TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
06:35 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
07:00 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
07:20 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
07:40 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
08:00 Desperate Housewives
Susan aanvaardt schoorvoetend het voorstel van Lynette om kindermeisje te worden van baby Paige. Bree ziet zich genoodzaakt Keith de waarheid te vertellen.
«
»
08:50 Desperate Housewives
Bree nodigt de ouders van Keith uit voor een etentje op Thanksgiving. Ze begint zich zorgen te maken over Keiths vader Richard, vooral wanneer die met haar begint te flirten.
«
»
09:40 Desperate Housewives
Gabrielle doet een wanhopige poging om Grace in haar leven te houden. Keith organiseert een speciaal etentje voor Bree, maar wordt gestoord door zijn vader.
«
»
10:30 Desperate Housewives
Paul zet zijn plannen door en dat ontaardt in zware rellen in de buurt. Juanita ontdekt het geheim van haar moeder. Bree wil met Keith gaan samenwonen.
«
»
11:20 Desperate Housewives
Paul ontdekt de identiteit van Beth. Een therapeut raadt Carlos en Gabrielle aan om Grace uit hun leven te schrappen. Susan verneemt dat ze om de twee dagen een nierdialyse moet ondergaan.
«
»
12:10 Storage Wars
De jongens bieden op kratten in plaats van op boxen tijdens een 'kluis'-veiling in LA. Darrell vindt dit soort veilingen de perfecte plek voor een confrontatie met Dave Hester.
«
»
12:35 Storage Wars
Jarrod verbijt zich terwijl Brandi uit z'n dak gaat van een prijzig kluisje. Wat schuilt er achter het deurtje? En Darrell Sheets is in de stad met een heleboel bravoure en contanten.
«
»
13:00 Storage Wars
Na veel verliezen achter elkaar wil Barry graag dat het weer goed gaat. Ondertussen raakt Jarrods winkel leeg. Hij staat onder druk om te kopen, maar neemt hij de juiste beslissingen?
«
»
13:25 Storage Wars
Darrell heeft een tijdloze box in Azusa op de kop getikt.
«
»
13:50 Storage Wars
Dave heeft de laatste veilingen gemist, waardoor z'n voorraad op is en hij weer graag in wil slaan. Barry verandert ondertussen van tactiek en een verwarde Dave raakt verdwaald op weg naar de verkoop.
«
»
14:15 Storage Wars
Dave zet in op een kluis die al in geen 20 jaar is geopend. Zal het een grote vergissing zijn? Barry sleept een unieke racewagen in de wacht.
«
»
14:40 Storage Wars
Jarrod begaat een nieuwe financiële blunder door veel te veel te betalen voor een kastje voor speelgoed. Dave schept op over z'n nieuwe bestelwagen en wordt bespottelijk gemaakt door z'n rivalen.
«
»
15:10 Storage Wars
De doortastende kopers Brandi, Jarrod, Barry en Dave sporen hun rivalen in Californië op met hun scherpe ogen. Maar wie koopt rommel en wie vindt de schat?
«
»
15:35 Storage Wars
Een van de grootste spelers van dit spel is terug. Ze is bekend vanwege de aanschaf van een van de beroemdste items ooit en gaat de strijd aan met haar oude rivaal Dave.
«
»
16:00 Storage Wars
Darrell heeft z'n zinnen gezet op een kist vol bouwbenodigdheden. Barry brengt een geheim wapen naar de veiling. Is dit handig of juist onhandig?
«
»
16:25 Below Deck Sailing Yacht
Daisy houdt problemen met Gary en Natasha en voelt zich niet gesteund. Als de Parsifal in de pittoreske haven van Hvar aankomt, moet kapitein Glenn snel handelen om het schip soepel binnen te loodsen.
«
»
17:20 Below Deck Sailing Yacht
Sydney gaat helemaal voor Gary. Een lawaaierige groep gasten zorgt voor problemen voor de bemanning. Dani en Jean-Luc raken steeds intiemer tijdens hun nachtdienst en daar lijdt Jean-Lucs werk onder.
«
»
18:20 Below Deck Sailing Yacht
Natasha is gefrustreerd door Daisy's opbouwende kritiek, dus maakt ze een supertoetje voor de gasten en geeft Daisy het nakijken. Gary en Colin zijn de croupiers van dienst bij een potje blackjack.
«
»
19:05 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning kampt met een kater en met gekwetste gevoelens. De matrozen komen in actie als een windvlaag de Parsifal naar de kade duwt. Dani denkt na over haar toekomst en krijgt een paniekaanval.
«
»
20:05 Below Deck Sailing Yacht
Er wordt een moordmysterie-diner georganiseerd voor de gasten. De bemanning geniet van een heerlijk avondje uit, maar Sydney kan alleen zien hoe Gary en Alli niet van elkaar kunnen afblijven.
«
»
21:00 Law and Order
McCoy moet onderzoeken of de dood van een oplichter wraak was van zijn dokter of het gevolg van waanzin.
«
»
21:55 The X-Files
De agenten doen onderzoek naar een man die beweert dat hij het weer naar zijn hand kan zetten.
«
»
22:55 The X-Files
Skinner is besmet met een mysterieuze ziekte waaraan hij binnen 24 uur zal doodgaan. Mulder en Scully proberen zijn leven te redden.
«
»
23:45 12 Monkeys
Jones stuurt Hannah voor een persoonlijke missie terug naar 2007. Deze missie zou wel eens een antwoord kunnen geven op alle vragen.
«
»
00:35 CSI: NY
Mac onderzoekt de dood van twee mannen. Het ene slachtoffer had geen identiteitspapieren op zak. De anderen man is riooljournalist Michael Paley.
«
»
01:15 CSI: NY
Marina Garito, een oude kennis van Stella, wordt dood teruggevonden. Hoewel alles op zelfmoord wijst, is Stella ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel is.
«
»
02:00 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
02:25 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
02:45 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
03:10 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
03:30 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
03:50 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
04:10 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
04:30 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
04:55 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
05:15 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
05:35 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers