TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
06:30 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
06:50 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
07:20 Desperate Housewives
Twee weken na de tornado maakt Mike zich klaar om de ontwenningskliniek te verlaten. Gabrielle verneemt van Edie dat de blindheid van Carlos permanent is. Susans neef baart opzien in Wisteria Lane.
«
»
08:15 Desperate Housewives
Gaby heeft het moeilijk met het idee te moeten leven met een blinde man. Lynette is verrast wanneer iemand uit haar verleden plots opduikt in de Scavo pizzeria.
«
»
09:10 Desperate Housewives
Bree en Katherine besluiten samen een cateringbedijf op te starten. Lynette probeert haar gevoelens voor Rick te onderdrukken, en Mike ontdekt de waarheid over zijn bijna fataal afgelopen ongeval.
«
»
10:00 Desperate Housewives
Bree plaatst Orson voor een ultimatum om zich aan te geven omdat hij Mike heeft aangereden. Orson weigert en verlaat Bree. De manzieke Edie ziet haar kans schoon.
«
»
10:55 Desperate Housewives
De moeder van Susan, de dominante, vrolijke en al te bezorgde Adele, komt op bezoek. Carlos en Gaby ontdekken een minder aangename kant van hun huurder Ellie.
«
»
11:45 Storage Wars
De strijd barst los als de kopers een aantal opslagboxen openbreken. Barry legt persoonlijke eigendommen van rapmagnaat Suge Knight bloot. Jarrod en Dave hebben hun hoop op een orgel gevestigd.
«
»
12:15 Storage Wars
De kopers zijn in Cerritos. Jarrod en Dave hebben hun oog laten vallen op handgemaakte bamboehengels. Brandi wil de mannen te slim af zijn. Voor Zoe dreigt de financiële afgrond.
«
»
12:40 Storage Wars
Twee gezworen rivalen gaan de confrontatie aan omwille van een opslagruimte van 20.000 pond, en Jarrod en Brandi krijgen ruzie als Jarrod een dubieuze eenheid koopt.
«
»
13:10 Storage Wars
De kopers zijn in Huntington Beach. Dave legt Darrell in de luren, maar komt van een koude kermis thuis. Barry stuit op een piano van 30 cm, maar het kleine wonder zou ook kinderspeelgoed kunnen zijn.
«
»
13:40 Storage Wars
Als de boxen opengaan in een Californische stad met een rijke Spaans-Amerikaanse cultuur, vinden de kopers een paspoptelefoon, een illegale destilleerketel en kantoorspullen. Is dat alles iets waard?
«
»
14:00 Storage Wars
Als de veiling zich verplaatst naar Homeland, een gemeenschap van pensionado's, krijgen de kopers dollartekens in hun ogen. Darrell koopt een box vol meubels, terwijl Jarrod op een brandkast gokt.
«
»
14:30 Storage Wars
Als de boxen opengaan in een Californische stad met een rijke Spaans-Amerikaanse cultuur, vinden de kopers een paspoptelefoon, een illegale destilleerketel en kantoorspullen. Is dat alles iets waard?
«
»
15:00 Storage Wars
De opslag heeft ook zijn griezelige kanten. Barry huurt twee helderzienden in om te 'zien' wat er in de boxen in Gardena ligt. De twee hebben er geen goed gevoel bij. Jarrod en Brandi nemen een gok.
«
»
15:25 Storage Wars
Norwalk is een buitenwijk van LA. In deze opslagboxen kunnen dure erfstukken en vergeten sieraden liggen. Barry wil zijn verzameling curiosa uitbreiden. Brandi en Jarrod trekken een lijn tegen Dave.
«
»
15:55 Storage Wars
In de studentenstad Fullerton in Californië zoeken de kopers naar studieboeken en zeldzame voorwerpen. Dave en Darrell nemen het tegen elkaar op. Barry heeft zijn oog laten vallen op antiek vinyl.
«
»
16:25 Below Deck Mediterranean
Na het vertrek van Hannah doet Budsy veel moeite om de boel draaiende te houden. Een sceptische Jess staat haar terzijde. Malia worstelt om het gefrustreerde team aan te sturen.
«
»
17:20 Below Deck Mediterranean
Honkballegende Johnny Damon wil varen bij Ibiza. Tom moet ervoor zorgen dat Damon dit keer beter te eten krijgt. Nu Aesha aan boord is, heeft Bugsy weer hoop voor het team benedendeks.
«
»
18:20 Below Deck Mediterranean
Jess moet dealen met een medische kwaal. Rob wekt de ergernis van Malia doordat hij onderdeks niet presteert. Aesha heeft heimwee. De crew gaat uit op Ibiza.
«
»
19:10 Below Deck Mediterranean
Na een nacht op Ibiza moeten Rob en Jess het bijleggen. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. Tom draait door na een vraag van een gast.
«
»
20:05 Below Deck Mediterranean
Bugsy organiseert een thema-avond. De spanning tussen kapitein Sandy en Tom loopt op. Jess is Aesha zat. Alex vraagt Bugsy naar hun relatie. Wegens een grove fout wil een bemanningslid opstappen.
«
»
21:00 Law and Order
Een voertuig dat ampullen vervoert met het dodelijk SARS-virus wordt gestolen.
«
»
21:55 The X-Files
Doggett treft een verminkte man aan in het kantoor en Scully en hij testen zijn DNA. Het verhaal neemt een verrassende wending als Williams leven in gevaar komt.
«
»
22:50 The X-Files
Als een van Scully's leerlingen profielen weet op te stellen van seriemoordenaars, wordt de moordzaak van Doggetts zoon Luke heropend.
«
»
23:50 12 Monkeys
Het laatste conflict met het Leger van de 12 Apen begint als de Getuige terugkeert bij Project Splinter.
«
»
00:35 CSI: NY
Het CSI-team onderzoekt het bloedspoor dat een vrouw heeft achtergelaten toen ze door de lobby van een hotel struikelde voordat ze de hotelmanager de hulpdiensten liet bellen.
«
»
01:20 CSI: NY
Mac en zijn collega's leiden het onderzoek naar de moord op een bediende van een informaticabedrijf.
«
»
02:00 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
02:25 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
02:50 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
03:10 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
03:30 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
03:50 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
04:10 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
04:30 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
04:50 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
05:15 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
05:35 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers