TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Dharma & Greg
San Francisco. De alternatieve Dharma Finkelstein en yuppie Greg Montgomery ontmoeten mekaar op de metro. Het is liefde op het eerste gezicht.
«
»
06:00 According to Jim
Jim geeft zijn meisjes extra huishoudelijke taken omdat ze een dekentje van de tweeling verloren zijn.
«
»
06:20 According to Jim
Sinds Dana is verhuisd, beschouwt Cheryl Jim als haar nieuwe beste vriendin. Jim doet zijn best om snel een vervangster voor Dana te vinden.
«
»
06:40 According to Jim
Jim en zijn muziekband krijgen de kans om op te treden voor een popidool. Wanneer de ster arrogant is tegen hen, besluit Jim om haar een lesje te leren.
«
»
07:00 According to Jim
Jim overtuigt Andy om Emily ten huwelijk te vragen, maar wanneer hij Emily met een andere man op restaurant ziet, herziet hij zijn advies.
«
»
07:20 According to Jim
Jim wil de tweeling laten meespelen in een film om geld te krijgen om kerstcadeaus te kopen. Cheryl is tegen het plan, maar Andy en Jim zetten achter haar rug door.
«
»
07:45 Sell This House: Extreme
Danny en Angela kochten in 2011 hun huis. Al snel raakte Danny werkloos en nu kan bij zijn schoonvader in CaliforniŽ aan de slag, maar om te kunnen verhuizen, moeten ze hun huis voor 2,5 ton verkopen.
«
»
08:25 Sell This House: Extreme
De Kaufmans kochten in 2004 een huis om het ingrijpend te verbouwen, maar het instorten van de huizenmarkt hadden ze niet voorzien. Hun kinderen verlaten het nest, en ze willen kleiner gaan wonen.
«
»
09:05 Sell This House: Extreme
Keith en Leigh moesten een hypotheek nemen op hun huis om de zorg voor hun ziekelijke moeder te betalen. Inmiddels is ze overleden en willen ze hun huis verkopen om van de hypotheek af te zijn.
«
»
09:50 Sell This House: Extreme
Keith en Leigh moesten een hypotheek nemen op hun huis om de zorg voor hun ziekelijke moeder te betalen. Inmiddels is ze overleden en willen ze hun huis verkopen om van de hypotheek af te zijn.
«
»
10:40 Sell This House: Extreme
Toen Summer met Daniel trouwde, kreeg ze zijn vrijgezellenhonk erbij. Nu, vier jaar later, willen ze een kind en naar Washington verhuizen, maar dan moeten ze wel Daniels huis zien te verkopen.
«
»
11:25 Shark Tank
Twee ondernemers hebben iets tegen zweetvlekken; broers met een gesp die tevens dient als portefeuille; veteranen willen boeren saffraan laten verbouwen en een ex-kok met een veelzijdige mengkom.
«
»
12:15 Shark Tank
Twee mannen met een opschrijfboek dat draadloos teksten verstuurt; twee ondernemers met haarverzorgingsproducten met feromonen en een moeder met een zak voor je trouwjurk voor op de wc.
«
»
13:00 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
13:50 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
14:45 Shark Tank
Chris Gronkowski en zijn broer Rob, die footballspeler is, komen met een thermosfles; een jongen van 17 met een instrument tegen voetpijn en een man heeft iets bedacht om spullen veilig op te bergen.
«
»
15:35 Below Deck
Rachel blijft worstelen met de verzoeken van de chef, terwijl Heather en Fraser hun handen vol hebben aan het werk. Rayna worstelt met hoe ze zich moet voelen over de overtredingen van haar bemanning.
«
»
16:35 Below Deck
Een groep militaire gasten arriveert met veeleisende dieetbeperkingen, wat leidt tot een uitdagende dienst voor Rachel. Lee gooit de handdoek in de ring, waardoor een matroos zijn breekpunt bereikt.
«
»
17:25 Below Deck
De liefde is in volle bloei als marineveteranen hun geloften vernieuwen aan boord van My Seanna. Eddie onderzoekt Rayna's frustraties tot op de bodem en is verrast door wat hij ontdekt.
«
»
18:15 Below Deck
Eddie worstelt met hoe hij Rayna's vertrouwen kan terugwinnen terwijl het interieurteam omgaat met een veeleisende groep van door Hamilton geobsedeerde gasten.
«
»
19:05 Below Deck
Een uitgeputte Rachel reageert haar frustraties af op Heather wanneer ze moeite heeft zich te concentreren tijdens het laatste diner. Eddie en Jake verrassen de gasten met een optreden.
«
»
20:00 Hawaii Five-0
Steve en Catherine reizen naar Afghanistan om er een jongen te helpen wiens ouders enkele jaren geleden Catherines leven hebben gered.
«
»
20:55 Hawaii Five-0
Grovers dochter is ontvoerd. Het losgeld bedraagt 100 miljoen dollar. Wo Fat slaagt erin te ontsnappen uit de gevangenis.
«
»
21:45 Hawaii Five-0
Het team onderzoekt de dood van twee toeristen die door een onbemand vliegtuig lijken te zijn aangevallen. De gestolen drone dreigt nog meer slachtoffers te maken.
«
»
22:35 William Shakespeare's Romeo + Juliet
Verona, Florida. De rivaliserende families Capulet en de Montague leven al jarenlang in onmin. Romeo, de enige zoon van Ted Montague, wordt verliefd op Juliet, de knappe dochter van Fulgancio Capulet.
«
»
00:35 Eddie the Eagle
Vastberaden om een olympisch atleet te worden, besluit Eddie Edwards, stukadoor van beroep, schansspringer te worden, een discipline die geen enkele andere Brit beoefent.
«
»
02:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met katten die bizarre en grappige stunts uithalen.
«
»
03:05 The X-Files
Doggett en Skinner trachten een religieuze sekteleider te doen stoppen met het verspreiden van preken die aanzetten tot religieuze moorden.
«
»
03:50 The X-Files
Een vastgoedmakelaar schiet zichzelf dood in een betonnen gevangeniscel. Dogget concludeert dat er veel meer aan de hand is dan een ogenschijnlijke zelfmoord.
«
»
04:35 The X-Files
Dogget en Scully vinden een dode man die toch nog leeft. Het blijkt een metalen persoon te zijn die wraak wil nemen op de persoon die hem creŽerde.
«
»
05:20 The X-Files
Een mysterieuze man, die zichtzelf uit India heeft gesmokkeld, terroriseert twee families in Washington, D.C. en tracht hen uit te roeien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers