TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
06:30 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
06:55 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
07:15 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
07:35 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
07:55 Desperate Housewives
De wurger van Fairview heeft blijkbaar al die tijd tussen de huisvrouwen van Wisteria Lane gewoond en geleefd. Bree bood hem een job aan en gaf hem relatie-advies.
«
»
08:45 Desperate Housewives
Susan erft een dure piano van haar tante. Lynette leert ondertussen een andere kant van Eddie kennen wanneer Porter zijn moeder niet wil helpen in het huishouden.
«
»
09:35 Desperate Housewives
Susan ontdekt dat een aantal van Mikes klanten hem niet willen of kunnen betalen. Bree, Orson en Andrew bedenken een plan om Sam aan de kant te schuiven.
«
»
10:25 Desperate Housewives
Mike en Susan houden een 'yard sale' om hun spullen van hun huis in de laan te verkopen.
«
»
11:15 Desperate Housewives
Nu ze haar man Orson én haar bedrijf heeft verloren, probeert Bree haar leven opnieuw op te bouwen. Paul Young, de weduwnaar van Mary Alice, keert terug naar Wisteria Lane.
«
»
12:05 Storage Wars
De bieders maken zich op in Costa Messa waar Dave en zijn vervreemde broer botsen over rocksouvenirs en Barry een kostbaar modern kunstwerk ontdekt.
«
»
12:30 Storage Wars
Mission Hills is in last als een mysterieuze nieuwe bieder de concurrentie wil onderwerpen. Darrell heeft zijn zinnen gezet op een drumstel. Voor Jarrod en Brandi dreigt een verlies van 3000 dollar.
«
»
13:00 Storage Wars
Barry wordt naar een mysterieuze kluis gelokt met een vreemd gat in de wand, en Jarrod gebruikt een oude truc om een mysterieus bod te doen. Wat nemen ze mee naar huis?
«
»
13:25 Storage Wars
Jarrod en Brandi leren dat groot geld in kleine coupures komt, een besluiteloze Darrell heeft het dilemma van een bieder en Mark Balelo is terug met zijn gebruikelijke bravoure.
«
»
13:50 Storage Wars
Dave heeft vreemd genoeg geen zin om mee te doen aan het bieden. Ondertussen vinden Jarrod en Brandi een zeldzame sieradendoos. Maar is die 2.700 dollar waard?
«
»
14:20 Storage Wars
De kopers keren terug naar Santa Ana, waar Darrell met een pandjesbaas tost om een doos scouting-insignes. Ze kosten 300 dollar of ze zijn gratis, afhankelijk van hoe de munt valt.
«
»
14:45 Storage Wars
De kopers denken dat Dave blut is, maar hij doet een flink bod op een box vol motoronderdelen. Maar kan hij het wel betalen?
«
»
15:10 Storage Wars
In Upland, Californië, worden Brandi en Jarrod verliefd op een box vol meubels, en Dave doet z'n best voor een box juwelen. Maar zijn z'n nieuwe stenen echt?
«
»
15:35 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben mazzel met kunst uit de Grote Depressie en Darrell vindt een pistool van een Wells Fargo-postkoets. Maar het is alleen iets waard als het echt is.
«
»
16:00 Storage Wars
Dave krijgt een box vol meubels in Chinatown. Darrell ontdekt geluidsapparatuur uit de jaren '70 en Barry vindt iets wat echt vintage is.
«
»
16:25 Below Deck Sailing Yacht
Er ontstaan problemen als een aantal dronken gasten ruzie krijgt. Door het zeilenthousiasme van de gasten zijn Daisy en Natasha het de volgende ochtend niet eens over het serveren van het ontbijt.
«
»
17:25 Below Deck Sailing Yacht
Matroos Jean-Luc probeert zich te herpakken na het verlies van twee gasten, maar doordat hij slecht slaapt in zijn te kleine kooi wordt hij belemmerd in zijn werk en zijn houding.
«
»
18:20 Below Deck Sailing Yacht
De bekaterde crew van de Parsifal probeert uit te vogelen wat er de avond ervoor allemaal is gebeurd. Dani doet wat speurwerk terwijl Gary en Sydney hun afspraakje bagatelliseren.
«
»
19:10 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning van de Parsifal wacht op de uitslag van een belangrijke test. Ze gebruiken de plotselinge vrije tijd voor een ondeugend spelletje Truth or Dare. En Sydney neemt het heft in eigen handen.
«
»
20:05 Below Deck Sailing Yacht
Natasha heeft de grootste moeite om de kombuis draaiende te houden nu chefkok Barrie haar dwarszit. Gary wil bij Alli zijn, maar Sydney zit op z'n lip. En een strandpicknick loopt uit op een fiasco.
«
»
21:00 Law and Order
Een reporter wordt beschuldigd van de dood van een aantal soldaten in Irak. Aan de vooravond van zijn terugkeer naar het front wordt hij neergeschoten met het wapen van een van de omgekomen soldaten.
«
»
21:55 The X-Files
Mulder en Scully zitten vast in een spookhuis met twee geesten die erop gebrand zijn om aan te tonen hoe eenzaam kerst kan zijn.
«
»
22:50 The X-Files
Mulder maakt jacht op een man in wie hij een duivel herkent die een kind wil verwekken.
«
»
23:40 12 Monkeys
Het team infiltreert in een nazigala om een artifact genaamd Die Glocke te stelen. Hun operatie wordt verstoord door French Resistence en een onverwachte gast.
«
»
00:30 CSI: NY
Een racepiloot komt om het leven wanneer zijn wagen ontploft. Mac en zijn team zijn ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel is en dat iemand de auto heeft gesaboteerd.
«
»
01:15 CSI: NY
Vier personen worden dood teruggevonden in een hotelkamer in New York. De hoofdverdachte is een 21-jarige man die met een bijl in de hand in de straten nabij het hotel ronddwaalde.
«
»
02:00 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
02:25 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
02:50 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
03:10 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
03:35 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
03:55 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
04:15 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
04:35 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
04:55 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
05:20 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
05:40 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers