TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Last Man Standing
De ex-vrouw van Ed is in de stad en hij denkt dat ze opnieuw met hem een relatie wil. Kristen slaagt erin Mandy aan een job te helpen in de diner.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:20 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
06:40 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
07:00 Zombie House Flipping
Keith heeft een huis gekocht dat hij vijf jaar geleden al eens heeft verbouwd. Hij moet zijn partners zien te overhalen om het huis op te knappen. Het team is sceptisch, maar gaat akkoord.
«
»
07:45 Zombie House Flipping
Het team begint aan een zombiehuis uit de jaren 90, maar al gauw volgt er een fikse tegenvaller. De hele voorgevel moet vanwege houtrot worden vernieuwd.
«
»
08:25 Zombie House Flipping
Ashlee weet de jongens ervan te overtuigen dat ze meer kan dan huizen verkopen, al blijft Duke zijn bedenkingen hebben. Ze mag haar gang gaan, maar al gauw lopen de spanningen met Duke hoog op.
«
»
09:10 Zombie House Flipping
Het team koopt voor weinig geld een huis dat vanbuiten fantastisch oogt, maar dat binnen een ware verschrikking is. De vorige eigenaar was een hamsteraar. Alle kamers staan vol met rotzooi en vuil.
«
»
10:05 Zombie House Flipping
Het nieuwste project is een kast van een huis in een van Orlando's beste buurten. Het team ziet het ondanks de hoge prijs als een goede investering, omdat het huis nieuw is en in goede staat verkeert.
«
»
10:55 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
11:50 Shark Tank
Een 11-jarige uitvinder met een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past, een echtpaar met kampeerkleding en een ondernemer met een meditatie-app die in vijf minuten stress reduceert.
«
»
12:40 Shark Tank
Een tas voor gereedschap en spullen voor noodgevallen; snacks van kokosolie; Een draadloze microfoon in een bal; een app om je weg te vinden op grote vliegvelden.
«
»
13:35 Shark Tank
Een vrouw heeft haar eigen thee, twee dames vertellen dat alle vrouwen een probleem hebben met haren en ouders hebben een oplossing voor baby's die aan hun vuile luier zitten tijdens het verschonen.
«
»
14:35 Shark Tank
De Sharks bespreken een oplossing die koffie nog lekkerder maakt; een energieke moeder heeft een product waardoor kinderen graag hun haar borstelen en een waarschuwing tegen iets alledaags.
«
»
15:30 Below Deck
De bemanning van The Below Deck haalt herinneringen op aan alles wat er in seizoen 5 is gebeurd.
«
»
16:20 Below Deck
De MY Seanna vaart met nieuwe bemanningsleden naar Tahiti. Chandler heeft het druk met het trainen van een ex-visser die nu dekknecht is. Niemand is klaar voor de terugkeer van Foam Party Steve.
«
»
17:15 Below Deck
Er zijn scheurtjes te zien tijdens een druk diner op de boot. Tijdens het vieren van hun eerste avond in Tahiti bewijst Ashton dat hij een ladies' man is. Chandler heeft een aanvaring met Rhylee.
«
»
18:10 Below Deck
Kate en Josiah troosten Caroline die kapot is van slecht nieuws van thuis. Kapitein Lee en de hele bemanning van de MY Seanna hebben genoeg om handen als een terugkerende gast misnoegd arriveert.
«
»
19:05 Below Deck
Kapitein Lee hoort verontrustend nieuws over hoe Chandler het dekteam behandelt. De bemanning van de MY Seanna vermoedt dat een romance opbloeit. Caroline vangt een gesprek op dat haar zeer raakt.
«
»
20:00 Hawaii Five-0
Steve en Danny gaan samen vissen op zee. Wanneer ze een hulpbehoevende man aantreffen in een klein bootje, halen ze hem aan boord. De man haalt plots een wapen tevoorschijn en kaapt de boot.
«
»
20:50 Hawaii Five-0
Doris komt onverwachts op bezoek bij haar zoon Steve. Hierdoor moet die zijn aandacht verdelen tussen zijn moeder en het onderzoek naar de moord op een polospeler.
«
»
21:45 Hawaii Five-0
Tijdens Halloween wordt er een gruwelijke moord gepleegd, die gerelateerd lijkt te zijn aan een satanistisch ritueel. Five-0 vreest voor een tweede slachtoffer en gaat op zoek naar de moordenaar.
«
»
22:40 Hawaii Five-0
Danny heeft per ongeluk een bom geactiveerd. Een technicus doet er alles aan om de bom onschadelijk te maken.
«
»
23:35 Hawaii Five-0
Mary komt aan in Hawaï en verneemt van Steve dat hun moeder nog in leven is. Ze weigert de vrouw echter te ontmoeten. Ondertussen onderzoekt het team de ontvoering van een scholier.
«
»
00:25 Hawaii Five-0
Steve onderzoekt de moord op een man en verdenkt diens psychiater. Er zijn echter niet genoeg bewijzen om de vrouw aan te houden.
«
»
01:10 Hawaii Five-0
McGarrett onderzoekt een bankoverval die uitmondde in een bloedbad, maar de beveilingscamera's kunnen de daders niet identificeren.
«
»
01:55 BoJack Horseman
BoJack Horseman doet mee aan het nieuwe spelletjesprogramma van Mr Peanutbutter en neemt het op tegen een mysterieuze deelnemer, een 'grotere beroemdheid'.
«
»
02:20 BoJack Horseman
BoJack, Kelsey, Todd, prinses Carolyn en Mr Peanutbutter proberen een cruciale scène van 'Secretariat' te draaien die niet in het script staat. Prinses Carolyn en Diane mijmeren over hun carrière.
«
»
02:45 BoJack Horseman
Diane blijft bij BoJack slapen nadat ze ontslag heeft genomen, wat tot spanningen leidt in BoJacks relatie met Wanda. Todd sluit zich aan bij een improvisatiegroep die een sekte blijkt te zijn.
«
»
03:10 BoJack Horseman
BoJack gaat naar New Mexico om het contact met een oude vriendin te herstellen, maar zij geniet inmiddels van het gezinsleven. Nadat hij langer gebleven is dan de bedoeling was, maakt BoJack een fout.
«
»
03:35 BoJack Horseman
BoJack ontdekt dat Secretariat buiten zijn medeweten is voltooid. Prinses Carolyn begint voor zichzelf. Todd kan zich niet losmaken van de improvisatiesekte.
«
»
04:00 Make You Laugh Out Loud
Dit zijn de grappigste filmpjes van wetsovertreders en losers, van bungelende inbrekers tot mislukte overvallen.
«
»
04:45 Make You Laugh Out Loud
De meest hilarische filmpjes van parkietjes (en andere vogels) op aarde.
«
»
05:40 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers