TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
06:35 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
06:55 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
07:25 Desperate Housewives
Susan en Dylan zien zich genoodzaakt hulp te zoeken voor Katherine, die nu helemaal dreigt in te storten. Angie wordt nog altijd gechanteerd door haar buurvrouw Mona.
«
»
08:20 Desperate Housewives
Susan bedenkt hoe het zou zijn als ze nog getrouwd was geweest met Karl, Bree hoe haar leven eruit zou zien zonder Orson en Gabrielle ziet voor zich hoe haar dochter een beroemde actrice wordt.
«
»
09:15 Desperate Housewives
Bree voelt zich schuldig omdat Orson in een rolstoel zit. In een poging het weer goed te maken, neemt ze hem mee naar huis. Na de dood van haar ex Carl erft Susan tot haar verbazing een stripclub.
«
»
10:00 Desperate Housewives
Lynette ziet het helemaal niet zitten om naar een relatietherapeut te gaan. Katherine lijkt niet van plan terug te keren naar Wisteria Lane.
«
»
10:55 Desperate Housewives
Susan maakt kennis met Robin, een stripteasedanseres. Lynette en Tom zijn het oneens over hun nieuwe therapeut. Bree houdt Orson goed in de gaten omdat ze vreest voor een wanhoopsdaad.
«
»
11:45 Storage Wars
Dave krijgt een box vol meubels in Chinatown. Darrell ontdekt geluidsapparatuur uit de jaren '70 en Barry vindt iets wat echt vintage is.
«
»
12:15 Storage Wars
De jongens bieden op kratten in plaats van op boxen tijdens een 'kluis'-veiling in LA. Darrell vindt dit soort veilingen de perfecte plek voor een confrontatie met Dave Hester.
«
»
12:40 Storage Wars
Jarrod verbijt zich terwijl Brandi uit z'n dak gaat van een prijzig kluisje. Wat schuilt er achter het deurtje? En Darrell Sheets is in de stad met een heleboel bravoure en contanten.
«
»
13:10 Storage Wars
Na veel verliezen achter elkaar wil Barry graag dat het weer goed gaat. Ondertussen raakt Jarrods winkel leeg. Hij staat onder druk om te kopen, maar neemt hij de juiste beslissingen?
«
»
13:40 Storage Wars
Darrell heeft een tijdloze box in Azusa op de kop getikt.
«
»
14:00 Storage Wars
Dave heeft de laatste veilingen gemist, waardoor z'n voorraad op is en hij weer graag in wil slaan. Barry verandert ondertussen van tactiek en een verwarde Dave raakt verdwaald op weg naar de verkoop.
«
»
14:30 Storage Wars
Dave zet in op een kluis die al in geen 20 jaar is geopend. Zal het een grote vergissing zijn? Barry sleept een unieke racewagen in de wacht.
«
»
14:55 Storage Wars
Jarrod begaat een nieuwe financiële blunder door veel te veel te betalen voor een kastje voor speelgoed. Dave schept op over z'n nieuwe bestelwagen en wordt bespottelijk gemaakt door z'n rivalen.
«
»
15:25 Storage Wars
Een van de grootste spelers van dit spel is terug. Ze is bekend vanwege de aanschaf van een van de beroemdste items ooit en gaat de strijd aan met haar oude rivaal Dave.
«
»
15:55 Storage Wars
De doortastende kopers Brandi, Jarrod, Barry en Dave sporen hun rivalen in Californië op met hun scherpe ogen. Maar wie koopt rommel en wie vindt de schat?
«
»
16:25 Below Deck Sailing Yacht
Jenna is jaloers als passagiers schaamtelook met Adam flirten. Paget heeft onenigheid met Ciara en kan het prima vinden met Georgia. Adam maakt een romantisch gebaar naar Jenna, dat verkeerd valt.
«
»
17:20 Below Deck Sailing Yacht
Een stel kraaien in de mast voedt het zeemansbijgeloof. Madison en Georgia zien hun vriendschap op de proef gesteld worden, en een groep passagiers viert het leven van een dierbare vriend.
«
»
18:15 Below Deck Sailing Yacht
Jenna en Adam proberen hun relatie te redden. Madison en Ciara moeten haar dienst overnemen, wat kapitein Glenn ziet. Chris en Paget raken gewond. Glenn spreekt Jenna aan op het gebrek aan service.
«
»
19:05 Below Deck Sailing Yacht
Glenn confronteert Jenna met haar relatie met Adam. Een arts heeft slecht nieuws voor een bemanningslid. Dan worden er ook nog drugs aan boord gevonden. Het seizoen dreigt voortijdig te eindigen.
«
»
20:00 Below Deck Sailing Yacht
Een zoektocht naar drugs zorgt voor paniek onder de bemanning. Er wordt een zeilwedstrijd georganiseerd, maar de spanning stijgt. Georgia moet iets kwijt, ook al heeft het grote gevolgen.
«
»
21:00 Law and Order
Het gedeeltelijk in ontbinding verkerende lichaam van een vrouw wordt gevonden in de Hudsonrivier. Haar man is de hoofdverdachte.
«
»
21:55 The X-Files
Het bewustzijn van Mulder en dat van een functionaris van Area 51 raken met elkaar verwisseld. Mulder krijgt toegang tot het geheime gebied, maar wordt ook geconfronteerd met een akelig privéleven.
«
»
22:55 The X-Files
Scully zoekt naar een manier om Mulder en Morris Fletcher opnieuw van bewustzijn te laten wisselen.
«
»
23:50 12 Monkeys
Een aanwijzing naar hoe de cyclus doorbroken kan worden, leidt Cole en Cassie naar de jaren 60. Zalmon Shaw keert terug.
«
»
00:40 CSI: NY
Een American footballspeelster wordt dood aangetroffen in de kleedkamers van de club.
«
»
01:25 CSI: NY
Wanneer het lichaam van een jonge fotografe in Central Park wordt teruggevonden, start voor het team een zoektocht in de donkere subcultuur van het vampirisme.
«
»
02:05 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
02:30 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
02:50 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
03:15 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
03:35 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
03:55 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
04:15 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
04:35 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
04:55 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
05:15 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
05:40 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers