12 voorwerpen die Mike en Frank ooit hebben gevonden.
«
»
12:40 American Pickers
Mike en Frank kijken terug naar hun lastigste zoektochten ooit, zoals relieken die onder de grond lagen begraven en geweldige vondsten die onder bergen troep lagen.
«
»
13:25 Millionaire Matchmaker
De beroemde kok Stefan Richter is een vrouwenversierder. Kan Patti hem tot rust brengen? Vastgoedondernemer Brian Minter valt op feestbeesten. Kan Patti een iets serieuzere vrouw voor hem vinden?
«
»
14:10 Millionaire Matchmaker
Katrina Parker is singer-songwriter en werkt volop aan haar carrière. De liefde heeft ze haar hele leven lang al op de tweede plaats gezet. Kan Patti daar verandering in brengen?
«
»
15:00 Millionaire Matchmaker
In de week voor Valentijnsdag plant Patti een groot bal voor haar twee nieuwe klanten: Matt Brooks, een lookalike van de Amerikaanse president Obama, en Adam Winters uit Tennessee.
«
»
15:50 Millionaire Matchmaker
Kunsthandelaar Ian Bernardo is een miljonairszoon uit New York die alles heeft, behalve de ware. Hij is zo irritant dat Patti tv-persoonlijkheid Carson Kressley om hulp vraagt. Gaan ze iemand vinden?
«
»
16:40 Millionaire Matchmaker
Dokter Chynn is een 47-jarige chirurg uit Manhattan. Chynn is eerder rationeel aangelegd en heeft het moeilijk om contact te leggen met vrouwen. Gelukkig weet Patti hier wel raad mee.
«
»
17:30 CSI: NY
Tijdens een bruiloft wordt de bruidegom vermoord teruggevonden in een trouwcadeau. Stella vindt een paar bebloede puzzelstukjes in een doos die bovenop haar auto staat.
«
»
18:20 NCIS: New Orleans
Een marineofficier wordt vermoord nadat hij werd aangewezen als partner van een private projectontwikkelaar. Ondertussen transformeert Pride de garage in een autowinkel.
«
»
19:10 NCIS: New Orleans
Een onderofficier wordt dood aangetroffen in een opslagplaats. In zijn hand houdt hij een verlovingsring en een plan voor een huwelijksaanzoek vast. Het team weet echter niet wie zijn vriendin was.
«
»
20:00 Cracked
Detective Aidan Black en forensisch psychiater dr. Daniella Ridley duiken in de hoofden van de gevaarlijkste Canadese psychopaten.
«
»
20:55 Patti Cake$
De 23-jarige Patricia Dombrowski woont in een vervallen buitenwijk van New Jersey. Ze wil dolgraag rapster worden en probeert met de hulp van haar beste vriend Jheri door te breken.
«
»
23:10 Transplant
Bash probeert naast zichzelf ook de erfenis van dr. Bishop te redden door te vechten voor een patiënt die bijna was overleden door een medische fout.
«
»
00:00 Transplant
Een onderzoek naar morbiditeit en mortaliteit dwingt Bash en Dr. Bishop tot een conflict.
«
»
00:45 In The Dark
Murphy haalt Jess over om te helpen met een drugsmissie, terwijl Felix zich in een juridisch hachelijke situatie bevindt. Deans partner Gene begint talent te tonen en geeft Dean een aanwijzing.
«
»
01:30 In The Dark
Als Murphy en Felix een nieuw plan bedenken om Nia te vernietigen, blijkt Murphy's vriendschap met Josh nuttiger te zijn dan ze had verwacht. Jess heeft wat afstand van Murphy nodig.
«
»
02:10 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:55 The X-Files
Nu Scully op zwangerschapverlop is, wordt Layla Harrison de tijdelijke partner van Doggett. Zij blijkt alles te weten over de X-files. Harrison en Doggett verdwijnen spoorloos.
«
»
03:40 The X-Files
Mulder, Skinner en Doggett achterhalen de vreselijke gevolgen van het pact tussen het Syndicate en de aliens. Een hybride tracht alle bewijzen en testen te vernietigen.
«
»
04:25 The X-Files
Mulder, Doggett en Skinner proberen de buitenaardse replicaties tegen te houden nu zijn hun samenzwering met de FBI bekend willen maken.
«
»
05:10 The X-Files
John Doggett start z'n onderzoek naar adjunct-directeur Alvin Kersh en de zoektocht naar Fox Mulder.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers