TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 American Pickers
De mannen staan versteld bij een huis met oude façades, met een overvloed aan nooit verkochte voorwerpen en een kelder waar in het geheim drank werd gestookt.
«
»
06:50 Will & Grace
Will en Grace nemen het vliegtuig richting Londen. Terwijl Will door een steward in de watten wordt gelegd, ontdekt Grace dat haar ex-man Leo zich eveneens aan boord van het toestel bevindt.
«
»
07:10 Will & Grace
Grace en Karen worden op de begrafenis van Crystal uitgenodigd, een dame die Grace zelfs nooit heeft ontmoet. Maar de overleden dame beschikt wel over een prachtige galajurk.
«
»
07:30 Will & Grace
Graces moeder Bobbi komt langs en zoals gewoonlijk zoekt Grace een manier om haar zo snel mogelijk aan de deur te zetten. Will kijkt ernorm uit naar zijn nieuwe job als pro deo-advocaat.
«
»
07:55 Will & Grace
Grace, Jack en Karen brengen samen met Will de kerstdagen bij Wills familie door. Voor Grace is het een blij weerzien met Wills broer Sam, met wie ze vorig jaar een korte romance beleefde.
«
»
08:15 Desperate Housewives
Edie denkt dat Karl haar ten huwelijk zal gaan vragen. Maar Karl wil Susan een aanzoek doen, zodat ze voor haar operatie is verzekerd.
«
»
09:00 Desperate Housewives
Tom doet zijn best om een goede relatie met zijn baas op te bouwen en vraagt Lynette om hulp. Susan moet worden geopereerd maar is niet verzekerd. Edie en Karl helpen haar uit de brand.
«
»
09:55 Desperate Housewives
Edie denkt dat Karl haar ten huwelijk zal gaan vragen. Maar Karl wil Susan een aanzoek doen, zodat ze voor haar operatie is verzekerd.
«
»
10:40 Desperate Housewives
Carlos en Gabrielle besluiten om een baby te adopteren maar dit gaat niet gemakkelijk.
«
»
11:35 Desperate Housewives
Carlos en Gabrielle weigeren een adoptiebaby omdat de moeder volgens hen te lelijk is. Bree betrapt Andrew samen met zijn vriendje Justin in het winkelcentrum met haar bankkaart.
«
»
12:30 Tiny House Nation
De fotografen Anna en Aaron willen een tiny house om van Denver naar warmere oorden te verhuizen, zodat ze het hele jaar door trouwfoto's kunnen maken. Het huisje moet veilig zijn voor hun zoontje.
«
»
13:25 Tiny House Nation
Amber en Tony willen hun eerste huis bouwen, en het moet een tiny house worden. Ze doen aan wedstrijdroeien en surfen. John en Zack krijgen als thema het strandleven in Santa Barbara mee.
«
»
14:20 Tiny House Nation
Luke en Tina zijn fanatieke rots- en ijsklimmers en houden van extreme backpacken op elk denkbaar terrein waar ook ter wereld.
«
»
15:35 Tiny House Nation
Jared en Vanessa houden van eten en het buitenleven. Vanessa bereidt verse maaltijden op haar dierbare gadgets, terwijl Jared als militair een hoop survivalspullen heeft verzameld.
«
»
16:30 Tiny House Nation
Nick en Vickie zijn sinds de middelbare school bij elkaar. Ze willen een tiny house waarin ze gezond kunnen leven en kunnen studeren. John en Zack moeten iets voor hun thuisdates bedenken.
«
»
17:25 CSI: NY
Tijdens een bankoverval wordt de manager doodgeschoten en de aanwezigen gegijzeld. De dader wil enkel praten met iemand van het CSI-team.
«
»
18:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer een beruchte seriemoordenaar opnieuw opduikt, start het hele team een race tegen de klok om hem te klissen. Grissom kan niet verkroppen dat de moordenaar misschien slimmer is dan hijzelf.
«
»
19:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
In het penthouse van een casino wordt het levenloze lichaam van een 17-jarig meisje aangetroffen.
«
»
20:05 Sell This House: Extreme
De Kaufmans kochten in 2004 een huis om het ingrijpend te verbouwen, maar het instorten van de huizenmarkt hadden ze niet voorzien. Hun kinderen verlaten het nest, en ze willen kleiner gaan wonen.
«
»
21:00 Sell This House: Extreme
Keith en Leigh moesten een hypotheek nemen op hun huis om de zorg voor hun ziekelijke moeder te betalen. Inmiddels is ze overleden en willen ze hun huis verkopen om van de hypotheek af te zijn.
«
»
21:55 Make You Laugh Out Loud
De grappigste filmpjes van vaders die hilarische dingen doen.
«
»
22:55 Hawaii Five-0
Five-0 is als eerste ter plaatse wannneer een aanval van piraten een abrupt einde maakt aan de zorgeloze vakantie van een aantal feestvierders.
«
»
23:50 Hawaii Five-0
Het team onderzoekt de dood van de zonen van twee rechters. Ze ontdekken dat de twee rechters werden opgebeld door een onbekende man, vlak voor hun zonen werden vermoord.
«
»
00:35 Superstore
Amy tuigt de winkel op in een superhalloweensfeer om indruk te maken op de nieuwe regiomanager. Cheyenne en Mateo vragen zich af of er mensen bij Cloud 9 werken die tot moord in staat zijn.
«
»
00:55 Superstore
Als Amy gezichtsverlies lijdt in aanwezigheid van de regiomanager, bedenken Jonah, Glenn en zij een plan om haar als harde baas neer te zetten. Mateo helpt Dina met haar winkeldiefstalproject.
«
»
01:20 Superstore
Amy en Jonah helpen Mateo bij een speelgoedinzamelingsactie voor kinderen vanwege zijn aankomende hoorzitting, maar ze komen daarbij in conflict met iemand van een concurrerend goed doel.
«
»
01:40 Superstore
Als onderdeel van een nieuw bedrijfsinitiatief moeten de werknemers aankopen direct naar de wagen van de klant brengen. Amy krijgt bezoek van haar broer Eric, en ze denkt dat er een vonk overvliegt.
«
»
02:05 Superstore
Jonah en Sandra vertegenwoordigen het personeel bij de onderhandelingen met het bestuur. Amy, Dina en Cheyenne gaan op zoek naar een kerstboom. Mateo, Garrett en Glenn houden een wedstrijd.
«
»
02:25 Family Guy
Het stormt in Quahog en omgeving. Om z'n zenuwen te beheersen, consumeert Brian bedenkelijke substanties en heeft moeite weer helder te worden. Meg slaat uit als haar familie haar weer eens pest.
«
»
02:45 Law and Order
De detectives moeten de dood van een ex-gevangene onderzoeken.
«
»
03:30 Law and Order
McCoy vervolgt een directeur van een farmaceutische firma die hij ervan verdenkt de neveneffecten van een medicijn te hebben verzwegen.
«
»
04:15 American Pickers
De mannen gaan voor het allereerst op zoek naar spullen in de stad New York en gaan terug naar de toekomst bij een grote computerwinkel vol fantastische voorwerpen van de 20e-eeuwse technologie.
«
»
05:00 American Pickers
De mannen staan versteld bij een huis met oude façades, met een overvloed aan nooit verkochte voorwerpen en een kelder waar in het geheim drank werd gestookt.
«
»
05:40 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben geen geluk tijdens veilingen in Orange County. Dave is al een tijdje niet meer gezien. Is dit z'n kans om helemaal terug te keren?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers