TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 American Pickers
Realityreeks.
«
»
06:50 Will & Grace
Jack probeert Karen te overtuigen een opticien op te zoeken. Die wil daar echter helemaal niets van weten: ze gaat nog liever blind door het leven dan een bril te dragen.
«
»
07:10 Will & Grace
Grace keert terug naar huis voor het verjaardagsfeestje van haar vader, maar ze kijk er niet naar uit hem weer te zien.
«
»
07:35 Will & Grace
Grace besluit een testament op te stellen. Om een idee te krijgen hoeveel ze Will moet nalaten, probeert ze via zijn moeder te ontdekken welke som hij voor haar heeft voorzien.
«
»
07:55 Will & Grace
Nauwelijks een week nadat Will zijn job als advocaat heeft opgegeven, denkt hij zijn ware roeping gevonden te hebben. Hij wordt schrijver. Al snel weet hij de aandacht van zakenman Malcolm te trekken.
«
»
08:15 Will & Grace
Will maakt zich op voor zijn eerste dag in dienst van Malcolm. Hij denkt deel uit te maken van een organisatie die arme kinderen helpt.
«
»
08:35 Desperate Housewives
Bree verneemt dat haar verzekeringmaatschappij haar ervan verdenkt haar man vergiftigd te hebben. Gabrielle voelt zich alleen en wil zich in de armen van haar ex John nestelen.
«
»
09:20 Desperate Housewives
Gabrielle zorgt voor ophef wanneer ze Carlos bezoekt in de gevangenis. Lynette heeft nog steeds problemen met haar veeleisende baas. Susan helpt Mike zoeken naar Zach.
«
»
10:10 Desperate Housewives
Bree dreigt ermee de stad en de politie voor de rechter te slepen als ze het lichaam van Rex niet snel vrijgeven. Maar de detective komt met verontrustend bewijsmateriaal op de proppen.
«
»
11:05 Desperate Housewives
De avances van George maken Bree zenuwachtig. Misschien kan een romantisch weekendje haar tot rust brengen.
«
»
12:00 Desperate Housewives
Na de plotse breuk tussen Mike en Susan, stapt Susans ex, Karl, opnieuw haar leven binnen. Edie heeft hem aan de deur gezet nadat ze had ontdekt dat hij nog steeds iets voor Susan voelde.
«
»
12:55 Tiny House Nation
Sarah en Tabatha genieten van hun eenvoudige leven op de boerderij en willen tiny gaan wonen. John en Zack moeten een huisje bouwen dat bestand is tegen het boerenbestaan en tegen ijskoude winters.
«
»
13:45 Tiny House Nation
Het lukt de Moore's bijna nooit om met hele gezin bij elkaar te zijn. Gezocht: een tiny house met ruimte om drie jongens thuisonderwijs te geven en met logeergelegenheid voor nog twee zoons.
«
»
14:35 Tiny House Nation
Kyle en Whitney hebben geleerd dat je weinig nodig hebt om van het leven te kunnen genieten. Ze willen tiny gaan wonen, maar Whitney heeft zo veel hobby's dat ze er een paar zal moeten opgeven.
«
»
15:30 Tiny House Nation
Jose is militair en zwaait binnenkort af. Als het zover is, willen hij en zijn vrouw Stacy hun twee dochters in een tiny house zien opgroeien. Stacy houdt van retro, terwijl Jose een mancave wil.
«
»
16:25 Tiny House Nation
Michelle en Blake kaarten en drinken graag thuis met vrienden. Ze willen een tiny house bouwen met ruimte voor gasten en voor hun twee honden. Daar gaan John en Zack nog een hele kluif aan hebben.
«
»
17:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
In een hotelsuite wordt het levenloze lichaam van een vrouw ontdekt. Ze vertoont symptomen van het gevaarlijke ebolavirus.
«
»
18:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Grissom en Sara onderzoeken de moord op een vrouw die deelnam aan een zogenaamd swingersfeest. Warrick en Nick hebben hun handen vol aan de bloederige moord op de eigenaar van een amusementshal.
«
»
19:05 CSI: NY
De taximoordenaar slaat andermaal toe. De detectives volgen een spoor om de dader te stoppen. Ondertussen wordt de grond onder Macs voeten steeds heter.
«
»
20:00 Sell This House: Extreme
Zane en Claire wonen al tien jaar in een tiny bungalow, maar met twee kinderen is het huis te klein. Het staat zo vol dat je de fraaie houten vloer - het sterke punt van het huis - niet meer ziet.
«
»
21:00 Sell This House: Extreme
Danny en Angela kochten in 2011 hun huis. Al snel raakte Danny werkloos en nu kan bij zijn schoonvader in Californië aan de slag, maar om te kunnen verhuizen, moeten ze hun huis voor 2,5 ton verkopen.
«
»
21:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met katten die bizarre en grappige stunts uithalen.
«
»
22:50 Hawaii Five-0
Het eiland wordt geëvacueerd nadat er een tsunamialarm werd afgekondigd. Ondertussen onderzoekt het team de verdwijning van Norman Russell, het hoofd van het waarschuwingscentrum voor tsunami's.
«
»
23:40 Hawaii Five-0
Het team gaat op zoek naar Julie Masters, de kroongetuige in het proces tegen drugsbaron Aaron Brenner. Masters verdween spoorloos nadat Brenner twee huurmoordenaars op haar afstuurde.
«
»
00:30 Superstore
Amy laat Glenns pastoor een Dag van de Aarde-kraam in de winkel beheren, maar het loopt algauw mis als Glenn haar autoriteit niet erkent. Jonah is verantwoordelijk voor duurzaamheid bij Cloud 9.
«
»
00:50 Superstore
Dina neemt de rol van kwaaie pier op zich als het management Amy opdraagt om iedereen op zijn uren te korten. Intussen doet Mateo een opzienbarende ontdekking over Marcus.
«
»
01:15 Superstore
Als een foto van een troep in de winkel viraal gaat, proberen Amy en Jonah daar profijt uit te trekken. Dina zoekt de twitteraar. Mateo, Cheyenne, Garrett en Glen verkopen spullen van zichzelf.
«
»
01:35 Superstore
Amy en Dina zijn bij het management van Cloud 9 om de problemen op te lossen die ontstaan zijn door Sandra's misplaatste activisme. Jonah probeert een personeelsbijeenkomst te saboteren.
«
»
02:00 Superstore
Amy en Jonah komen tegenover elkaar te staan als het management het personeel met beloningen voor zich probeert te winnen, maar de gelederen zullen zich moeten sluiten om iemand te kunnen redden.
«
»
02:20 Family Guy
Het tweede deel van deze Star Wars-parodie gaat verder als Peters 'The Return of the Jedi' opnieuw vertelt.
«
»
02:45 Law and Order
Een Japans paar wordt neergeschoten. De vrouw is dood, de man gewond.
«
»
03:30 Law and Order
Een importeur van kaviaar wordt op de dag na zijn huwelijk met een veel jongere vrouw vermoord. Op de lange lijst met verdachten staan ook zijn kersverse echtgenote, zijn kinderen en zijn concurrent.
«
»
04:15 American Pickers
Realityreeks.
«
»
04:55 American Pickers
Realityreeks.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers zijn in Cerritos. Jarrod en Dave hebben hun oog laten vallen op handgemaakte bamboehengels. Brandi wil de mannen te slim af zijn. Voor Zoe dreigt de financiële afgrond.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers