TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Dharma & Greg
Dharma wil Thanksgiving in familiekring vieren. Ze nodigt haar ouders en die van Greg uit voor een gezellig diner.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 According to Jim
Andy wil indruk maken op Mandy door het perfecte verjaardagscadeau te kopen en vraagt Jim hierbij om hulp. Jim raadt hem aan om in plaats van dure juwelen een cadeau te geven met emotionele waarde.
«
»
06:35 According to Jim
Cheryl en haar vriendinnen hebben nood aan een namiddagje zonder de kinderen. Ze organiseren een 'Papa en ik'-namiddag voor Jim en de andere vaders ten huize Cheryl.
«
»
06:55 According to Jim
Andy loopt een blessure op tijdens een spelletje met Jim. Omdat de vriendin van Andy hen al tientallen keren had gewaarschuwd dat het spel gevaarlijk was, besluit Jim een smoes te verzinnen.
«
»
07:15 According to Jim
Jim wil een coole vader zijn om indruk te maken op Ruby, maar ontdekt al snel dat ze hem gebruikt.
«
»
07:35 According to Jim
Jim heeft rugpijn en zit aan de pijnstillers. Wanneer hij door de medicatie zeer kalm mis, misbruikt zijn familie de situatie door allerlei stommiteiten op te biechten.
«
»
08:00 Sell This House: Extreme
Liz en Jason Broekman hebben negen jaar met plezier in New Orleans gewoond, maar nu zijn ze op zoek naar ruimte voor hun kippen. Het punt is alleen dat de kopers niet voor hun huis in de rij staan.
«
»
08:40 Sell This House: Extreme
In de jaren '80 zijn Greg en Carol Bain naar een groot huis in een kindvriendelijke wijk in Seattle verhuisd. Inmiddels zijn de kinderen het huis uit en willen ze verhuizen, mede omdat Carol MS heeft.
«
»
09:25 Tiny House Nation
Een vrijgezel uit Massachusetts bouwt een mobile tiny house van 14 m2. John en Zack stellen hem op de proef door de jongeman in een huisje van 9 m2 te stoppen. Intussen slaat Zack aan het bouwen.
«
»
10:10 Tiny House Nation
Een stel uit Tennessee met een peuter wil naar een tiny house verhuizen. John en Zack ontwerpen een huisje van 16 m2 met een roze kasteel, een complete keuken en een slaapkamer met privacy.
«
»
10:50 Tiny House Nation
Een gezin van vier bouwt een tiny house op het eigen raftingresort in East Tennessee. John en Zack moeten op in totaal 31 m2 ruimte vinden voor een grote slaapkamer en twee tienerkamers.
«
»
11:35 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
12:20 Shark Tank
Een 11-jarige uitvinder met een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past, een echtpaar met kampeerkleding en een ondernemer met een meditatie-app die in vijf minuten stress reduceert.
«
»
13:10 Shark Tank
Een tas voor gereedschap en spullen voor noodgevallen; snacks van kokosolie; Een draadloze microfoon in een bal; een app om je weg te vinden op grote vliegvelden.
«
»
14:00 Shark Tank
Een vrouw heeft haar eigen thee, twee dames vertellen dat alle vrouwen een probleem hebben met haren en ouders hebben een oplossing voor baby's die aan hun vuile luier zitten tijdens het verschonen.
«
»
14:55 Shark Tank
De Sharks bespreken een oplossing die koffie nog lekkerder maakt; een energieke moeder heeft een product waardoor kinderen graag hun haar borstelen en een waarschuwing tegen iets alledaags.
«
»
15:45 Below Deck
Er komen vijf nieuwe bemanningsleden bij voor het nieuwe seizoen. De gasten zijn een verslaafde aan social media en haar vrienden. Kate moet twee stewardessen inwerken, maar één ervan mist haar vlucht
«
»
16:35 Below Deck
De spanning stijgt tussen Trevor en het team. Kelley wordt dik met een flirterige, single gast en Kate en Ben botsen. Op hun eerste avondje uit stijgt de spanning door Trevors fratsen.
«
»
17:25 Below Deck
Een nieuwe gast blijkt een lastpak met een zeer verwende poedel. Ben en Kate botsen weer. Kelley wordt gebeld door een dierbare en Trevor toont tijdens het tweede avondje uit aan dat hij hardleers is.
«
»
18:15 Below Deck
Trevor brengt de bemanning in gevaar tijdens hun avondje uit. Ben strest over een gast met specifieke dieetwensen. Kelley en Nico vallen op dezelfde steward. Het werken met Ben valt Sierra zwaar.
«
»
19:00 Below Deck
Sierra neemt een besluit na een gespannen avond met Ben. Kelley kampt met een tekort aan mensen. Er komt een nieuw bemanningslid. Nico zit achter Emily aan. Kost dat hem zijn vriendschap met Lauren?
«
»
20:00 Hawaii Five-0
De jonge Sophie wordt ontvoerd op weg naar school. Het team komt er al snel achter dat de dader het verkeerde meisje heeft ontvoerd.
«
»
20:55 Hawaii Five-0
Drie jonge vrouwen plegen een overval op een toeristenbus. De overval loopt uit de hand wanneer een van de inzittenden om het leven komt.
«
»
21:45 Hawaii Five-0
Een man uit Detroit wordt op straat vermoord door een van zijn collega's. Steve is geschokt wanneer hij het motief van de dader hoort. Chin zet zijn carrière op het spel om Danny te kunnen helpen.
«
»
22:35 Black Swan
Terwijl ballerina Nina met haar rivale moet strijden om de hoofdrol in een nieuwe productie van 'Het Zwanenmeer', ontdekt ze haar duistere kanten en transformeert zo langzaam in de zwarte zwaan.
«
»
00:25 Landline
In 1995 komt een tiener die met haar zus en ouders in Manhattan woont erachter dat haar vader een affaire heft.
«
»
02:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met puppy's die schattige en grappige stunts uithalen.
«
»
02:45 The X-Files
Drie maanden na de begrafenis van Mulder verrijst een dode ontvoerde persoon. Scully hoopt hierdoor een manier te vinden om Mulder ook te laten verrijzen.
«
»
03:30 The X-Files
Mulder zet een geheim onderzoek op: een man werd neersgeschoten bij het Witte Huis omdat hij de president wou waarschuwen voor een buitenaardse invasie.
«
»
04:15 The X-Files
Reyes overtuigt Mulder om op zoek te gaan naar de moordenaar van Doggett's zoon.
«
»
05:00 The X-Files
Mulder en Doggett onderzoeken de dood an arbeiders op een olieboorplatform. Mulder is overtuigd dat de opgepompte olie een buitenaardse oorsprong heeft.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers