TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Last Man Standing
Ter gelegenheid van Buffalo Bill Day wordt een show op poten gezet waarin de werknemers en Mikes kinderen optreden. Mandy en Kyle beginnen een relatie.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
06:30 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
06:50 Zombie House Flipping
Het team koopt een veelbelovend zombiehuis, maar het blijkt een instinker. De riolering moet worden vervangen en de constructie is ondeugdelijk.
«
»
07:35 Zombie House Flipping
Justin verrast het team met een zombiehuis dat hij al gekocht heeft. Het is een kleine bungalow die in een week klaar kan zijn. Het team denkt met een uitbouw zelfs nog meer te kunnen verdienen.
«
»
08:20 Zombie House Flipping
Duke stuit op een vervallen huis van halverwege de vorige eeuw waaraan andere verbouwers al waren begonnen.
«
»
09:05 Zombie House Flipping
Als een stel gaat scheiden midden in een verbouwing, ziet het team zijn kans schoon. Het team houdt zich aan de keuzes van de vorige eigenaars en voegt alleen een nieuwe grote slaapkamer toe.
«
»
10:00 Zombie House Flipping
Ingezakte vloeren, kamers vol rotzooi, gore badkamers met een toilet door de vloer en een uitbouw die van het huis wegvalt - dit is een van de ergste panden die het team ooit heeft gehad.
«
»
10:50 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
11:50 Shark Tank
Paneermeel voor vis; een uitvinding waarmee huisdieren kunnen communiceren; een verbeterde badjas.
«
»
12:40 Shark Tank
Een app die mensen verbindt op basis van wat ze haten, een uitvinding met kokoswater en een oplossing voor een snel ontbijt.
«
»
13:35 Shark Tank
Ondernemers met een manier om je heerlijk warm te houden tijdens de feestdagen; een ondernemer die de kerstboom naar een hoger plan tilt, en een directe band voor de kinderen met de kerstman.
«
»
14:35 Shark Tank
Een idee om vrouwen meer macht te geven; watersporten aantrekkelijk maken voor mensen en voedsel voor moeders die borstvoeding geven.
«
»
15:30 Below Deck
Rhylee en Chandler hebben nog steeds ruzie. De bemanning verwelkomt een groep investeerders die geobsedeerd is met sociale media. Kate heeft moeite haar vreemde gasten te bedienen.
«
»
16:20 Below Deck
Het dekteam wordt gek van Chandlers beslissingen en Rhylee en Ashton willen een andere bootsman. De gasten overwinnen hun angst door met zeeroofdieren te zwemmen. Kapitein Lee confronteert Chandler.
«
»
17:15 Below Deck
Een grote groep gasten met twee kinderen vormen een uitdaging. Kok Adrian doet alles om hen te behagen. De gewonde Caroline probeert haar plek terug te krijgen, maar Adrian baalt van haar houding.
«
»
18:10 Below Deck
Chandler botst met kapitein Lee en het dekteam als gasten zonder basisbenodigheden stranden. De luau van Kate en Adrian dreigt te mislukken als een gast gewond raakt door een fout van Chandler.
«
»
19:05 Below Deck
Caroline moet een besluit nemen over haar plek bij MY Seanna. Tijdens een avondje uit doet Ashton het goed bij de plaatselijke dames. Kapitein Lee confronteert Kate over een gevoelig onderwerp.
«
»
20:00 Hawaii Five-0
McGarrett wordt samen met een jong meisje gegijzeld door een diamantendief terwijl hij deelneemt aan een overlevingskamp. Ondertussen verwelkomt Adam zijn broer na diens vrijlating uit de gevangenis.
«
»
20:55 Hawaii Five-0
De 13-jarige Ethan Awana heeft al twee dagen niets meer van zijn vader gehoord. Steve besluit zich over de jongen te ontfermen.
«
»
21:50 Hawaii Five-0
Een universiteitsprofessor wordt dood aangetroffen in een bad vol zuur. Danny moet zich ondertussen ontfermen over de tienerzoon van zijn zus. De jongen komt nog handig van pas tijdens het onderzoek.
«
»
22:45 NeXt
Silicon Valley-pionier Paul LeBlanc bundelt zijn krachten met Special Agent Shea Salazar nadat hightechongelukken de wereld in gevaar brengen. Ondertussen worstelt Paul met zijn gezondheid.
«
»
23:40 NeXt
De A.I. genaamd NEXT ontsnapt en krijgt internettoegang. Omdat Ethan wordt gepest op school wil Iliza dat hij wraak neemt. Shea maakt zich zorgen en probeert met Paul de locatie van NEXT te vinden.
«
»
00:30 Hudson & Rex
De politie heeft een record aan vals geld in beslag genomen. In de zoektocht naar de herkomst van het geld, doet Charlie een beroep op de gevaarlijke misdaadkoning Rupert Mankiewicz.
«
»
01:15 Hudson & Rex
Nadat een vrouw dood in de sneeuw is gevonden, hebben een heleboel verdachten één ding gemeen: het slachtoffer was ervan overtuigd dat ze allemaal familie van haar waren.
«
»
02:00 BoJack Horseman
Sextina Aquafina belandt in een hottub door een tweet van Diane. Bojack ergert zich aan grappenmaker en steracteur Jurj Clooners.
«
»
02:25 BoJack Horseman
Todd maakt zijn eigen hoofd van papier-maché gigantisch groot na. Iemand van de klantenservice geeft BoJack goed advies als BoJack zijn abonnement op de krant wil opzeggen.
«
»
02:50 BoJack Horseman
BoJack komt in aanmerking voor een rol in de nieuwste film van David Pincher. Diane maakt kennis met de broer van Mr Peanutbutter, en Todd gaat een nieuwe kant op.
«
»
03:15 BoJack Horseman
De zoveelste fout van prinses Carolyn als agent van Bojack heeft grote gevolgen. Hun relatie komt op het spel te staan.
«
»
03:40 BoJack Horseman
Mr Peanutbutter kondigt de Oscarnominaties aan. BoJack omringt zichzelf met bewonderaars zonder dat hij doorheeft dat hij zijn echte vrienden dreigt te verliezen.
«
»
04:05 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van domme criminelen vastgelegd met de camera.
«
»
04:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van de domste bouwvakkers ooit vastgelegd op camera.
«
»
05:35 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers