TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
06:20 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
06:40 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
07:05 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
07:35 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
08:00 Rules of Engagement 4
Jeff en Audrey schrikken wanneer ze horen dat ze mogelijk een tweeling krijgen. Om indruk te maken op een meisje, organiseert Russell een feestje ter ere van Timmy's Amerikaans staatsburgerschap
«
»
08:30 Rules of Engagement 4
Russell gaat op cruise, in de hoop zo knappe vrouwen te ontmoeten. Tijdens de cruise ontdekt hij dat er zich uitsluitend oudere vrouwen aan boord bevinden.
«
»
08:55 Below Deck Sailing Yacht
Jenna en Adam proberen hun relatie te redden. Madison en Ciara moeten haar dienst overnemen, wat kapitein Glenn ziet. Chris en Paget raken gewond. Glenn spreekt Jenna aan op het gebrek aan service.
«
»
09:55 Tiny House Nation
CJ en Christina leiden een succesvol leven in Silicon Valley, terwijl ze hun zoons JJ en de kleine Max opvoeden, maar nu willen ze aan alle hectiek ontsnappen door in een tiny huis te gaan wonen.
«
»
10:45 Storage Wars
Amerikaans realityprogramma waarin professionele kopers worden gevolgd, die gespecialiseerd zijn in het opkopen van de inhoud van opslagboxen. Voorafgaand aan de veiling krijgen de kopers vijf minuten de tijd om vanuit de deuropening de inhoud van de box te bekijken.
«
»
11:15 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
11:35 Below Deck Sailing Yacht
Jenna en Adam proberen hun relatie te redden. Madison en Ciara moeten haar dienst overnemen, wat kapitein Glenn ziet. Chris en Paget raken gewond. Glenn spreekt Jenna aan op het gebrek aan service.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Na haar breuk met Scott bereiden Tinsley en haar moeder zich voor op Tinsleys gastoptreden bij het Big Apple Circus. Bethenny staat voor de rechter vanwege de strijd om de voogdij met haar ex.
«
»
13:25 Black-ish
Dre kan zich niet verzoenen met de nieuwe realiteit wanneer hij een schokkende ontdekking doet over Pops en Ruby. Junior voelt druk om de liefde te vinden en contacteert een oude liefde.
«
»
13:55 Grown-ish
Oudste dochter Zoey gaat studeren en komt er snel achter dat niet alles volgens plan verloopt nu ze haar fijne plekje in ouderlijk huis heeft verlaten.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Russel wil breken met Liz. Die laatste doet haar uiterste best om hun huwelijk te doen slagen. Jeff probeert Audrey over te halen om nieuwe dingen uit te proberen in de slaapkamer.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Russell stelt Liz voor aan zijn vader. Audrey maakt zich zorgen over de resultaten van een medisch onderzoek. Jennifer wordt knettergek van Adams nieuwe vriend.
«
»
15:20 Tiny House Nation
Jason en Emily en hun twee kinderen wonen in wat je een McHerenhuis kunt noemen, maar de ziekte van dochter Ruby gaf hen een andere kijk op het leven. Nu het beter met haar gaat, is tiny het devies.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Speedskater Allison Baver heeft een nieuwe vriend. Patti staat hen bij. Kok en schrijfster van populaire kookboeken Devin Alexander heeft de ware niet gevonden, omdat ze de verkeerde mannen uitzoekt.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Glenn confronteert Jenna met haar relatie met Adam. Een arts heeft slecht nieuws voor een bemanningslid. Dan worden er ook nog drugs aan boord gevonden. Het seizoen dreigt voortijdig te eindigen.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
De kersverse vrijgezel Tinsley zit met serieuze vragen over al dan niet zwanger willen worden.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Susan en Ian zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie. Het liefdesleven van Gabrielle krijgt een nieuwe impuls en de inwoners van Wisteria Lane vieren hun jaarlijkse wijkfeest.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Gaby beschuldigt Carlos van sabotage. Tom en Lynette proberen om Kayla het gevoel te geven dat ze deel uitmaakt van het gezin.
«
»
20:35 The X-Files
Dominee Orison krijgt het voor elkaar dat Donnie Pfaster, die Scully ooit ontvoerde, vroegtijdig vrij komt. Al snel komt de dominee tot de conclusie dat hij "het pure kwaad" heeft losgelaten.
«
»
21:30 Code Black
Een drugsarrestatie ontaardt in een schietpartij. De moed van alle dokters wordt op de proef gesteld wanneer ze een meisje proberen te redden.
«
»
22:25 Code Black
Willis en Rox zetten hun leven op het spel om een congreslid te redden. De man raakte betrokken bij een ongeval.
«
»
23:20 Empire
In een poging om de kloof tussen Lyon Family Management en Empire te dichten, moet Lucious zoete broodjes bakken met Jeff Kingsley om zo de meisjesgroep TBD weer op de kaart te krijgen.
«
»
00:10 Empire
Het leiden van Lyon Family Management en Empire zet de relatie van Cookie en Lucious onder druk. Kai is boos als Jamal hun verloving live op tv aankondigt. Candace voelt zich bedrogen door Cookie.
«
»
01:05 Empire
De financiële zekerheid van de Lyons staat op het spel. Kai stuit op ongepaste activiteiten in het bedrijf en raakt in conflict met Jamal. Hakeem en Tiana weten hoe ze verder willen met hun relatie.
«
»
01:55 Empire
Nu de zeggenschap over Empire binnen handbereik is, moeten de Lyons alles uit de kast halen om te bewijzen dat Lucious en Becky niet betrokken zijn bij het dataminingschandaal.
«
»
02:40 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
03:00 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
03:25 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
03:45 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
04:05 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
04:30 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
04:50 Storage Hunters
De kopers bieden op een opslagruimte met recreatiemateriaal en een verborgen item dat lijkt op een tractor. Wanneer het zeil weggetrokken wordt, wacht hen de verrassing van hun leven.
«
»
05:10 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
05:35 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers